tiistai 5. joulukuuta 2017

MOIMOI marraskuu !

Niin se marraskuu jäi taas taakse ja on aika kurkistaa vähän taaksepäin, kuinka vika syksy-kuukausi oikein sujui!


Marraskuu alkoi kovilla pakkasilla. Toppavaatteet sai ihan viimeistään kaivaa kaapeista ja luntakin tuprutti useana päivänä. Joka kerta se kuitenkin aina suli pois ja marraskuu ol ienimmäkseen pimeä, synkkä ja musta. 

Justus alkoi nukkua huonommin ja monena aamuna mulla oli fiilis, että olen vähintäänkin zombi. Sänkyyn jääminen ei vaan ole vaihtoehto, kun isot pitää olla kolmena kertana viikoss akerhossa, enkä oikein millään osa apäiväuniakaan nukkua. Olen sitten ottanut rennosti nuo isojen kerhoajat, kun Justuskin on nukkunut päiväunia. Netflix on tullut tutuksi noina hetkinä.


Julkaisin postaukset niin omasta talvipukeutumisestani kuin lastenkin haalareista. Justuksen talvivaatteista ei vielä olekaan tullut postausta, sen voisin julkaista vielä tämän vuoden puolella. Ennen kuin vauva kasvaa ulos toppahaalaristaan! 

Sisustettiin syyskotia ja käytiin viikonloppureissulla Joensuussa. Blogiss akirjoitin Justuksen syömisistä, leikistä.. 


Bongasin uuden vauvakirjan kauppareissulta ja sen myötä intouduin täyttämään kaikkien lasten kirjoja. Noi on kyllä ihania, kun niihin saa niin hyvin kaikki vauva-ajan muistot talteen. Oot niin ihana -vauvakirja pitää varmaan vielä hankkia isoillekin, se on niin kiva kun sinne voi tallettaa ihan mitä itse haluaa. Pitäisikin taas kehittää lasten kuvia! 

Kuvasin lasten kanssa nelisin joulukorttikuvat ja onnistuttiin ihmeen hyvin. Nyt jos vielä muistaisi tilata joulukortit ennen kuin joulu ihan konkreettisesti on täällä! 

Käytiin paristi uimassa ja mä tilasin muutamia uutuuksia Noshilta lasten vaatekaappiin. Nosh taitaa tällä hetkellä olla ainoita merkkejä joiltaolen lapsille ostanut vaatteita. Muuten heidän kaappinsa täydentyy aikalailla kirpparilta. Nosh onkin pienessä ajass anoussut mun ykkössuosikiksi niin omiss akuin lastenkin vaatteissa!


Isänpäiväviikonloppua juhlittiin ruotsinlaivalla ja isot pojat oli tietysti ihan innoissaan. Tukholmassa vaan kierreltiin ja käytiin Junibackenissa. Jo pelkästään metro oli isoille elämys ja me Henkan kanssa nautittiin laivan notkuvista buffetpöydistä. Tukholmarakkaus iski jälleen ja pitääkin lähiaikoina lähteä sinne uudelleen. Joko yhdessä lasten kanssa, tai sitten ihan vaan aikuisten matkalle!


Kotiin tullessa alkoikin black friday hypetys. Itsekin olin mukana Jollyroomin kamppiksessa, siellä olikin aika huikeat alet käynnissä! Toivottavasti bongailitte paljon joululahjoja tai muita löytöjä! 

Blogiss akirjoitin laivalla olosta ja Tukholmasta lasten kanssa. Julkaisin pitkästä aikaa meidän päivä postauksen, jonka jälkeen alettiinkin sairastella. Sitä on jatkunut aina näihin päiviin saakka, toivotaan että edessä on terveempi joulukuu! 

Kirjoitin meidän hyggenurkasta, joka on muuten mun ehdoton suosikkipaikkani meillä kotona. Marraskuussa instassa näkyi myös paljon noita Leikkien-tuotteita, joita saatiin testiin.


Kirjoitin ihonhoidosta ja siitä, mitä erityisesti meidän atoopikkojen ihon kanssa pitää huomioida. Herkultiin mieheni kanss ajuustoilla ja viinillä ja juhlittiin samalla meidän seitsemänvuotiskihlapäivää. Hitsit, onko kihloihin menostakin noin kauan aikaa! 

Isot kävi parturiss ataas pitkästä aikaa ja black week -kamppis jatkui instassa. 

Leivottiin sämpylöitä ja hehkutin instassa tuota mun kirppislöytöni, noita ihania pippuri- ja suolasirottimia. 


Justukselle aloitettiin unikoulu, joka lähti sujumaan tosi hyvin heti alkuunsa. Hän oli normaalia enemmän sylissä ja päivisin tissin perään, mutta muuten ei tuntunut olevan moksiskaan unikoulusta ja yösyömisen loppumisesta. 

Lähdettiin lasten kanssa Helsingin reissulle, Ikeaan ja pikkuserkkua moikkaamaan. Samalla visiitillä käytiin Lidlin joulutapahtumassa, josta saatiin mahtavat jouluneuleet ja päästiin ajelemaan koiravaljakolla. Huisin kivaa! 

Mä pidin taas Noshin kutsut, enkä tällä kertaa ostanutkaa isoille mitään. Justus sai kivan vaatekerran seuraavassa koossa, kun 62/68 kokoiset laitoin fb-kirpun villiksessä eteenpäin. 

Käytiin shoppailemassa BF-aleissa, mutta ei löydettykään mitään. Verkkokauppojen alet oli paremmat. JA koska isi oli pikkujouluissa, meillä oli leffa- ja karkki-ilta lasten kanssa. 

Sitten oli se vuoden paras päivä, ainakin meidän poikien mielestä. Nimittäin päivä paloasemalla. Me käytiin Paavolan pelastusasemalla ja nyt on taas tankattu paloautoss aistumista koko ensi vuodeksi. 


Tuossa kuvassa näkyykin yksi noista Lidlin huikeista jouluneuleista. Lapset saavat omansa luultavasti itsenäisyyspäivän joulukalenteriluukusta ja taidetaan vetäistä ne päälle itsenäisyyspäivän juhliin. 

Blogissa kerroin unikoulun toteutuksesta ja instassa julkaisin mietelauseen joka olisi hyvä muistaa varsinkin tän jouluhypen keskellä. Kadehtiminen on turhaa, sillä jokainen voi itse vaikuttaa omaan elämäänsä ja siihen millaista se on <3

MAtkakuume on tässä loskan keskellä kova ja vähän himottaisi varailla reissua ensi syksylle tai keväälle. Katsotaan, voi olla, että reissaaminen kolmen lapsen kanssa ei kuitenkaan kauheasti napostele..

Joulukuu lähestyy ja meillä kasailtiin joulukalenteria. Kerroin tuon aikalaatikon käytöstä meidän kalenterissa ja vielä marraskuun vikoina päivinä julkaisin kuvan meidän tonttuovesta. Siis siitä, jota meille ei pitänytkään tulla :D

Niin ja Justus, tuo ihana pikku unikeko nukahti kesken ostosreissun ostoskärryyn.


TERVETULOA JOULUKUU ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!