torstai 16. helmikuuta 2017

Vauvan vaunut


Nyt on tullut aika esitellä meidän vauvan ikiomat kiesit! Vaunuthan saapuivat viimein tällä viikolla ja eilen sain ne purettua laatikosta. Nyt kun vaunut seisovat tuolla meidän vierashuoneessa, tulee olo että vauvahan on ihan pian täällä!

Vaunut ovat vasta tänä vuonna tulleet markkinoille, eli ihan uutukainen malli on kyseessä! Merkiltään  ja malliltaan ne ovat Petite Cherie Classic 2017. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Jollyroomin kanssa ja vaunut sekä vaunuverho saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Vaunuhankinta on mulle ja meille yksi vauva-ajan suurimmista ja se lienee valinta, jota lähdin ainakin itse miettimään ihan jo ensi viikoista alkaen. Kirjoitin blogiinkin vaunumietteitä jo aika alkuraskaudesta ja tuota vaunuvalintaa on pyöritelty nyt pitkin raskautta. Vaunuvalinta on myöskin mielestäni paitsi isoimpia, myös tärkeimpiä valintoja. Ainakin meillä, vaunut nimittäin tulevat olemaan kovalla käytöllä, niillä rullaillaan niin kerhoihin kuin kauppaankin, lenkkeillään hiekka- ja asfalttiteillä ja nukutetaan bebeä terassilla. Vaihtoehtoja onneksi löytyy vaikka kuinka, ja  vaikka Jollyroomin valikoimasta jokainen varmasti löytää mieleisensä!


Petite Cherie on mulla aika tuntematon vaunumerkki. Vaunujen lisävarusteita meillä on merkiltä ollut useitakin, mutta itse vaunuista ei löydy kokemusta, eikä niitä kellään tutullakaan ole. Myönnettävä siis on, että hieman jännitti millaiset vaunut tulisi olemaan. Kuvien välityksellä ihastuin niihin täysin, mutta koska JOllyroomilla ei kivijalkaliikettä ole, jäi työntötuntuma arvoitukseksi.

Kasattuani vaunut, varsinkin kopan koko ilahdutti kovasti! Se on suuri ja leveä, kuomu korkea ja tilava. Vauvamme tulee mahtumaan näihin helposti vielä syksylläkin! Kopan jälkeen runkoon kiinnitetään ratasosa, joka sekin menee täysmakaavaan asentoon ja sisältää kiinteät valjaat.


Renkaat pitää mun mielestä olla ehdottomasti ilmakumia ja nehän näistä vaunuista löytyykin. Renkaat on lisäksi paksut ja isot, joten talvellakin taidetaan rullailla lumisohjoissa aika tehokkaasti! Runko vakuutti mut myöskin, siinä on jousitus, jotta työntömukavuus olisi optimaalinen ja se on valmistettu alumiinista, eli on takuuvarmasti kestävä. Säädettävä työntöaisa on ehdottomasti plussa, nyt saavat isoveljetkin työnnellä vauvaa. Myös metallinen tavarakori sekä kuomun kurkistusluukku ovat kivat lisät vaunuissa!


Kaikenkaikkiaan vaunut vaikuttaa tosi jämäkiltä. Mä en tykkää ollaankaan vaunuista, jotka heiluu ja keikkuu tuntuen kiikkeriltä. Näissä sitä ongelmaa ei ollut, sillä työntötuntuma oli tosi jämäkkä. Mitään pitkää kokemusta mulla ei luonnollisestikaan vaunuista ole, mutta näin ensivaikutelmaan olen tosi tyytyväinen! Nyt vaan innolla odotellaan bebeä saapuvaksi, jotta päästään kunnolla koeajolle!

Kuvissa vaunut on nyt vain koppakäytössä, mutta kirjoittelen näistä vielä talven aikana uudelleen! Nyt oon ainakin aika innoissani!

Vaunut on nyt muuten tilattavissa Jollyroomista -34% alella, niissä on valittavissa kolme ihanaa väriä, tää meidän musta värivalinta on yksi niistä. Myöskin tuota meidän harmaata vaunuverhoa löytyy useammassa värissä, ja siitäkin saa nyt -18% alennuksen! 

Yhteistyössä: JOLLYROOM

26 kommenttia:

 1. Vaunut näyttävät oikein kivoilta. Ja, kyllä vaunuihin kannattaa satsata tai ainakin meillä ollut jokaisella kovassa käytössä. Varsinkin jos ulkoilee paljon niin tukevat ja isopyöräiset vaunut on paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää tuli kyllä todettua isojenkin poikien vauva-aikana, että hyvät vaunut helpottaa kyllä arkea ja liikkumista kummasti! :)

   Poista
 2. Esikoista odottaessani meinasin ostaa täsmälleen samanlaiset vaunut emmaljungalta. :) kovin on saman näköiset ja luulinkun teille kotiutuneen emmaljungat!
  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuli näistä myöskin aika voimakkaat emmaljunga-vibat! Jännä nähdä millainen kokemus näistä sitten muodostuukaan!

   Poista
  2. Hei, voisitko tehdä postauksen teidän kaikista rattaista/vaunuista? Instassa oli scooterit yhdessä kuvassa. Olisi mukavaa jos vielä kertoisit mistä ostettu ja oletko ollut tyytyväinen niihin!

   Poista
  3. Joo, lupailinkin sitä jollekulle toiselle jo ensiviikolle, jos vaan millään ehdin! :) Eli tulossa on!

   Poista
 3. Entäs ne kääntyvät etupyörät mitkä oli sulle ihan must?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todettiin, että täällä maalla ja lenkkikäytössä ne ei ole yhtä tarpeelliset kuin isot ilmakumipyörät. Riittää, että kääntyvät etupyörät on sitten tulevaisuudess ajuoksuvaunuissa ja nyt meidän kaupunkivaunuissa. :)

   Poista
 4. Tosi kauniit vaunut. Tosin, jos onni suo, niin me katselemme mahdollisesti sisarusrattaita seuraavaksi. :)

  bigmamasbaby.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkään kyllä kovasti itsekin! Toivotaan! <3 Se onkin sitten ihan oma maailmansa sekin! :) Mutta ihania vaihtoehtoja on kyllä saatavilla!

   Poista
 5. Helppoa tollai kun saa vaunutkin ilmaiseksi. Monelle varmasti suuri hankinta jo ihan hintansa vuoksi eikä ole varaa niihin kaikkein uusimpiin malleihin. Meillä mennään onneks toisen kohdalla edellisen vanhoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaunut nyt ei varsinaisesti ilmaiset ole, työtä pitää paljon niidenkin eteen tehdä :) Mutta tuo on kyllä totta, että vaunut on iso hankinta! Onneksi käytettynä löytyy tosi kohtuuhintaisia ja kivoja! Meidänkin kakkosvaunut on second handina ostettu :)

   Tuo onkin kätevää, että esikoiselta periytyy vaunut! :)

   Poista
  2. Millaista työtä vaunujen eteen teet?

   Poista
  3. Ensin toki suunnitellaan, sitten kuvataan, kuvat käsitellään, teksti kirjoitetaan, oikoluetaan, julkaistaan ja vastaillaan kommentteihin. Lopuksi vielä raportoidaan. Jos nyt villin veikkauksen heitän, niin jotta yhden postauksen saa julkaistua, vaatii se työtunteja 4 etukäteen ja yhden jälkikäteen. Lisäksi toki kaikki muu blogin markkinoiminen, postausten kirjoittaminen, kuvaaminen, kommentteihin vastaaminen, kuvien käsittely, ulkoasun hiominen, somen päivittäminen yms. Kuukaudessa blogi, niin ne yhteistyöpostaukset kuin ihan tavallisetkin, vie mun vapaa-ajasta kuitenkin ison osan. Blogi on kuitenkin jo parin vuoden ajan ollut mun sivutyö, ja esimerkiksi vaunut muodostavat osan siitä saadusta palkasta.

   Eli vaikka se varmasti vaikuttaakin, että tavara tulee ilmaiseksi, kannattaa muistaa että se vaatii taustalle kuitenkin aika ison työpanoksenkin.

   Poista
  4. Jokaisellahan on mahdollista alkaa kirjoittaa blogia ja kerryttää lukijamäärää ja sitä kautta saada yhteistyökumppaneita. Itse ainakin näkisin että esim nuo vaunut ei todellakaan oo sulle Ilmaiset jos ajatellaan kuinka paljon oot käyttäny aikaa ja oikeesti tehny töitä tän blogin eteen. :)

   Poista
  5. Kateelliset taas huutelee 😅 Jokaisellahan on mahdollisuus rueta kirjoittamaan omaa blogia?

   Poista
 6. Hyvännäköiset vaunut, saakohan noissa vaihdettua tuota työntösuuntaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratasosan voi laittaa kummin päin vaan. Heittoaisaa noissa ei ole mutta tosiaan voi päättää kumminpäin lapsi kyydissä on! :)

   Poista
 7. Vaunut näyttävät kivoille ja ovat varmasti toimivat säässä kuin säässä. Jään mielenkiinnolla odottamaan lisäkokemuksia vaunuista. Hyvää vointia!

  VastaaPoista
 8. Itseäni kiinnostaa myös saako työntöaisaa käännettyä? Muuten nuo vaikuttaa tosi kivoilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koppaa en oo kokeillut saako toisin päon, mutta ratasosan voi laittaa selkä tai kasvot menosuuntaan! :) työntöaisa ei varsinaisesti käänny, mutta ratasosan saa kumminpäin vaan!

   Poista
 9. Hei, voisitko kirjoittaa käyttökokemuksia vaunuista? Minua mietityttää onko ne oikeasti tukevat ja kestävät, kun hinta huomattavasti edullisempi kuin Emmaljungissa. Kiitos jo etukäteen, helpottaisi itseä (ja varmaan monta muutakin)!

  VastaaPoista
 10. Moikka. Olen katsellut näitä samoja vaunuja. Saisko enemmän kuulla kokemuksista? :)

  VastaaPoista
 11. Vastaukset
  1. Hyvin toimi sen aikaa kun ne meillä oli! :) ainoa ikävä puoli oli et ne herkästi laukaisi hälytyksen kaupassa, ilmeisesti jotain sellaista metallia rungossa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!