keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Nelli K - blogin suosituimmat postaukset

Postaukset nousevat luetuimmiksi eri syistä, eikä aina kirjoittaessa voi tietää, onko postaus tykätty, vai jääkö se vähemmälle klikkailulle. Osa aiheista on selvästi sellaisia, että ne kiinnostavat lukijoitani muita enemmän. Yritän välttää sellaista klikkien metsästelyä, ja harvemmin otsikoin mitenkään provosoiden, vaikka selväähän on, että sellainen skandaalinkäryisesti otsikoitu postaus kerää klikkailuja. Tämä yhdentoista luetuimman lista on kasattu tasan vuoden ajalta, jos otettaisiin koko blogihistoria, nousisi siihen vähän toisenlainen valikoima. Postauksiin pääset klikkaamalla otsikkoa. 

1. NEW FIT ME - ennen ja jälkeen kuvat

Tämä postaus aiheutti oikein kunnon kävijäryntäyksen julkaistessani sen, eikä mikään postaus koskaan ennen ole ollut niin luettu. Eikä tietysti ihme sinänsä, rakastan itsekin ennen-jälkeen kuvia, ne ovat ihan valtavan inspiroivia!




2. Kuuden viikon kiertävä ruokalista

Toiseksi nousi postaus, jota vähän odotinkin, nimittäin postaus meidän kuudenviikon kiertävästä ruokalistasta. Tämä ispiroikin mua taas palamaan tähän systeemiin, ollaan nimittäin kesästä saakka menty kerran viikkoon suunnitellulla listalla. Tän kanssa ei tarvi koskaan miettiä, että mitä tällä viikolla syötäisiin, sen kun lunttaa tuosta listasta.



3. Säästöviikon kauppakuitti

Ruokalinjalla jatketaan. Tämä postaus on yhdestä säästöviikosta, jolla ruokakulut haluttiin mahdollisimman minimiin. Kommenttiboksissa arvosteltiin paljon hedelmien ja kasvisten vähyyttä, mutta ne on vähän sellainen juttu missä on pakko säästää säästöviikolla. Niiden puutetta tasapainotettiin pakastimess aolevilla marjoilla.



4. Meidän kodin Ikeat

Tämä postaus oli alunperin haaste, joka oli pyörinyt monessakin blogissa. Listasin tuossa meidän talouden Ikeat, ainakin isoimman osan niistä. Tuon jälkeen jokunen uusikin on kotiin sapaunut, viimeisimpänä postauksessakin esiintyeelle divaanille jatko, Söderhamn sohva.



5. Kun meille ei koskaan tule tyttölasta

Vitospaikalta löytyy postaus, jossa kirjoitan ajatuksia siitä faktasta, ettei meille luultavasti koskaan tule tyttölasta. Tämä on aihe, joka herätti muuten keskustelua myös kysymyspostauksessa.

"Usein kuulen poikienäitien suusta lauseen, että onneksi minulla on vaan poikia, enhän edes osaisi olla tytön äiti. Myös tämä tuntuu omalla mittapuulla hyvin haastavalta, sillä miksen osaisi olla tytön äiti? Osaanhan olla pojankin. En hetkeäkään usko, että äitiys toteutuu tai on toteutumatta sen perusteella, mitä sukupuolta lapseni ovat. En määritä itseäni mitenkään poikienäidiksi, vaikka minulla kolme poikaa onkin. Olen äiti kolmelle lapselle, olisin tällainen, olivatpa lapseni poikia, tyttöjä tai jotain muuta. En hetkeäkään usko, että tyttöjen äitinä tarvitsisin jotain muita taitoja kuin niitä, joita kehitän itsessäni juuri parhaillaan ollen poikien äiti. Lapset kasvattavat vanhempaa ihan yhtälailla, kuin vanhempi kasvattaa lastaan. "




 6. Tervetuloa hoitovapaa, säästövinkit

Sitten siirrytäänkin rahajuttuihin. POstaus vinkeistä säästämiseen nousi kuudennelle paikalle. Todettakoon kuitenkin, että tän postauksen vinkit toimii ihan jokapäiväisessä elämässä, ja ovat enempi sellaisia taloudenhallinnan kuin varsinaisen säästämisen vinkkejä. Vinkkejä, kuinka olla tuhlaamatta turhaan olisi parempi otsikointi kenties.



7. Puurorieskat

Sitten onkin vuorossa blogini luetuin resepti, yksi omistakin suosikeistani ja takuulla meidän lasten mielestä yksi parhaista leipomuksista mitä äiti iltapalalle voi tehdä. Tässä reseptissä on kivaa sekin, että se on niin helppo ja nopea, ainekset löytyy aina kaapista, eikä se kaipaa kohotusta. Sitä voi muunnella ihan loputtomiin, sillä niin juusto kuin porkkanakin sopii siihen ja rukiisemman siitä saa lisäämällä siemeniä tai muita jauhoja.



8. Lempeä unikoulu

Kahdeksanneksi suosituin postaus on ollut Lempeä unikoulu, jossa nimensäkin mukaan kerrotaan meidän pitämästä unikoulusta. Tuon postauksen jälkeen yöt ovat moneen kertaan menneet kyllä huonostikin, on ollut jaksoja jolloin vauva on herännyt lukemattomia kertoja, mutta pääasiassa meillä nukutaan nykyään hyvin.



9. Neljäs vauva

Neljäs vauva on uusimpia postauksia ja käsittelee mun ajatuksia lapsiluvusta. Se herätti yllättävän paljon keskustelua kommenttiboksissa siihen nähden, että lapsiluku on hyvin subjektiivinen kokemus. Eihän siihen ole olemass aoikeaa vastausta. Uskoisitteko jos sanon, etten enää olekaan yhtään varma meidän lapsiluvusta? :D No ei, olen oikeasti mutta välillä käväisee mielessä, olisiko meistä vielä yhteen vauvavuoteen ja yhteen lapseen.



10 . Kaksi vuotta omakotitalossa

Eka omakotiasumiseen liittyvä postaus, joka oli mulla suunnittelu asteella todella kauan! Onneksi kirjoitin, sillä tämä on ollut tosi luettu. Fiiliksiä omakotitaloasumisesta, yllättikö siinä jokin ja mitä siitä nyt parin vuoden jälkeen ajattelin. Kommenteissa käytiin myös kiivasta keskustelua meidän lämmitysmuodosta, sekä juteltiin sähkönkulutuksesta.



11. Automatkailu lasten kanssa (kaupallinen yhteistyö)

Automatkailu lasten kanssa on vuoden sisällä yhdeksitoista luetuin postaus blogissani ja oli itseasiassa yhtäklikkausta vähemmän luettu kuin yllä oleva, siksi tämänkin mukaan nappasin. Se on yhdestätoista postauksesta muuten ainoa kaupallinen yhteistyö. Postauksessa kerron meidän tavasta helpottaa automatkailua lasten kanssa. Kohtahan nämä vinkit tulee taas käyttöön kun autossa pitäisi istua putkeen 800km! HUI!



Oliko jokin ylläolevista oma suosikkisi, vai muistatko kuluneelta vuodelta jonkin muun joka syystä tai toisesta oli mielestäsi paras? 

7 kommenttia:

  1. Muistutan kaikkia, etten julkaise muita kommentoijia tai toisia bloggaajia herjaavia kommentteja ollenkaan. Muistetaan käytöstavat ja toisten kunnioitus myös kommenttiboksin puolella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on mielestäni tosi hieno veto sinulta, kertoo sinusta paljon ihmisenä ettet lähde mukaan tuollaiseen. Arvostan ❤️

      Poista
    2. Kiitos! :) haluan omallakin toiminnalla olla mukana parantamassa nettietikettiä. Hyödytään siitä varmasti ihan jokainen.

      Poista
  2. Muistan nämä kaikki, mutta suosikkia en osaa sanoa. Pidän siitä, että sun blogi on niin monipuolinen. En aina koe olevani samassa elämäntilanteessa, mutta saan sun postauksista silti paljon irti. Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla, että tarttumapintaa on myös muissa elämäntilanteissa oleville!

      Poista
  3. Ihania nämä kaikki, mutta omia suosikkeja on kaksosuutta käsittelevät, toivoisinkin kaksosten kuulumisia pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Mäpäs lisään sen tuonne toivepostauksiin ja pyrin totuettamaan mahdollisimman pian!

      Poista

Kiitos kommentistasi!