perjantai 7. syyskuuta 2018

New Fit Me - ENNEN ja JÄLKEEN kuvat

Nyt se sitten on, se hetki kun laitan ne ennen-jälkeen kuvat blogiin. Päätin jo ihan alkuun, että jossain vaiheess ane tänne tulee, rakastan nimittäin itse katselle edistymiskuvia, niissä vain on sitä jotain. Silti, mitä lähemmäs tätä hetkeä tultiin, alkoi mua jännittää nämä kuvat. Järki sanoi, että ero on tietysti huikea, onhan väliä kuitenkin ainakin 14 kiloa, mahdollisesti jopa pari enemmän. Mutta silti pieni epäilys aina hiipi, huomaisiko eron. Tänään, kun kuvat laitoin vieretysten, ei enää jännittänytkään. Olihan ero huima. Nyt viisi kuukautta myöhemmin tuntuu tosi pahalta, että tuo lähtötilanne oli se mun peilikuva. Miten sille ei tullut tehtyä mitään yhtään aiemmin?


Nyt olen sinut oitseni ja oman peilikuvan kanssa. Tuntuu hyvältä olla juuri tämän kokoinen ja tässä painossa. En ole vieläkään siinä mun unelmien kropassa ja nyt se kunnon työ ja hiominen vasta alkaakin, kun edestä on saatu ne liikakilot pois. Maha on pehmeä, eikä pepussa ole muotoa niin paljon kuin toivoisin siinä joskus olevan. Mutta se ei haittaa, nyt juuri olen ihan superylpeä itsestäni ja työstä jonka viiden kuukauden aikana tein. Matka ei ollut helppo ja se vaati hurjasti. Hikeä, kyyneleitä ja hampaan puremista. Mutta olihan s esen arvoista, että nyt peilistä katsoo se tuttu minä. Nelli, joka myös tuntuu tutulta. Joka voi pukea ne omat vaatteet päälleen ja sovittaa huoletta kaupassakin uusia. Se, jonka housun kauluksista ei joka kerta pursu ylimääräisiä, ja jonka allit ovat taas menneen talven lumia. Ryhti on paljon parempi, kiitos joogan ja nyt kehon mittasuhteet ovat taas normaalit. 

Mitä kehossa sitten on numeroina tapahtunut huhtikuun puolivälin jälkeen? Kiloja on lähtenyt se vähän reilu 14kg. Tämän boostaukseni aikana painoa tippui kuudessa viikossa 5 kiloa, mikä ei ihan siihen kuuden kilon tavoitteeseen mennyt, mutta täysillä en kyllä viimeistä paria viikkoa edes jaksanut vetää ja muutamia herkkuhetkiäkin aikaan mahtui. Tosi tyytyväinen tuohon loppupudotukseen on silti pakko olla, sillä onhan viisikiloa kuudessa viikossa tosi paljon! Senttejä lähti koko viiden kuukauden aikana lantiolta huimat 14cm, navan kohdalta 19cm, vyötäröltä 8cm, käsivarresta 5cm ja reidestä 8cm. 

Kaikki kuvat on otettu aamupainossa ennen aamupalaa. Kaikissa vatsa rentona, jännittämällä ja sisäänvetämällä se varmasti olisi pienentynyt, muttei se ehkä ole luonnollinen olotila kenellekään? Vaatteet ovat samoja, Casall-urheiluliivit koko M, Socin treenihousut koko M ja toppi Niken M. Alushousuina Lindexin 38/36. 


Pudotukset on kyllä ihan jäätävän isoja, varsinkin kun nappaa mittanauhan ja asettaa sen niihin alkuperäisiin mittoihin. On vaikea uskoa, että oma keho ylsi sinne mittanauhaan saakka. Vaatekoko on luonnollisesti pienentynyt hurjasti. Aikalailla samoja vaatteita tulee edelleen käytettyä kuin silloinkin, mutta huomaahan niistä, että kaikki istuu paremmin, mikään ei purista ja jemmalaatikoista on saanut kaivaa niitä tavoitevaatteita esille. Viimetalviset toppavaatteet lähtivät kirpparille, sillä hukuin vanhoihin toppahousuihini, eikä niissä ulkoilu olisi enää edes onnistunut. Kun maaliskuussa koon 44 toppahousut kiristivät ja puristivat, meni tässä kuussa koko 38 helposti jalkaan. Ne on muuten toppikset, joita en ole käyttänyt kertaakaan lasten jälkeen. Olen kyllä isojen jälkeen ollut tässä kunnossa jo kertaalleen, silloin vain elettiin kesää, joten toppiksille ei ollut käyttöä. Jopa rintsikoissa olen palannut sieltä 85D koosta takaisin tuttuun 70C kokoon ja vanhat liivinikin mahtuvat taas hyvin. Toki osittain tämä selittyy imetyksen loppumisellakin, mutta on etumuksestakin sitä rasvaakin lähtenyt.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, voisin tehdä tällaisen samanlaisen tsekkauksen taas ennen joulua, jolloin toivon painon ja kehonkoostumuksen olevan niissä tavoitteissa, joissa olen niiden jo pitkään haaveillut olevan. Tavoitepainoni joulukuuta ajatellen on 65-68kg. Matkaa tuohon painoon on vielä 5+ kiloa, joten työnsarkaahan siinä on. Mutta ei mulla ole kiire. Nyt panostan taas syömiseen, liikkumiseen ja siihen että siitä saa hyvää oloa. tämä seuraava 5-8 kilon pudotus tulee olemaan varmasti vaikeampi kuin tuo mennyt 14kg, sillä ylimääräistä ei ole enää niin paljon ja tämä tän hetkinen paino on sitä mihin olen koko aikuisikäni tottunut. Toivon tässä matkalla kasvattavani myös lihasta, joka sekin on läskiä painavampaa, joten kilot ei karise varmasti yhtä tasaisisesti kuin kesän aikana. Mutta katsotaan, hyvä tästä vielä tulee!

Palailen näihin aiheisiin vielä reissun jälkeen ja kerron tarkemmin, millaisia fiiliskia painonpudotus on mussa aikaansaanut, mikä on ollut vaikeaa mikä helppoa. Millä olen herkutellut ja miten olen liikkunut. Mistä olen saanut motivaationi. Nyt mun on kuitenkin palattava pakkailujen pariin, sillä huomenna meidän perhe suuntaa etelänlämpöön! Ollaan niin matkamme ansaittu, tämä on meille palkinto paitsi tästä mun projektista, myös hyvin hoidetusta vauva-ajasta. Ensi viikko tulee olemaan hiljainen blogin puolella, muutama ajastettu postaus siellä on, mutta kunnolla palailen sitten reilu viikon päästä. Instaa tulee luultavasti päivitettyä enemmän, vaikka ajatuksena onkin vetää aika vähäsomeinen loma. Mutta klikkailepas itsesi instan (@nellienoor) puolelle, jos meidän reissujutut kiinnostaa! 


18 kommenttia:

 1. Wau aivan mieletön muutos :):) Saat olla ylpeä itsestäsi!! Ihanaa reissua teille :)

  VastaaPoista
 2. Wau mikä muutos! 😍 Mie niin odotin näitä kuvia. Tämähän alkaa motivoimaan itse kutakin. Mukavaa reissua koko perheelle! 🙂

  VastaaPoista
 3. Upea muutos! Itselläni näin kahden raskauden jälkeen sama edessä. Tuloksistasi sai kyllä taas lisää motivaatiota! :)

  VastaaPoista
 4. Hei ihan mieletön muutos, wau!! �� kyllä saat olla ylpee itsestäs!

  VastaaPoista
 5. Hieno muutos, ihan mahtavaa! Ihanaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 6. Vau, tosi hieno muutos! Itsellä myös elämäntapamuutos ollut käynnissä tammikuusta saakka ja nyt kiloja karissut 22! Vielä muutama kilo tavoitteeseen ja sitten se on siinä. Ihan mieletön ero on omassa olossa, vaikka ihan onnellinen olin aiemmassakin painossa. Virtaa on nyt tuplasti aiempaan ja jaksaa paremmin omien kaksostenkin perässä juosta 😅 hyvä me!

  VastaaPoista
 7. Wau, huikea suoritus ja upea muutos!
  Itsekin pitäisi tsempata ja aloittaa sama projekti, tästä sai kyllä taas vähän lisämotivaatiota 🙂

  VastaaPoista
 8. Vau mikä muutos! Itsellä ihan sama tilanne, oma kroppa ei tunnu todellakaan omalta ja vuosi synnytyksestä. Nyt todella pitää alkaa tekemään jotain ja äkkiä, ihan hirveesti tsempaa nyt sun postaus! Itsellä pitäis n 10kg saada pois, innolla odotan miten olet saavuttanut tulokset!?

  VastaaPoista
 9. Herranjumala mikä muutos ���� Ihan mieletöntä työtä ja jotenkin motivoi itseäkin taas elämäntapamuutokseen, et teit tän loppujen lopuksi melko pienillä muutoksilla, etkä tota buustikautta lukuunottamatta kituuttanut tai edes totaalikieltäytynyt mistään! Mulla olis semmonen 10 kiloa pudotettavaa tavoitepainoon. Nyt luen kaikki sun new fit me -postaukset, ostan yliopiston sali-/jumppakortin, meen huomenna kauppaan ostamaan terveellisiä ruoka-aineita ja maanantaina se alkaa! Jos pääsis vaikka jouluun mennessä puoleen väliin hommaa ��

  VastaaPoista
 10. Wau, huikea suoritus ja upea muutos!
  Itsekin pitäisi tsempata ja aloittaa sama projekti, tästä sai kyllä taas vähän lisämotivaatiota 🙂

  VastaaPoista
 11. Mahtavaa! Tsemppiä loppupudotukseen!

  VastaaPoista
 12. Upea suoritus ja hieno muutos! Vaikka en kyllä osaa lähtötilannettakaan niin pahana pitää - on se kroppa töitä tehnyt kolme muksua tuottaessaan :)

  VastaaPoista
 13. Aivan mieletön muutos!!!! Onnea!!!!oot kyllä sissi. Miten pitkä muuten oot?

  VastaaPoista
 14. Aivan huikeaa,wau! Kertoisitko lisää minkälaista liikuntaa harrastit? Täytyy kyllä itsekin tsempata, tästä sain kyllä motivaatiota, kiitos! :) Ellen

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!