perjantai 15. joulukuuta 2017

Lämpimät sormet PaccasillaPostauksessa esitellyt nahkahansikkaat saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Meillä on jokatalvinen ongelma, varsinkin kovemmilla pakkasilla. Lasten sormet eivät pysy lämpiminä sitten millään. Topparukkaset toimii kyllä parissa pakkasasteessa ja kun alle lisää vielä merinovillalapaset, riittää lämpö sinne lähelle kymmentä astetta. Mutta jos yhtään siitä kylmemmäksi mennään, on lasten sormet ihan umpijäässä.

Nyt saatiin apu tähän, kun suomalaiselta perheyritykseltä, pohjanmaalla sijaitsevalta Paccasilta tuli lampaannappaiset merinovillavuorella varustetut rukkaset lapsille. Mihinkään pahoihin pakkasiin ei täällä etelässä vielä ole päästy, mutta ollaan käytetty näitä heti jos mittari antaa pakkaslukemia. Märällähän nahka ei oikein ole paras vaihtoehto ja toisaalta silloin lämmittävää hansikasta ei niin tarvitsekaan. Hanskat valmistetaan käsityönä Suomessa, aika mahtavaa vai mitä!

Kyselin lapsilta vähän mielipiteitä hanskoihin ja kumpikin arvosteli ne oikein kivoiksi. Kuulema ne ovat tosi lämpimät, mikä tietysti oli se päätarkoituskin, mutta eniten lapset liputti pukemisen helppotta. Heistä oli kiva, kun nämä hanskat saa ihan itse käteen, eikä tarvitse odotta amilloin äiti ehtii auttaa. Totesin tän itsekin aika fiksuksi jutuksi, lapset nimittäin sai vetäistyä nämä helposti kunnolla omiin käsiin venyvän mutta napakan resorin vuoksi. Itse kun puin näitä, sujahti ne mukavan helposti paitsi vauvalle myös isoille. Ja hihoistakin nämä tuli hyvin läpi liukkaan pinnan vuoksi.


Mä itse tykkään rukkasten ulkonäöstä ihan valtavasti. Musta nahka nyt tietysti onkin kivannäköistä aina. Nämä hanskat sopivat kaikkien lasten haalareihin hyvin ja kuulema niillä sä hyvän otteen rattikelkan ratista. Itse huomasin Justukselle näitä pukiessa, että peukunkin laittaminen oli helppoa, peukku on nimittäin ommeltu hanskaan jotenkin silleen, että sen "juuri" on aika leveä. Helppo siis sihdata pieni peukku oikealle paikalleen!

Mä jään tänne jännäilemään, jos vaikka saadaan ne kovatkin pakkaset jossain vaiheessa, niin päästään kokeilemaan näitä ihan äärioloissakin! Mutta jos itsekin innoistuit hanskoista lapsellesi (tai itsellesi) niin vielä ehtii tilata ne vaikka pukinkonttiinkin! Alekoodi on voimassa koko joulukuun Paccasin verkkokaupassa. 

Koodilla NELLI saat -10€ alennusta kaikista sormikkaista ja koodilla NELLINPOJAT kaikista merinovillaisista lampaannappaisista lastenkintaista -9€ PACCASin verkkokaupasta.

2 kommenttia:

  1. Muistan itsellä oli tenavana noita ja tykkäsin kovasti. Mikä koko on isoilla pojillasi, 4 vai 5?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikuttavat tosiaan hyviltä! Molemmilla on koko 4! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!