maanantai 5. marraskuuta 2018

LOKAKUU by IG

Jossain välissä tein aina kuukausi koosteen blogin puolelle, lähinnä IG:n pohjalta. Mutta sitten se alkoi tuntua hölmöltä kertaukselta, sillä samat jututhan pyörii instassakin. Niin paljon olette kuitenkin näitä toivoneet, että suunnittelin palauttavani ne ohjelmistoon. Onhan ne käteviä viimeistää sitten, kun palaan töihin ja arkisia juttuja ei ehdi niin päivittää blogiin. Saa nähdä ehtiikö instagramiinkaan. Pakko myöntää, nyt jo kovasti jännittää töihin paluu!


Lokakuu alkoi heti kylmänä. Ainakin mun mielestä tuntui, että syksy saapui samalla kun kuukausi vaihtui. Syyskuu oli kuitenkin vielä tosi kesäinen, lokakuussa saapui ruska ja kirpeät aamut. Mutta olihan se ihanaa, hellekesän jälkeen värikäs ja viileä syksy tuntui ihanalta. Postasin IGssä taaperon toppasetin, joka on kovasti mun mieleen.

Kirjoitin blogissa tuplien vaatejuttuja, vaihdoin heidän huoneensä järjestystä ja kerroin Maubeautyn kanssa yhteistyössä toteutetussa kampanjassa uusista hiustuotteista, joiden tuoksu erityisesti oli mun mieleen. 

Lokakuussa yritin palata fiksumpaan syömiseen lomailun jälkeen, mutta jälkikäteen voin todeta, etten tullut hullua hurskaammaksi. Marraskuu on sujunut jo plajon paremmin!


Lokakuussa oli kansainvälinen korvapuustipäivä ja mekin leivottiin innolla pullaa. Olipahan hyviä ja olisiko siinä yksi syy miksei lokakuun ruokavalio ottanut tuulta alleen? Käytiin Joensuussa viikonloppureissulla ja postailin muutamaankin otteeseen vaatteista. Niin isojen poikien toppatakeista yhteistyössä Jollyroomin kanssa, kuin omistakin vaatekaappini uutuuksista kaupallisess ayhteistyössä Jumbon kanssa. 

Saapui pkkasjakso, jonka aikana Justukselle tuli puettua toppahaalarikin paristi. Itse en ollut ihan sisäistänyt kylmennyttä keliä ja hytisin puistossa. Takkatuli onneksi lämmitti ja takkaa tulikin poltettua PALJON. 

Päästiin Melli Ecodesignin brändilähettiläiksi, jonka takia instassakin näkyi paljon Mellin tuotteita lokakuussa.


Lokakuussa pääsin taas aamulenkkien makuun. No, ainakin hetkellisesti, ennen kuin meihin kaikkiin vähän vuorotellen iski syysflunssa. Nautittiin myös ruskasta mökillä, tehtiin pihahommia kotipihalla ja herkuteltiin viikonloppuaamuisin ihanilla vohveleilla. Noi vohvelit on muuten sellaisia terveysvohveleita, joiden ohjeen voisinkin joskus jakaa tännekin!

Saatiin Muutilta testiin smoothiepusseja, niistä on muuten arvonta nyt käynnissä IG:ssä! (@nellienoor)


Lokakuussa tein pitkästä aikaa Meidän päivä postauksen yhtenä maanantaina ja kirjoittelin syyskuun kirppisostoista. Tehtiin monena päivänä lasten herkkuruokaa, kurpitsakeittoa, jonka ohjeen julkaisin muuten ihan juuri blogissakin. 

Lokakuussa nappasin vähän omaa aikaa, kun lähdin siskoni luo Vantaalle yökylään ja siitä viettämään päivää tyttäjen kesken ystäväni kanssa I love me! -messuille. Tuo viikonloppu toikin oikein kunnolal lisävirtaa itselle, ja seuraavalla viikolla tuntui, että mun hermoista olisi vaikka mihin!

Yritin herkutella fiksusti ja löysinkin ihanaa raakasuklaata, joka maistui tosi hyvältä. Ehkä vähän liiankin hyvältä.


Lokakuuss atein myös kysymyspostauksen, jonka vastauksia on tullut nyt parin postauksen verran. Tuo postaus herätti monta kirjoitusideaakin ja kokonaisuudessaan lokakuu tuntui tosi inspiroivalta kuukaudelta. Sain messuilta testattavaksi uuden kameran, jonka myötä intouduin ottamaan oman järkkärinkin taa skäyttöön. Nyt tuntuu, että blogi innostaa taas ihan valtavasti, ja mulla olisi liuta postausideaa. En vaan tiedä millä ajalla ne toteuttaisin!

Kirjoitin myös omasta kehoidentiteetistä ja siitä, millaisilla suunnitelmilla nyt marraskuuhun lähden. Soittelin töihinkin ja sovin viimein sen tarkan aloituspäivän tammikuulle. Hurjaa, mun kotiäitikuukausia on jäljellä enää kaksi ja olen pian ollut kaksi vuotta putkeen kotona! Tuon tajuaminen saikin aikaan haikeuden niin vauvoja kuin raskauttakin kohtaan. Kirjoitin lapsiluvusta ja siitä, että tää taisi olla tässä. Voi haikeus, tuo mahapallo on vaan niin ihastuttava! (vaikka muistan sen fiilisken tuota kuvaa ottaessa lähes kaksi vuotta sitten, etten ollut yhtään ihastunut :D)

Sellainen lokakuu, haluatteko lukea samanmoisen postauksen marraskuusta? 

Instaa pääsen seuraamaan klikkailemalla seuraajaksi tilille @nellienoor 
tilillä on nyt kaksi arvontaa käynnissä ja kolmas alkaa ihan näillä näppäimillä! Jos Titi Nalle kiinnostelee, niin hophop sinne! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!