perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukalenteri! Viides luukku: Kirje joulupukille

Joulukalenterin viidennen luukun takaa, löytyy äidin ja poikien joululahjatoiveita! Tästä voi napata vinkkejä myös muiden samanikäisten lasten lahjoihin!

Poikien lahjatoiveista löytyy tarpeellista ja hyödyllistä käyttötavaraa. Meiltä Rasmus ja Kasper saavat tänä jouluna leikkikeittiön, puisen junaradan ja vaatetta. Leluja pojilla on jo niin paljon, että ne jätin tästä listasta ihan suosiolla pois! Melkeinpä lelu kuin lelu, on kuitenkin poikien mielestä kiva! :D

Muumi on nyt pop. POjat osaavat nimetä muutamia muumeja ja muumitunnarin soidessa ryntäävät tv:n eteen tanssimaan. Palapelistä muumeja osotellaan ja halutaan että äiti nimeää ne. Muumeja siis toivotaan meille lautasten, lasien ja kulhojen sekä aterinten muodossa. Myös hattivattiyövalo olisi ihana poikien nukkumahuoneeseen.

Kunnollisia petareita kaivataan myös pojille. Edelliset ovat Ikeasta ja muutamien pesujen, sekä reilun vuoden käytön jälkeen alkaneet menettää myotoaan. Marimekon Boboo-lakanat vauvakoossa tulisivat myös tarpeeseen!

Kirjoissa pojat ovat kaikkiruokaisia. Äiti kuitenkin keräilee pojille Mauri Kunnaksen kirjoja. Myös Muumit ja Pekka Töpöhännät ovat kirjatoiveiden kärjessä.

Leluista pojat toivovat duploja. Ne kiinnostavat koko ajan vaan enemmän ja ovat kestäviä ja pitkäikäisiä! Meiltä löytyy niitä vasta yksi paketti, joten lisätarvetta on!

Vaatteet tulevat aina tarpeeseen ja pojille tarvittaisiinkin nyt perus käyttövaatetta koossa 92cm. Ketjuliikkeiden vaatteet on todettu meillä parhaiksi. Niistä suosikkina Lindex. Jarruttomia sukkia seuraavassa (eli 23) koossa tarvitaan myös. Polarn o pyretiltä on löytyneet parhaiten kuivausrumpua kestävät sukat!

Keittiöleikkeihin kattilöitä ja pehmoruokia pojat kaipailevat myös!

Äiti taas ei oikeastaan tarvitse mitään. Muutamia toiveita ja haaveita kuitenkin löytyy. Millaisia lahjatoiveita siellä ruutujen takana on?

11 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja olet kerännyt! Tuo hattivatti yövalo on tosi ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se on kyllä pakko hankkia, jos ei tule joulupukin mukana! :)

   Poista
 2. Mistä tuollaisen hattivattiyövalon löytää? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.sahkotalo.fi/product/5993/hattivatti--valaisin-eri-kokoja

   esim täällä on! :)

   Poista
 3. "äidin pienet toiveet".... meillä taitaa olla eri käsitys siitä mikä on pieni lahja ja mikä ei xD Pikaisella laskutoimituksella sun lahjatoiveet maksaa monta sataa... minä olen aina saanut pieniä lahjoja joka meillä tarkoittaa mummin kutomia sukkia ja konvehtirasiaa.. Tuossa sinun listassa on enemmän tavaraa kuin mitä minä olen saanut kymmeneen vuoteen yhteensä. Saatan olla vähän kateellinen mutta pisti naurattamaan tuo "..pienet.." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä enemmän haaveet kuin toiveet :D ja saahan sitä toivoa, eri juttu sitten mikä toteutuu! :D

   Meidän perheessä on jouluisin muistettu aina vähän isommin, ja muuten sitten vähemmän. Mutten silti ajatellut kaikkea saada. Jos vaikka pari toiveista tulisi pukin mukana, niin olisin iloinen! :)

   Poista
 4. Ihania toiveita! Meillä aika samanlaisia! Tuo hattivattiyövalo on kyllä hieno, ehkä täytyy sellainen tuolle omalle poitsulle ostaa. :) Itselleni en keksinyt oikein toiveita äitini niitä kysellessä.. :D

  VastaaPoista
 5. Mukavia kollaaseja =) Mä kotiuttasin mielihyvin tuon hupparin! Meillä on Kikkaran listalla aika paljon juna-työkonepainotteisia toiveita =DDD

  VastaaPoista
 6. Mä en ikinä keksi joulunalla mitään mitä tarvitsisin tai haluaisin lahjaksi, mutta kummasti kun näitä sun kollaaseja katsellessa tulee aina sellaisia "ahaa" elämyksiä :D Samoin ne ahaa elämykset kyllä löytää tiensä aina mun pieneen päähän silloin kun tiedän jo että vanhemmat ovat ostaneet jo lahjat kaikille.

  VastaaPoista
 7. Niin söpö hattivatti-yövalo!! Mistä se on? :P

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava tuo hattivatti-valaisin! Harmittavan kallis vaan! Meillä kuopus (1v.2kk) toivoo nuppipalapeliä ja lumilapiota, oikeastaan muuta en reppanalle oo toiveiksi keksinyt! Mun toiveista löytyy Kinuskikissan kirja sekä yleiskone leipomusten väsäyksen helpottamiseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!