perjantai 23. marraskuuta 2018

Koko perheen laatuaikaa kotona + Viaplay-tarjous


Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä VIAPLAYn kanssa. 

Ostaessamme tätä meidän taloa, pohdittiin paljon tilataanko tänne kaapelin- vai antenninasennus. Lopulta tultiin siihen tulokseen, että jätetään molemmat ottamatta, sillä kumpikaan meistä ei katso oikeastaan ollenkaan perinteisiä tv-lähetyksiä. Oltiin jo muuttovaiheessa oltu pitkään Viaplayn asiakkaita, eikä oikeastaan kaivattu perinteistä tapaa katsoa telkkaria. Päädyttiin siihen, että päivitetään mielummin meidän vanha tv ja digiboksi uuteen älytelkkariin ja maksetaan kuukausittain kuukausimaksua suoratoistopalveluun, jotta meidän telkkarissa näkyisi jatkossakin meidän koko perheen suosikit helposti ja kätevästi. Tässä postauksessa kerron kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa, mitä meidän perhe tykkää katsella telkkarista. 

Me ollaan oltu Viaplayn asiakkaita jo reilusti yli kolme vuotta. Ekan kerran otettiin se ihan vaan testiin vuosia sitten ja jäätiin samantien koukkuun. Ollaan mieheni kanssa suuria sarjamaratonfaneja, joten suoratoistot toimivat meillä tosi kivasti. Seurataan paljon enemmän erilaisia sarjoja kuin katsotaan leffaa. Sarjoissa on mun mielestä just se parasta, että parhaimmillaan ne jatkuvat monen monta kautta. Leffat tuntuvat aina loppuvan kesken, mutta sarjoihin pääsee sisälle paljon intensiivisemmin. Juuri nyt mun ehdottomia suosikkeja ovat kolme Viaplayn lääkärisarjaa, Greyn anatomia, New Amsterdam sekä uusin rakkaus Chicago Med. Grey on sellainen sarja, että voisin katsoa sitä kerta toisensa jälkeen, joten onkin mahtavaa saada se jälleen takaisin Viaplayn valikoimaan. Aloitin juuri viikko sitten katsomaan sitä uusiksi ihan alusta, sieltä pilottijaksosta alkaen. Voi rakkaus sitä Meredithin ja McDreamyn alkutaivalta! 

Viaplay on meillä tykätty ehkä siksi kaikista eniten, että sen kautta saadaan kaikille jotain. Sieltä löytyy lasten suosikeimmat sarjat, Paw Patrol ja Lego City, mun omat suosikkini jotka kerroinkin, sekä parhaat sarjat katsoa mieheni kanssa. On nimittäin välillä tosi vaikea löytää sellaisia sarjoja, joista kumpikin tykkää. Tällä hetkellä varmin valinta katsoa yhdessä on Blindspot tai aina yhtä ihana ja ikivihreä How I met your Mother. Meillä on mieheni kanssa yhdessä tehty sopimus, että aina aloittaessamme uuden sarjan, annetaan sille kolmen jakson verran aikaa tehdä vaikutus. Sarja ei nimittäin aina uppoa heti ensi-istumalta vaan vaatii aikaa päästä sisälle juonikiemuroihin. 


Meidän perhe katsoo Viaplayta paljon myös porukalla pienimmän päiväuniaikaan. Siksi on mun mielestä hyvä, että sieltä löytyy iso liuta perheleffoja. Moni Disneyn suosikki on tullut katsottua viikonloppuiltaisin telkkarin ääressä ja uusimpina suosikkeina lapsilla on Pentujengin leffat. Viime viikonloppuna katsottiin Disneyn uutuus Coco, joka oli kyllä tosi jännittävä ihan aikuisellekin! Myös ikisuosikit Ice Age -leffat löytyy nekin Viaplaysta ja niissä jos missä on huumoria ihan koko perheelle.

Mä kasasin teille kaksi erilaista listaa pientä Viaplay tutustumista varten, nimittäin Parhaat joululeffat koko perheelle ja Kotiäidin päikkärisuosikit. Nuo kotiäidin päikkärisuosikit on mulle sellaisia ykkössarjoja, jotka laitan pyörimään aina jos mulla on hetki omaa aikaa. Kuten just päiväuniaikaan. Kolme ensimmäistä mainitsinkin, mutta nelosena yksi yllättäjä, jota aloin katsella vasta tällä viikolla. Se on Chicago Fire ja kertoo palomiehistä ja heidän työstään. Niin koukuttava ja no, kukapa ei tykkäisi katsella palomiehiä! Vitosena on The Royals, sarja joka kertoo englannin kuninkaallisista modernissa britanniassa. Alettiin katsoa tätä mieheni kanssa, mutta hän ei innostunut lainkaan, mä itse taas koukutuin siihen draamaan ja skandaaleihin ihan heti!


Greyn anatomia ei tosiaan esittelyjä kaipaa, mutta New Amsterdam on ihan uusi sairaalasarja, jossa uusi ylilääkäri saapuu sairaalaan ja aikoo laittaa sen uuteen loistoonsa. Myös kolmas, eli Chicago Med on sairaalasarja, joka Firen tapaan alkoi vasta äskettäin. Siinä tapahtumat sijoittuvat sairaalaan ja kahden jakson jälkeen olen jo ihan koukussa!

Koko perheen joululeffoista löytyy klassikoita kuten The Santa Claus, eli suomeksi Mitä tapahtui joulupukille, joka on kyllä joka joulun pakollinen leffa. Toinen klassikko on Mikki Hiiren Olipa kerran joulu, josta löytyy kolme erilaista jouluista tarinaa. Myös Saiturin joulu on yksi mun omista suosikeistani ja tykkään kovasti sen sanomasta. Se antoi ajattelemisen aihetta myös lapsille. Pentujengin joulupentu olikin meidän lasten valitsema ja ehdoton suosikki koirarakkaille pojille. Siinä joulupentu on hukannut joulunsanoman, eikä haluakaan enää toimia joulupukin apulaisena. Sitä joulun henkeä sitten etsitään koko leffan ajan. Viidentänä on leffa, joka meillä on vielä katsomatta lasten kanssa, mutta josta itse tykkäsin sen ilmestyttyä valtavasti. Siinä lapset saa vahingossa ison määrän rahaa ja sitten heidän perässään on niin rikolliset kuin poliisitkin.


Viaplaylle tuli tässä kuussa myös muita uutuuksia, kuin nuo aiemmin mainitsemani kaksi Chicago sarjaa. Kolmas Chicagoon sijoittuva sarja on Chicago P.D, jossa seikkailee poliisivoimat. Tätä meinattiin alkaa katsoa yhdessä mieheni kanssa. Myös Four Hands Menu, sekä Parks and Recreation ovat meillä suunnitelmissa. Mä odotan myös kovasti joulukuuta, sillä silloin Viaplaylla julkaistaan American Housewife ja StartUp. Mieheni odottaa taas into piukkana South Parkin jaksoja, joita taas minä en voi sietää! Katsominen ei tosiaan talven aikana tule loppumaan, sen verran monta sarjaa meillä on jonossa. Tarkemmin Viaplayn valikoimaan voi tutustua suoraan Viaplayn sivulla, täällä. 

Yksi kiva puoli Viaplayssa on muuten myös se, että sieltä voi katsella uutuusleffoja joko vuokraamalla tai ostamalla ne kokonaan itselleen. Tuo vuokraushan toimii myös silloin, vaikkei Viaplaysta tilausta olisikaan voimassa. Kivajalka leffavuokraamot on ainakin meillä jääneet tämän toiminnon myötä nykyisin ihan kokonaan käyttämättä, kun helpompaa on vaan vuokrata uutuusleffa Viaplaysta. Nytkin odotan kuin kuuta nousevaa, että lapset saadaan nukkumaan ja me vuokrataan uusin Mamma Mia! Viaplaysta. Sain miehenikin suostuteltua katsomaan sen, vaikaki hän ihan mahdoton musikaalifani olekaan. Hän valitsee naposteltavat ja mä leffan. Aika winwin tilanne siis!

BLACK FRIDAY - tarjous ! 


Nyt kannattaakin olla kuulolla, sillä Viaplay tarjoaa sarjat + leffat -sisältönsä -50% hintaan neljän kuukauden ajaksi! Alennus on aika huima, sillä Viaplaylla ei ole IKINÄ ennen ollut mitään tarjouksia. Nyt kannattaa siis tarttua. Uudet asiakkaathan saavat aina kaksi viikkoa aikaa testata palvelua ja se kannattaa nyt ainakin ehdottomasti napataitselleen, jos Viaplay ei ole vielä tuttu. Black Friday tarjous on voimassa 25.11 saakka, eli kannattaa olla nopea!

3 kommenttia:

  1. Eikö teillä ole ollenkaan normaaleja kanavia ?
    Enpä voisi kuvitella ettei olisi esim ykkösen uutisia, kolmosen sisustus ohjelmia ja salkkareita :D
    Ja tuleehan noita uutuus sarjoja katseltua, viimeksi taisin katsoa ota rahat ja juokse :) ja lempparini masterchef australia.
    Tietysti nuo kaikki näkee vissiin netinkin kautta.
    Elisa Viihde meiltä löytyy, kätevästi saa tallenteelta katsottua sitten leffat sun muut jos ei ehdi juuri katsoa kun ne tulee.
    Kerran oli joku leffapaketti mutta ei ehditty koskaan katsomaan niitä kunnolla niin lopetin sen sitten..hölmöä maksaa kun ei ehdi katsoa edes niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei :D kaiken sen mitä telkkarista tulee, näkee myös sovellusten kautta. Ja siellä ne voi katsoa silloin kun itse haluaa, eikä tarvitse tiettyyn aikaan olla telkkarin edessä, tai muistaa laittaa tallennukseen. :) Meilläkin oli joskus elokuva-kanavapaketti, mutten tykännyt siitä kun leffat tuli aina tiettyyn aikaan eikä ehtinyt katsoa. Viaplayssa on just se kiva, että kaikki valikoima on katsottavissa just silloin kun itse haluaa :)

      Poista
  2. Sain ilmaiseksi 2kk katseluaikaa viaplaylle.
    Ensin en saannut sitä telkkariin millään vaikka viime vuonna on ostettu kallis Sonyn tv.
    En saanut elisa viihteen kautta ladattua ja aloin tuskastumaan että mihin tuon sitten saa oikein :D minkälainen telkkari pitää olla että tuon saa.
    Sitten sain vasta pleikkari nelosen kautta ladattua viaplayn.
    Ja en nyt tiedä onko noi mitään ihmeellisiä.
    Joko on jo nähtyjä leffoja tai jotain muuta mistä en tykkää.
    Sarjoista en ole koskaan kuullutkaan enkä ole vielä jaksanut alkaa katsomaan noita mitä on tarjolla.
    Luulin että tuolla on enemmän uusia leffoja ja monipuolisesti kaikkea.
    En usko että jatkan tilausta kun tuo kokeilu jakso loppuu.
    Mutta lasten elokuvat ovat ihan ok ja pari leffaa tuli eilen tytön kanssa katsottua :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!