tiistai 26. joulukuuta 2017

Leikkihuoneen uudet tuuletMerkityt (*) tuotteet saatu. 
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihanat joulunpyhät! Meillä kaikki sujui tosi kivasti ja huomenna ollaankin jatkamassa joululomailuja kylpylässä. Meillä on ollut tapana antaa joululahjaksi koko perheelle yhteinen viikonloppureissu jonnekin päin ja tällä kertaa toteutetaan se heti tässä joulunpyhien jälkeen. Ei viikonloppuna, mutta parin päivän reissuna kuitenkin. Tiedossa on varmasti kaikkea kivaa touhua niin lapsille kuin aikuisillekin, sillä meitä lähtee reissuun nyt isompi jengi!

Ennen joulua käytiin lasten kanssa koko heidän leikkihuone läpi ja kerättiin kaikki sellaiset lelut pois, joilla pojat eivät juurikaan enää leikkineet, tai jotka he itse kokivat sellaisiksi, että niistä voisi jo luopua. Samalla saatiin kivasti tilaa jouluna saapuville uusille leluille. Toisaalta tyhjentyneet laatikot auttavat myös löytämään juuri sen kyseisen lelun, jota millonkin etsii. Esimerkiksi pari vuotta käytössä ollut leikkikeittiö sai joulun alla uuden kodin ja sen tilalle pojille hankittiin heidän paljon toivoma nukkekoti* Ryhmä Haun tyypeille. Nyt kuvissa tuo Jollyroomilta saatu nukkekoti on somistettu leluilla, mutta välillä pojat keräävät ne pois ja Rolle kavereineen pääsee muuttamaan taloon.

Keittiön lähtiessä muualle, siirrettiin tuo Ikean expedit toiselle seinälle. Se raikasti kivasti huonetta ja sai lattia-alan näyttämään jotenkin isommalta. Tai sitten muutoksen tekee tuo iso ja muhkea matto, joka sekin saapui huoneeseen ihan hetki sitten. Edellinen matto oli tavallinen puuvillamatto, mutta olen jo pitkään kaipaillut huoneeseen oikein muhkeaa karvamattoa. Kaikissa on vaan nukka tuntunut olevan liian matala, kunnes törmäsin tuohon Elloksen Marrakesh-mattoon*. Se on ihan täydellisen pehmoinen ja syvä, juuri sopiva lattialla istuskeluun ja leikkimiseen. Lattiapinta-alaa piti jäädä junarataleikeillekin, joten otin maton koossa 160x230, vaikka isompikin olisi mahtunut. Takaseinän stuva on entisensälainen ja on palvellut meitä kyllä tosi hyvin. Se vetää uumeniinsa kamalasti leluja ja tulee jotenkin oikeuksiinsa vielä enemmän nyt, kun lelut saa lajiteltu laatikoihin ja niiden sisällä oleviin koreihin mukavasti.

Huone ei tietystikään useimmiten ole noin siisti vaan lattian täyttää milloin mitkäkin leikit. Mutta niinhän sen kuuluu ollakin. Leikit raivataan kuitenkin aina pois, jos ajatuksissa on renkaissa roikkuminen tai leikkiminen. Siivous on muutenkin vielä aikalailla harjoitteluasteella, mutta pikkuhiljaa sitäkin! 

6 kommenttia:

 1. Ihana leikkihuone ja nuo puolapuut sekä renkaat ovat varmasti jokaisen lapsen toiveena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, ne on kyllä kovalla käytöllä olleet!

   Poista
 2. On kyllä varmasti lasta houkutteleva huone.
  Ja mikä nukkekoti! Ihana <3 voisitko mitata mikä huone korkeus tos nukkekodis on?:D Jos vaikka barbi leikkeihin...
  -Anjuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, talo on aivan valloittava! Nuo alemmat lokerot on 26,5cm ja nuo ylimmän 28,5cm. Tosin tuo yli on sitten auki kattoon asti :) toivottavasti tästä oli apua! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!