maanantai 27. helmikuuta 2017

Merinovillaiset uutuudet lasten pipokaappiin


Olen useasti hehkuttanut merinovillaa materiaalina lasten pukeutumisessa, erityisesti pakkaskeleille. Tähän saakka meillä merinovilla on kuulunut oikeastaan vaan alusasuihin, mutta nyt saatiin Sohvila Designilta testiin merinovillaa myös pipoissa ja tuubihuiveissa!

Merinovillan etuja on ehdottomasti se, ettei villa kutita ihoa, se pitää lämpimänä ja siirtää kosteuden pois iholta. Ainakin näillä testailuilla kokemukset ovat hyvät, nämä pipot ja huivit meidän lapsilla oli nimittäin päällä, kun oltiin kauheassa tuulessa ja tuiskeessa seuraamassa hiihdon MM-kisojen avajaisia. Eipä tullut kylmä.


Meille saapui tumman harmaat pipot ja tuubihuivit isoille pojille ja tuo suloinen sydänmyssy pikkuveljelle. Myssyssä on vielä ihanan iso tupsu päälaella, jonka värin saa itse päättää. Tuubihuivit on mun mielestä lapsilla erityisen toimiva asuste, eikä meillä olekaan tainnut perinteisiä kaulahuiveja olla koskaan. Ei niitä oikein tule itsekään käytettyä, joten tuo tuubi taitaa olla aika luonnollinen jatkumo myöskin lasten käytölle!

Sohvila Designin asusteissa mua miellyttää yksinkertaisuus. Harmaat pipot ja huivit on helppo yhdistää minkä värisiin ulkovaatteisiin vaan, ja ruskea nahkasomiste tuo tuoteisiin kivan yksityiskohdan. Asusteet toimii niin pihaleikeissä kuin kauppareissullakin. Pipo on kenties kevätkeleillä liian kuuma, mutta tuo tuubihuivi on kyllä aivan ihana asuste myös keväisen toppaliivin kanssa! Lisäksi tuotteet ovat uniikkeja ja täysin käsintehtyjä. Kovasti jo odottelen, että saadaan tuo vauvankin pipo testiin. Hän on varmasti oikea söpöläinen tuo päässään! 


Nyt kannattaakin sitten suunnata Instagramin puolelle, sillä siellä käynnistyy arvonta, jossa yksi @sohviladesign ja @nellienoor -tilien seuraaja voittaa itselleen vapaavalintaisen pipon. Sohvila Designin valikoimista löytyy muuten myös söpöjä pantoja!



*pipot ja huivit saatu SOHVILA DESIGN

9 kommenttia:

  1. Oi miten kauniita myssyjä. Merinovilla on myöskin meillä käytössä ja on kyllä ehdoton materiaali pakkasella!

    VastaaPoista
  2. Mä en ymmärrä miksi tuubihuivi lapselle? Eihän se lämmitä takin ulkopuolella.:O kauluri tms pitää kaulan suojassa kun tulee ihoa vasten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Eiks toi tuubihuivi oo ihan koriste?

      Poista
    2. Nää on varmaan mielipidejuttuja, mulla ainakin itselläni on merinovillahuivi, tuubi-sellainen, myös aina takin päällä. Ja kyllä se siinä lämmittää. Iholle mun mielestä riittää kypärämyssy, mutta eihän se suojaa leukaa tai poskia tai kaulaa tuulelta. Huivi nostaa huppua ja kauluksia silleen, että leuka ja kaula on paremmin suojassa. Ja sen taakse saa kivasti posket ja leuan lämpimään :)

      Poista
  3. Ai vitsit mä tykkään tästä sun blogista!! :)
    Silloin, kun aloin odotella meidän kaksosia, luin sun blogia moneen kertaan alusta asti. Sain niin paljon inspiraatiota, mutta myös vertaistukea sun odotuksesta ja teidän vauva-arjesta. Meidän tuplat nyt 1v 9kk. Ja nyt on meillekin tulossa uusi tulokas toukokuussa ja miten mahtavaa taas seurata sun blogia ja odotusta! Oon ite miettiny äitiyspakkausta, en oikein pidä tosta 2016 mallista, eikä taida uuttakaan ehtiä saamaan ennen kuin sitä pitäis jo hakea. Mut en mä ollut ajatellut, et voihan sen kasata itsekin, ja kun tuplilta löytyy ennestään paljon kaikkea. Että kiitos taas vinkistä!! :) ja sit toi vaunuasia, meillä tuplilla kans bumblet, jotka on ollu ihan mahtavat ja nyt oon kattonu myös bumbleja, mut vähän petyin indie mallin yksösrattaisiin nähtyäni ne. Tuntuivat niin kömpelöiltä ja isoilta verrattuna twineihin. Yhet retrorattaat jo tuunasin alkuhätiin, mut siis tollasia, mitkä te ootte saaneet jollyroomilta, en oo viel kattonutkaan. Eli niihin tutustumaan nyt. Kiitos siis taas blogistasi, ihana, että kirjotat ja inspiroit :).

    T. Leena, joka sulta monikkomeiningissä kerran kyseli vaunuverhojakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Leena, kiitos mitä ihanimmasta kommentista! Sait kyllä hymyn nousemaan huulille! <3 :')
      Hurjasti onnea teille tulevasta vauvasta! Ja suosittelen kyllä tosiaan kasaamaan oman, se oli paitsi hauskaa puuhaa myös ihan mahdollista sillä äitiysavustuksella! Ainakin jos kaikkea ei hanki uutena vaan just kirppareilta ja aleista!

      Mulla tuli vähän sama fiilis bumbleista, vaikka niihin juoksuversioihin kyllä tykästyin, mutta vasta siinä ratasvaiheessa! En ollut alkuun edes kuvitellut meille noin yhdistelmäratas tyyppisiä vaunuja, mutta nähtyäni nuo, olin kyllä myyty! :) Toivottavasti teillekin löytyy mieleiset vaunut! :)

      Kiitos itsellesi, kiitos että luet ja kommentoit! <3

      Ihanaa odotusta!

      Poista

Kiitos kommentistasi!