maanantai 15. joulukuuta 2014

Joulukalenteri! Viidestoista luukku: Joulukalenterivinkki

Tämän päivän luukun takaa löytyy vinkki mun suosikkijoulukalenteriin! Omaa kalenteria ei mulla tänä vuonna ole, jos sellaisen olisin hankkinut olisi se varmasti ollut kinder tai fazer. Viime vuonna se oli fazer, ja kalenteri oli tyhjä jo joulukuun kolmantena päivänä.. Että. No nii. Hups :D Ei siis ole mun juttu noi suklaakalenterit..

Lekmerin kalenteri on kuitenkin mun makuun, vaikkei sieltä suklaata löydykään. Joka päivä Lekmerillä aukeaa uusi luukku, jonka takaa löytyy toinen toistaan parempia tarjouksia! Nähty on jo Reima -50%, vauvanlelut 20-40%, Fischer Price 20-40%.. ja monia muita! Mä odottelen vielä sitä Skip Hopia, jospa sekin sieltä pian aukeaisi! Tai Färg & Form! Vielä olen hillinnut himoni ostaa aleista mitään, vaikka fiksu olisikin hommannut joululahjat tuolta, -40% lahjoista on jo aika hyvin..

kuva

Mistä löytyy teidän suosikki joulukalenteri, tai millainen se on?

12 kommenttia:

 1. Miten mä en ookkaa tajunnu näitä joulukalentereita! :D Kiitti vinkistä, heti lähti tytöille tilaukseen toiset talvikengät :) Kerranki saa jotain kaksi yhden hinnalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä! vararikkoon tässä kyllä joutuu vielä ennen joulua! ;D

   Poista
 2. Skip Hopit oli 7.12. Ainakin osa. Tilasin silloin pingviini eväslaukun ja haaveilin ainakin kymmenestä muusta tuotteesta. Ihana merkki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mulla oli mennyt ohi! Onneksi ne tuli uusiksi! <3

   Poista
 3. Skip Hop oli jo 7. päivänä! Tänään tosin aukesi kaikki luukut uudelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tajua miten oon missannut sen! Onneksi tänään sai vahingon takaisin ;)

   Poista
 4. Luukku 7 on ollut Skip Hop-tuotteet 25-40%. Ja tänään on taas kun on kaikki menneet luukut avataan täksi päiväksi uudestaan :)

  VastaaPoista
 5. Toi Skip-hopin tuli aika alkuvaiheessa jo! Tänään on kaikki tähän mennessä tulleet luukut auki, joten kannattaa käydä kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma! Onneksi kaikkea meidän tarvitsemaa oli vielä! :)

   Poista
 6. Haha, aika monta kertaa sulle kerrottu sama kommentti, en viiti sitä enää ite laittaa :) mulla Facebookissa näkyy Jesper juniorin joulukalenteri: joka päivälle jonkin tuotteen arvonta ja joka päivä haaveilen voitosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä kommentin tarkastuksen iloja :D Ei muut nää mitä toiset on kommentoinu. No tuli nyt ainakin selväksi! :D Jo mullakin on toi jesper junior! Ei oo vielä arpa osunut, mutta jospa se vielä! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!