tiistai 13. marraskuuta 2018

Blogin muutoksen tuulet !

Tarkkasilmäisimmät sen ehkä huomasikin, että kesällä blogin banneriin ilmestyi isompi otsikko, Nelli K. Aluksi bannerissa luki vielä alla lisäksi Mistä on pienet pojat tehty? -nimi myös, mutta viikko sitten sekin poistui, ja tilalle tuli uusi freesimpi ilme; vain Nelli K.

Vaikka nimi muuttui, sisältö pysyy. Mä olen jo pitkään kokenut, että blogin nimi ei kuvaa sen sisältöä. Mun blogini ei ole enää aikoihin kertonut pelkästään lapsista, vaan on pyörinyt jo vuosia enemmän vanhemmuudessa, äitiydessä ja perhearjessa mun näkökulmastani, kuin vain lapsissa. Siksi tuntui loogiselta brändätä nimikin vastaamaan enemmän totuutta. Nelliä. Nelli K tulee olemaan sisällöltään ihan sitä samaa kuin tähänkin saakka, vain nimi on helpompi ja ainakin omaan suuhuni se sopii paremmin. On lapsia ja kasvatusta, on sisustusta, on omia ajatuksia, on kotia ja ruokaa. Parisuhdetta, mielipiteitä, matkustelua. Sitä kaikkea samaa kuin tähänkin saakka, mutta uudella nimellä. 


Toinen asia joka tulee muuttumaan, on blogin osoite. Mulle on jo pitkään aiheuttanut päänvaivaa blogin kuusi(!) vuotta vanha osoite, pienenhiirulaisenodotus.blogspot.fi, jossa siis edelleen kummittelee tuo blogini ihka ensimmäinen nimi. Sillähän tälle matkalle lähdettiin, yhden hiirulaisenodotuksella. Mä en oikeastaan edes tiedä, miksi en ole osoitteelle aiemmin tehnyt mitään, vaikka onhan tuo tietysti aika nostalginen. Nyt kuitenkin päästään sanomaan heipat tuolle vanhalle pitkälle rimpsulle ja jatkossa riittää kuin osoiteriville kirjoitat nellik.fi sieltä löytyy sama blogi ja samat jutut. 

Helpoiten blogiin pääsee klikkailemaan tallentamalla sen Bloglovin'n lukulistalle, tai seuraamalla IG:ssä tiliäni @nellikooblogi . Myös bloggerin lukulistalle tallennus onnistuu edelleen tai blogia voi seurata Facebookin kautta. Itse tykkään  kuitenkin eniten seurata suosikkiblogejani LIFIE.FI -etusivun kautta, sinne kun päivittyy lähes reaaliaikaisesti kaikki omat suosikkini. Etusivulta näkee nopeasti suosituimpien blogien uusimmat postaukset sekä koko portaalin puhutuimmat postaukset. Alempaa kategorioittain löytyy eri aihepiirien postaukset, kuten perhe ja parisuhde, muoti, kauneus, puheenaiheet.. LIFIE-logon alla kun vie kursorin  suosituimpien blogien päälle, pääsee mun kuvaa klikkaamalla myöskin suoraan blogisivulleni. Tapoja on siis monia, joten jokainen voi valita omansa. Mä tietysti toivon, että tämä muutos helpottaa myös teitä ja pysytte mukana jatkossakin, sillä te olette tietysti se syy, jonka vuoksi täällä kirjoitan. Huippua, että juuri sinä luet siellä! ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!