lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulukalenteri! Kolmastoistaluukku: Instagramtärpit


Kolmannentoista luukun takaa löytyy vähän Instagram-asiaa! Oman Instagram-tilin taisin avata vajaa puolitoista vuotta sitten. Nyt sinne on kertynyt arjen kuvia jo yli viisisataa! Instagramiin tulee napattua kuvia 10-20 viikossa, välillä vähän tiuhemmin ja välillä harvemmin. Sieltä meidän touhuja voi seurata vähän helpommin kuin blogin kautta, sillä blogissa kaikki on vähän viiveellä, eikä kaikki pikkujuttuja tule kerrottua. POikien kuvia sinne tulee laitettua ehdottomasti enemmän kuin blogiin! @nellienoor nimimerkin takaa löytyy siis meidän kuvia. Tervetuloa seuraamaan!

Instamonth-postaussarjaa olen miettinyt ensi vuodelle, jossa samalla käytäisiin vähän läpi menneen kuukauden tapahtumia. Mitäs sanotte? Instaweek-postauksia vihaan itse, eikä niitä tule koskaan katsottua. Kenties siksi, että seuraan kyseisiä bloggaajia jo instassa, niin postaukset on vähän toistoa. Instassa olemattomille postaukset ovat kuitenkin varmasti kivoja!

Muutamia suosikkeja instasta löytyy myös, tässä TOP7.

@hansukoo on yksi ihan ehdoton suosikki. Niin kaunis koti ja upea sisustus. LOVE. Mustaa, valkoista ja marimekkoa.

@lifewithmari avasi tilinsä vasta ihan hetki sitten. Olen totaalisen rakastunut Marin blogiin, jossa hän julkaisee ihania kuvia kodistaan ja käsitöistään. Niin kauniita, voikun sitä osaisi itsekin neuloa sellaisia luomuksia!

@annnakatrina Annan blogi on yksi tämän hetken suosikeista. Vielä se on kahlaamatta läpi, mutta Annan instan olen kolunnut läpi jo aikoja sitten. Annan instassa on aivan ihania DIY-juttuja! Viimeisimpä supersöpöt virkatut keksit ja mansikat. Niin ja ihanaa että joku muukin on hurahtanut dymoihin. Matkin just poikien pastillipurkkiin saman etiketitn, mikä Annan tytön purkista löytyy. Hups.

@annemaarii Norjalainen Anne Mari julkaisee instassaan vain sisustuskuvia kodistaan. Mutta ne ovat sitäkin ihanampia! Voisin muuttaa tuonne Anne MArin kotiin heti!

@mutsimatskua Paulan koti on niin ihana! Paula on vasta hetki sitten aloittanut instassa, mutta kuvia ilmestyy siitä huolimatta monta päivässä! Sisustusta, pikkupoikia ja asukuvia. Tykkään!

@nordiskehjem Vinkkasin tästä verkkokaupastakin teille joku kuukausi sitten ja tämä insta on vielä ihanampi kuin se verkkokauppa! Joka ainoaa kuvaa taitaa tulla tykkäiltyä. :D

@idaaliina Tuplat Frida ja Frans edustavat monissa tämän instailijan kuvissa mitä ihanammissa asuissa! Niin söpöjä!


2 kommenttia:

  1. Ihanaa, tälläset instatärpit on just kivoja kun voi löytää uusia mielenkiintosia seurattavie kellä ei oo pakolla blogia ja silti päästä niitten "elämään sisään " (kuulostimpas stalkkerilta xd) :D pitääki käydä tsekkaamassa instasta noi sun ehotukset :)

    VastaaPoista
  2. Hih, kiva että pidät! :o) Dymo on <3 En usko, että kyllästyn siihen ikinä. :D Olen ihan instagram koukussa, tästäpä löytyikin hyviä uusia seurattavia! Instamonth kuulostaa hauskalta! Itsekään en instaweek-juttuja jaksa lukea juuri tuon toiston takia, mutta kuukausi on jo riittävän pitkä aikaväli.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!