keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Meidän lasten suosikkitoivelahjat Jollyroomista


Merkityt tuotteet (*) saatu JOLLYROOMilta bloginäkyvyyttä vastaan.

Yleisluonteisesti olenkin antanut jo useita vinkkejä lasten lahjoihin ja siihen, millaisia paketteja tuon ikäisille kannattaa pukinkonttiin laittaa. Muutamat jutut ovat kuitenkin ylitse muiden, ja niille omistinkin ihan oman postauksensa.

Leikki-ikäisten lahjoissa yksi tuote tai oikeastaan tuoteryhmä on ihan ehdoton. Meillä lapset rakastuivat tähän leluun ekan kerran jo alle vuodenikäisenä ja rakkaus tuntuu jatkuvan edelleen vaikka ikää alkaa olla jo yli neljä vuotta. Päivittäin pojat leikkivät tällä ja parasta leluss aon ehkä sen muunneltavuus ja lukemattomat lisäosat.

Arvasittekin ehkä jo, että kyseessä on puujunarata*. Ratavariaatioita on lukemattomia, eikä koskaan seuraavarata ole edellisensä kaltainen. Ratan voi tehdä ohjeen mukaisesti, tai lähteä tekemään sitä ihan oman inspiraation mukaan. Meillä lapset rakastavat sitä, kun isi tai äiti tekee heille radan, jolla leikkiä. Mutta tykkäävät he junaradan teosta itsekin.


Viimeisin junaratapaketti tuli Jollyroomilta ja on Woodlii-sarjaa. Ja hitsivie, mitä kaikkea ihanaa siitä löytyi. Lasten ehdottomat suosikit oli tuo kuvissakin näkyvä veturitalli koko komeuden keskellä, sekä nosturi, jolla junia saa lastattua ja purettua. Tässä valmissa paketiss atuli rataosia ihan valtavasti, useampi risteus, silta ja paljon puisia hahmoja. Näistä sai pitkän ja kivan leikin aikaan juuri sopivasti kun vieteltiin sairaslomapäiviä kotona. Instagramin puolella kerroinkin Kasperin silmäleikkauksesta ja tämä Jollyroomin paketti saapui juuri sopivasti ollakseen pojan reippauspalkinto hienosti menneen leikkauksen jälkeen. Tämä lelu piti tuplat pitkään lumoissaan, jolloin riehuminen ja tappelu unohtui!

Vauvan lahjat on aina vaikeampia ja ollaankin aina suosittu sellaisia pitkäaikaisia lahjoja. Yksi tuplilla olleista tykätyimmistä lahjoista on Jollyroomilta yksivuotislahjaksi ostettu potkuauto. Vaikka oma auto on jo siirtynyt eteenpäin, viihtyvät meidän nelivuotiaat edelleen serkun potkuauton parissa. Tämä olikin siis oiva lahjaidea myös Justukselle, jolla muuten on aika paljon veljien vanhoja leluja tallessa. Mini Speeders potkuauto* on paitsi ihana lelu, ihan täydellinen osa sisustusta. Varsinkin tuo Justuksen mintunsävyinen kilpa-auto miellyttää omaa sisustussilmääni ihan valtavasti! 


Auto on ihan täydellinen pikkukuskille, siinä on nimittäin muovipäällysteidet renkaat, ja se on muuten alumiinia. Auto siis kestää rajummatkin leikit, ollen kuitenkin hellä kodinpintoja kohtaan. Tuolla potkuautolla* ei nimittäin pääse kolhimaan seiniä, sillä renkaat tulevat keulaa pidemmälle. Justus ei vielä yllä auton kyydissa maahan, mutta muistelen yksivuotiaiden olleen tähän jo tarpeeksi pitkiä. Toki autoa voi ajella ulkonakin, vaikka meillä näitä onkin aina ajettu vain sisätiloissa.

Kolmantena ja neljäntenä vinkkaisin vielä noista taustalla näkyvistä nukkekoti-kirjahyllystä* ja kirjainvalaisimesta*. Tuo talohylly on ihana osa lastenhuoneen sisustusta käytettynä meidän tapaan leluhyllynä, mutta toisaalta toimii hienosti myös nukkekotina. Meillä lapset leikkivät välillä hyllyn kanssa niin, että se toimii Ryhmä Hau -tiimin kerrostalona, jossa koirat asuvat. Välillä tässä talossa pitää majaa myös Marvelin supersankarit. Mä itse rakastan tuon hyllyn* sisustuksellista puolta, ja tykkään somistaa sitä muutamilla suosikki tavaroilla.

Kirjainvalaisimet* on myöskin tosi in nyt ja niitä löytyykin Jollyroomilta ihan joka nimelle sopivaksi. Isoille meiltä löytyykin jo ANNOn vastaavat, mutta nyt Justuskin sai omansa! 

4 kommenttia:

 1. Meilläkin puinen junarata on ollut jo monen vuoden ajan käytössä ja yhä yksi suosikeista. Välillä tulee taukoa käyttöön, sitten iskee taas innostus. Halvemmalla saa peruspaketteja tai täydennyksiä kun hankkii niitä Ikeasta tai Biltemasta. Meillä sekaisin Brion osien kanssa ja vieraat eivät pysty erottelemaan mitkä on Brion ja mitkä muualta hankittuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, junarata on kyllä takuuvarma hitti!
   Meillä kans vähintään yhtäpaljon ikeaa ja lidliä kuin brioakin! :)

   Poista
 2. Upeita kuvia! Varsinkin tuo Justuksen kuva! Sopiiko nuo woodliin palat muihin paloihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, sopivat ainakin ikean, brion ja Lidlin paloihin, joita meillä on! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!