maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulukalenteri! Kahdeksas luukku: Helpot vierasvarat

Tuleeko teille niitä ylläripuheluita, että ootteko kotona, ollaan puolentunnin päästä teillä? No, meille tulee. Ja aina yhtä iso paniikki, että mitähän sitä tarjotaan, äkkiä kauppaan!

Joulun aika on siitä kätevä, että yllätysvieraille voi aina pyöröyttää joulutortut. Torttutaikinaa ja luumuhilloa on helppo ostaa jääkaappiin varastoon, ihan vaan varmuuden vuoksi.

Mutta entäs jos ne perinteiset joulutortut jo kyllästyttää? Niitä kun on joka paikassa!

Me leivottiin viime viikolla poikien kanssa meidän vieraille appelsiini-luumu-sydämiä! Oli muuten helppoja, nopeita ja herkullisia!

 Tarvitset vain torttutaikinalevyjä, luumuhilloa ja appelsiinituorejuustoa, sekä piparkakkumuotin. (Iso muotti on helpompi kuin pieni)

 Sitten vaan taikinasta muotilla sydämiä. Voitele sydämet kananmunalla ennen täyttöä. Päälle lusikallinen tuorejuustoa ja lusikallinen luumuhilloa. Sitten vaan uuniin.


Valmista!

Ihanaa joulukuun kahdeksatta! <3

10 kommenttia:

  1. Nam, herkullisen oloisia! Pitääkin kokeilla. :)

    VastaaPoista
  2. Hei loistavaan aikaan tämä vinkki! Mulla on jääkaapissa appelsiini-tuorejuustoa päiväyksellä 11.12 ja mieli löi ihan tyhjää mitä siitä tekisi! Muut ainekset löytyykin kaapeista joten eikun leipomaan :)

    VastaaPoista
  3. Ihana idea! Pitääkin tehdä joku päivä :)

    VastaaPoista
  4. Ihan loistava ohje! Kiitos!

    VastaaPoista
  5. Iski kauhee makeen himo! :D Pitänee kokeilla ja viedä vaikka töihin maisteltavaks :)

    VastaaPoista
  6. Harmittaa oikeastaan ettei tule! Pienenä meillä kävi vähän väliä yllätys vieraita ja aina oli äitillä joku keksipaketti jemmassa. Nykyään olis helppoa mennä yllätysvieraaks kun voi kuitenki soittaa ennen menoa, muistan joskus kun kummini tuli meitä keikkipuistosta hakemaan kun oli tullut pimpottamaan eikä oltu kotona. Ihanaa jos vielä olisi yhtä matala kynnys mennä kylään ilman vähintään päivän varoitusaikaa... :)

    VastaaPoista
  7. Noi on tosi hyviä sillä vaniljatuorejuustolla myös ;)

    VastaaPoista
  8. Hyvältä näyttää! :p~ (kuolaava hymiö jos joku ei tajua :D ) Pitää testata joku päivä!

    VastaaPoista
  9. Kiitos!! Näistä tuli törkeen hyviä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!