torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenteri! Neljäs luukku: Joulukorttikuvaus

Alkaa olla viimeiset hetket käsillä napata lapsista kuvat joulukortteihin (jos niitä aikoo lähettää) ja tilata kortit valokuvausliikkeestä. Me kuvattiin poikia viime viikolla ja pakko sanoa, ettei kahden taaperon kuvaus ole helpoimmasta päästä! Kyllä se vaan oli vuosi sitten paljon helpompaa, kun he eivät koko ajan kiskoneet hattuja pois tai karanneet paikalta. Useampi riita, hajonnut joulupallo ja sohvalle palautettu taapero myöhemmin, meillä on riittävän hyviä kuvia, joista saadaan kasattua joulukortti läheisille.

Kurkatkaapa meidän kuvauksiin! :D
 Ihanaa joulukuun neljättä kaikille! <3

16 kommenttia:

 1. Oi mitä pieniä hurmureita <3 aivan ihanat pojat teillä! -Susanna

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania! En ole vielä saanut aikaiseksi ottaa joulukuvia A-murusta! :)

  VastaaPoista
 3. 6.kuva on aivan ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Varsinaiset tonttupojat <3

  VastaaPoista
 5. Voi rakkaus kuinka valloittavat herrat taas kerran <3 Joulukorteista tulee taatusti upeita :)

  VastaaPoista
 6. Haa, ihanat pienet tonttuset <3 Mainioita kuvia ja niin ylisöpöt pikkumiehet! Me mentiin tässä astetta helpommalla ja ulkoistettiin joulukorttikuvaus. Kahden pienen kuvaus on kieltämättä, noh, touhukasta puuhaa ;)

  VastaaPoista
 7. Ihan ylisöpöjä pikkusia tonttu-ukkoja, saivat ison hymyn huulilleni :D. Erityisen hurmaava on tuo kuva, missä toinen kiskoo toisen tonttulakkia. Ihanaa joulunodotusta toivottaa eräs anonyyminä pysyttelevä henkilö ;).

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! :) Tuli hymy huulille. Ja tuo oli aivan ihana, missä nojaavat toisiinsa. :,) Meillä olisi tuo urakka edessä tänään, huomenna ehti vielä tilata, en yhtään viime tippaan taas jättänyt! :D

  VastaaPoista
 9. Ihanat pojat <3 Ihania kortteja tulee varmasti, onneksi meidän kuvauksissa oli vielä vähän rauhallisempi meininki :D

  VastaaPoista
 10. Täällä sama homma 1-vuotiaan ja 4-vuotiaan kanssa! Oli kyllä semmoista hommaa, että ens jouluna taidan tyytyä kuvaamaan koiraa!

  VastaaPoista
 11. Todella söpöjä ja vauhdikkaita joulukorttikuvia :-)! Hyvä, kun muistutit joulukorttikuvauksesta. Täytyy huomenna ottaa kuvauspäivä. Hyvin ehtii vielä ;-)...

  VastaaPoista
 12. Voi poikia <3! Ihana nähä huomenna pitkästä aikaa :)!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!