perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulukalenteri! Yhdeksästoista luukku: Hoitolaukku äidille.Mä en ole yhtään laukku-ihminen. En pätkääkään. Koko ikänäni en edes ole omistanut kunnollisia laukkuja, vaan laukkurepertuaari rajoittuu H&M:n olkalaukkuihin ja koulureppuihin. Yliopistolla oon käyttänyt mari-laukkua.  Tämän takia, oonkin rakastanut tätä hoitolaukkuelämää! On ollut ihan mahtavaa, että matkassa mukana on aina ollut yksi ja sama laukku, jossa kaikki tärkeä on mukana! Sitä ei ole tarvinnut edes itse kantaa, vaan sen on voinut ripustaa työntöaisaan roikkumaan, tai tavarakoriin kököttämään.

Mun sisko toi Thaimaasta mulle ison mustan ”nahka”laukun. Ihanan Korssi-kopion. Vaikken laukuista mitään tiedäkään, en edes mä ole niin pystymetsästä, etten tietäisi Korssin-laukkujen olevan se THE THING. Nyt uuden, naisellisemman laukun myötä, oon jotenkin innostunut enemmän laukuista.

Jos kerran pojat siirtyvät hoitolaukkuelämästä omiin reppuihin, täytyy munkin hankkia ihan uusi laukku itselleni.

Mutta millainen?

Mun laukun on oltava tarpeeksi iso. Kannan useimmiten koko elämääni mukana, eikä pieni laukku vaan toimi mulla. Lisäksi siinä on oltava kunnollinen olkahihna, sillä vaunujen kanssa hihnaton laukku on vaan tiellä. En ymmärrä niitä viidensadan laukkuja. En vaan yksinkertaisesti kykene laittamaan niin paljon rahaa yhteen laukkuun.

Pojilla on nyt käytössään Skip HOpin valjasreput, jotka ovat omiaan pienille pojille, jotka ovat intopinkeenä aina itse kantamassa reppujaan. Hihnoja ei repuissa olla kauheasti käytetty, sillä ihmeen kiltisti he reppuineen kävelevät vaunujen vieressä. Nyt Lekmeriltä tilasin pojille sen isomman version samasta repusta, johon sitten paremmin mahtuu kaikki tarpeellinen.

Tällaisia suosikkeja löytyi, jos vaikka tonttu bongaisi täältä nämä suosikit ;)

Kuvat

Kuvat
 

3 kommenttia:

 1. Mä taas ehdottomasti olen laukkuihminen! Nuorempana hamstrasin kaikkia ihania laukkuja ja suurimmaksi osaksihan ne jäi käyttämättä. Haaveilin aina kaikista ihanista merkkilaukuista, mutta en koskaan kuvitellut voivani laittaa niin suurta summaa yhteen laukkuun. Noh...laitoin ne rahat sitten useampaan merkittömään, jotka jäivät kaapin pohjalle. Muutama vuotta sitten lopetin ylipäätään tavaran keräämisen ja ajattelin, että sitten kun tarve uudelle laukulle tulee voin panostaa kalliimpaan ja ajattomampaan. Ja näin on tehty. Nyt kaapista löytyy pari merkkilaukkua ja pari merkintöntä, kunhan silmää miellyttävät ja käyvät moneen asuun ja menoon. :) Hoitolaukun ostin myös sillä periaatteella, että kun vauvat ovat kasvaneet tulee sille muuta käyttöä eli reissukäyttöön yms. Olkahihna on mustakin ihan must (paitsi tietty juhlalaukuissa)! Mielummin vielä niin, että menee pään yli eli ei tipu matkasta kun raijaa vauvoja pitkin kyliä! :D Ihanaa Joulua sinne, täältä edelleen luetaan näitä vinkkejä pikkutyttöjen vauva-arkeen, keksinpä täältä hyvän joululahjankin koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Mä niin taas pystyn samaistumaan tähän :D nykyään meillä mennään niin, että mukana keikkuu vaan vaihtovaipat ja -housut, joten ihan hirveän isoa kassia ei tarvii raahata mukana. Useimmiten kauppareissuilla tms mukana on iso kangaskassi tai sitten mulla on vaan joku pieni laukku, missä on kukkaro ja kännykkä ja sitten ne poikien romut on siellä kangaskassissa. ..Varsinainen hoitolaukku me hylättiin joskus vuosi sitten. :)

  Ps.aikas ihana toi musta pikkulaukku ♡

  VastaaPoista
 3. Stokkan Global merkki, suosittelen tsekkaamaan! Nahkalaukut 100€ luokkaan, hienoja, kestäviä, hinta. Käy kurkkaa netistä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!