tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri! Toinen luukku: Jouluinen koti

Ensimmäinen adventti on ollut meillä perinteisesti se päivä, kun koti koristellaan jouluiseksi. Tänäkin jouluna, kuten myös aiempina, meidän joulu on valko-puna-hopeinen. Paljon valkoista ja hopeaa, blingblingiä ja vähän joulunpunaista. Siitä on meidän joulut tehty.

Kuusta meille ei tänäkään jouluna tule, jospa sitten ensi vuonna jo? Olohuoneessa ei oikein ole sille paikkaa, ja koska ollaan koko joulu muualla, ei ehdittäisi sitä ihastellakaan. Tekokuusi olisi kai vaihtoehto, sellianen kaunis valkoinen, mutta mun mielestä vaan kuusen pitää olla aito. Eihän tekokuusesta tule sitä ihanaa tuoksuakaan.

Koristeita pitää olla, muttei liikaa. Koti ei saisi näyttää siltä, että siellä on räjäytetty pari joulukoristelaatikkoa.

Mulle rakkaimmat joulukoristeet ovat ehdottomasti pappani tekemä kelopuutonttu sekä Kasperin ja Rasmuksen ikkunalla roikkuvat hopeatähdet. En tykännyt niistä Baby's first christmas- palloista oikein, joten hankin meille viime vuonna tällaiset hopeiset tähdet!


 Siinä teille kunnon kuvapläjäys meidän jouluisesta kodista! Ihanaa joulukuun toista päivää! <3

9 kommenttia:

 1. Ihana, lämmin tunnelma! Minustakin on parempi että koristeita on sopivasti ja ne tietyt tärkeät esineet pääsevät näin kunnolla esille.


  VastaaPoista
 2. Meillekkään ei tuu hirvesti mtn. Jtn pientä punasta. Keittiöön oon joka vuosi vaihtanu punasen marimekon verhon. Siinäpä ne meidän "väri" pläjäykset.

  Teillä on todella kaunis koti :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan jouluista <3 taidan tulla hakemaan teiltä vähän joulufiilistä. En oo vielä kotona ehtinyt laittaa yhtään joulua :(

  VastaaPoista
 4. Teillä on sitten niin kaunista ja kotoisaa! :) Meillä on vielä vähän tälläistä kolkkoa mun mielestä, tai ei nyt ehkä niinkään kun on kaikki vanhat ja tutut joulukoristeet esillä, mutta muuten....mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa kotoisaksikin muovaannu. :)

  VastaaPoista
 5. OI, ihanan näköistä! Määki laitoin tänään kotiin joulua esille ja vein joulukortit postiin, lahjatki on kaikki jo ostettu. Nyt vaan voi keskittyä odottamaan joulua eikä tarvi enää stressata mistään, ihana tunne! :)

  -M-

  VastaaPoista
 6. Ihana, kaunis koti <3
  Antaako teidän pikkumiehet tosiaan noiden koristeiden olla paikoillaan? Meillä kyllä vedetään heti alas liinat ja kaikki, kieltää niin innostuu vain entistä enemmän :)

  Anjuska

  VastaaPoista
 7. Ihana jouluinen koti :) Meillä ei ole vielä yhden yhtäkään joulukoristetta laitettu, mutta ehkäpä tänään saisi pikkuhiljaa aloitettua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!