keskiviikko 3. joulukuuta 2014

JOulukalenteri! Kolmas luukku: Heille joilla on jo KAIKKEA


Mitä ihmettä ostaa lahjaksi niille sukulaisille tai perheenjäsenille, joilla on jo ihan kaikkea? Mun omaa ideologiaa vastaan sotii ihan valtavasti ostaa turhaa krääsää tai tarpeetonta rojua. En sitä itse kaipaile kotiin, kaapit ovat jo muutenkin täynnä, joten en sitä haluaisi antaa itsekään. Jotain lahjaa pitäisi kuitenkin keksiä.

JOkin aika sitten se välähti. Jotain mitä jokainen kotiinsa tarvitsee, muttei tule välttämättä hankkineeksi. Tai jos tulee hankkineeksi, niin usein sen punaisen perinteisen, joka ei sovi oikein mihinkään sisustuksen. Ja kuitenkin ollakseen oikein esillä, tämä tavara pitäisi olla käden ulottuvilla ja näkyvissä.

Eli mikä?

No sammutuspeite! Onko teillä kotona? Eikö? Suomalaisesta kirjakaupasta nöitä ihania löytyy mustana ja valkoisena! Ihanaa joulukuun kolmatta kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. Meillä tää on perinteinen tuparilahja ;)

  VastaaPoista
 2. Hei tää onkin hyvä idea. Itse painiskelen juurikin kyseisen ongelman kanssa, meillä kun tuo lahjavastuu tuntuu aina lankeavan minulle... Tähän voisinkin ommella uudet pussukat, tulevan omistajansa näköiset. Kiitsa siis vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Kieltämärrä hyvä idea, kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Tuokin on jo käytetty! :D Sitten hyvä on myös häkävaroitin. Vanhempani ostivat sellaisen isovanhemmilleni, mutta eivät voi pitää sitä katossa, koska "se piipittää koko ajan". Mielenkiintoista!

  VastaaPoista
 5. Hyvä lahjaidea! :) Noita sammutuspeitteitäkin saa niin monella kuosilla, että ne on sisustuksellisestikin silmää miellyttäviä. Mutta toki turvallisuus menee kaiken edelle.

  http://kunaitikelaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kiitti vinkistä :) Tää ois tulossa ihan meille omaan kotiin (pukinkontin kautta varmaan silti), mutta mietinnässä on ollut mistä löytää järkevän näköinen. Tosin hädän hetkellä ulkonäöllä ei oo väliä, mut muuten valitettavasti on.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!