tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukalenteri! Yhdeksäs luukku: LumileikitPojat saivat viime jouluna joululahjaksi vauvapulkat. Silloin pulkkailusta ei hirveästi tajuttu mitään ja huonon talven vuoksi pulkkailukin jäi vähiin. Plus että kahden kävelemättömän vauvan kanssa oli aina vähän haastavaa lähteä vain pulkalla kauppaan, joten usein liikuttiin rattailla pulkkien sijaan. Tänä vuonna on eri juttu ja pulkat onkin joulukuun aikana ehditty kaivaa jo paristi esiin. Paitsi vauvapulkat, myös stigan tuplapulkka on pojista aivan ihana! Voi sitä naurua, minkä pulkan kyydissä olo saa pojissa aikaan!

 Viikonloppuna juhlittiin paitsi itsenäisyyspäivää, nautittiin myös koko perheen voimin lumesta. Pitkän aikaa leikittiin porukalla pihalla, vedettiin poikia pulkissa ympäri pihaa ja rakennettiin lumiukkoja. Voikun tää lumi jäisi maahan pidemmäksi aikaa! Heti on ulkona paljon jouluisempaa, kun maassa on valkoinen lumi.


 Ihanaa joulukuun yhdeksättä kaikille! <3 Joko siellä muualla Suomessa on lumi maassa?

10 kommenttia:

 1. No ei oo täällä etelässä ainakaan lunta... Sitä kyllä kaipaisi! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole täällä Etelä-Pohjanmaalla ainakaan lunta :( jos jotain sataa niin vettä ja on niiiin synkkää..Lunta myöskin odotan todella paljon että saisi jouluisemman fiiliksen ja jotenkin itsellekin enemmän voimia. Kun on niin synkkää niin ei jaksaisi sängystäkään millään nousta aamuisin. Teillä siellä näyttää ihanan lumiselta <3 itsekin jo kovasti odotan että pääsisi pojan kanssa tekemään lumihommia. Noh jos sitten ensi talvena :D (poika nyt siis 2kk)

  VastaaPoista
 3. Täällä ei ole ollenkaan! Kadehtien katsoin lumisia kuviasi! :( Jospa tännekin saatasiin valkea joulu! ♡

  ps. ihania kuvia!

  VastaaPoista
 4. Täällä vielä odotellaan lunta, plääh. En jaksa tuota ainaista koirien pesemistä ja tätä pimeyttä varsinkin täällä maalla. Lumi tule jo! Meillä on muuten ihan samoja ulkoleluja kuin teilläkin! :D Lapio pitäisi pojalle kyllä hankkia!

  VastaaPoista
 5. Ei ole lunta ei.. Pari kertaa on päästy pulkkalenkille ja molemmat pojat tykkäsi hurjasti. Sataisipa pian tänne eteläänkin! :)

  VastaaPoista
 6. Voi ihania kuvia pojista! :) Ja lunta.... <3

  VastaaPoista
 7. Ihanat samiskaksoset ;) :D Ja tosi kivat nuo hatut!

  VastaaPoista
 8. Voi teillä on noin paljon LUNTA!!
  Ihanat muuten noi poikien haalarit, hyvin sopii tuo väri.

  anjuska

  VastaaPoista
 9. Edes Oulussa ei oo enää lunta!:(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!