Info

Mistä on pienet pojat tehty? -blogia kirjoittaa 28- vuotias Nelli. 
Yhden miehen vaimo ja kolmen pienen pojan äiti.
Tällä hetkellä blogissa eletään vahvasti lapsiperhearkea. Kaikki kolme lasta ovat kotihoidossa ja perusarki pyörii hyvin pitkälle heidän ympärillään, ei mitenkään kaunisteltuna, mutta positiivisesta näkökulmasta kirjoitettuna! Kevään tullen alaa valtaa varmasti myös uuden talon pihajutut.  Ripauksittain blogissa nähdään myös lasten muotia, äidin epätoivoista täydellisen vaatekaapin metsästystä, kodin sisustusta, vahvoja mutta perusteltuja mielipiteitä sekä matkaa parempaan kuntoon ja kropan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin! Ihastellaan kauniita asioita, inspiroidutaan, rakastetaan ja välillä myös turhaudutaan.

PERHELIFESTYLE; siitä on tämä blogi tehty.Blogi on aloitettu 10/2012 kun tieto alkaneesta raskaudesta saatiin. Aluksi blogi oli yksityinen odotusajanpäiväkirja. Kevään aikana ajatus julkisesta blogista kypsyi. Blogi on muuttunut ajansaatossa odotusblogista vauvablogiksi ja vauvablogista lifestyleblogiksi. Blogi hakee edelleen raamejaan, eikä sitä ole rajattu yhteen genreen. Pääpaino on kuitenkin meidän perheen arjessa.

Henkan kanssa yhteistä polkua on kuljettu syksystä 2006 lähtien. Marraskuussa 2010 mentiin kihloihin ja 6/2013 syntyivät kaksospojat, Rasmus ja Kasper. 7/2015 juhlittiin meidän häitä, 8/2016 muutettiin viimein omaan kotiin ja 4/2017 syntyi kolmas poika Justus.Nämä postaukset sinun kannattaa lukea.


Blogin sivusta löytyy tunnistepainikkeet, joiden kautta voit selailla eri aihealueiden postauksia. Suosituimmat postaukset löytyvät myös sivupalkista.

Tervetuloa mukaan!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!