tiistai 21. helmikuuta 2017

Kuka oon, joko arvaat sen ?

.. Ullan nimi on Ulla, nimi toinen vain on mulla. Ja niin edelleen. Vauvan nimi oli meillä viikonloppuna hyvinkin pinnalla, isojen poikien nimet kun oli aika selvät ihan alusta saakka, on hassua ettei tämän kolmosen nimeä ole vieläkään lyöty lukkoon!


Sairaalan esitietokaavakkeisiin kyllä nimet niin tytölle kuin pojallekin kirjattiin, mutta kumpikaan niistä ei nyt tunnu oikealta. Tai oikeastaan mä olen se vastarannan kiiski.  Henkka on jo kelpuuttanut useammankin ehdotuksen.

Mä uskon, että lopullisen päätöksen nimen kanssavoi tehdä vasta kun vauvan näkee. Mitä jos hän ei näyttäisikään nimeltä, joka hänelle on päätetty? 

Mulla on yksi vahva tyttönimisuosikki ja kaksi poikanimisuosikkia. Ne on ehkä näissä listoissa, ehkä ei. Nythän vauvaa on kutsuttu Nestoriksi tai ihan vaan vauvaksi. Mutta luulen, ettei Nestori ole jäämässä kutsumanimeksi. Vai mistäs sitä tietää ;)


Mitä nimeä sinä veikkaisit? Isoveljethän on Rasmus Aarre Juhani ja Kasper Onni Elmeri. Kolme nimeä tulee luultavasti tällekin vauvalle, ja linja lienee sama ettei ihan mahdottoman erikoiseen päädytä, muttei niihin vuoden suosikkinimiinkään. Vai onko mielessä jokin täydellinen nimi, jota ei listassa edes ole. Vinkkaa ihmeessä! 

42 kommenttia:

 1. Ihania nimiä. Minusta muiden nimimietteisiin on niin vaikea sanoa mitään. Kerran arvasin ystävieni lapsen yhden nimen oikein, mutta yleensä menen täysin metsään.
  Itse pidän Veetistä ja Joonatanista. Itseasiassa, meitä jos joskus siunataan pojalla, hänestä tulee ehdottomasti Joonatan. Se on jo sovittu, eikä miehellä ole vastaan sanomista. Tosin, hän saikin sitten päättää tämän meidän tyttäremme etunimestä ja minä suostuin hänen ehdotukseensa kiltisti.

  Rasmukseen ja Kasperiin sopisi kivasti Jesper tai Oskari. Ne kuulostavat kivoilta yhdessä. Tytön nimistä minun korvaani miellyttää eniten Isabella.

  VastaaPoista
 2. Pojalle Ossian Onni Henrikki ja tytölle Fanny Aada Aurora . Aattelin vaan tuota pojan nimeä kun teillä on ne KirjainNimiMukit niin O-täydentäisi sitä sarjaa kivasti...

  VastaaPoista
 3. Kannatan ehdottomasti pojalle nimeä Justus, sopisi hyvin isoveljien nimiin olematta kuitenkaan liian samanlainen 😊❤

  VastaaPoista
 4. ...oikeastaan Julius sopisi aivan yhtä hyvin 🙄

  VastaaPoista
 5. Tytölle Evelin, pojalle Nooa tai Nik(o)las :)

  VastaaPoista
 6. Matias Mikko Mikael ja Tuulia Tiia Talvikki nää on meijän lasten nimet .

  VastaaPoista
 7. Nää nimiasiat on niin mielenkiintoisia. Ykkösnimi meille oli tytölle Isla. Tuo Meea oli myös omallanikin listalla raskausaikana.
  Tosin saimmekin sitten pojan :) Pojan nimisuosikkeja oli Iivo, Eeli, Eelis ja sitten se nimi, jonka poika sai. En halua nimeä paljastaa, mutta se on vähän erikoisempi ja vanha suomalainen nimi.

  VastaaPoista
 8. Rasmus Aarre Juhani
  Kasper Onni Elmeri
  Aabel Miio Anttoni
  Tuossa poikakatraanne viimeisen edustajan nimi:D kerrothan heti mihin päädyitte kun julkistatte nimen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tai Aabel Oiva Anttoni. Kun nuo kaksostenkin toiset nimet ovat merkityksellisä :)

   Poista
 9. Mulla ei lapsia vielä ole, mut hyvin samanlaisista poikien nimistä tykkään kun säkin. Noista sais vaikka mitä kivoja yhdistelmiä! Mun mielestä teidän katraan jatkoksi sopis loistavasti toi Aatos :) esim Aatos Miio Oliver. Ja yksi mun suosikki mitä kuvassa ei ollut on Joakim ja siitä yhdistelmänä esim Joakim Henri Daniel :)

  VastaaPoista
 10. Koko nimeä en kyllä uskalla lähteä teidän tulevalle pienokaiselle veikkaamaan! Rasmuksen ja Kasperin rinnalle voisi noista nimistä sopia Oliver, Julius, Joonatan, Niklas tai äää kaikki, en osaa päättää! :D ehkä suosikkini on Oliver :) Tytön nimistä oma lemppari on ehdottomasti Bea, mutta Rasmuksen ja Kasperin kaveriksi laittaisin varmaankin Isabella, Amanda tai Jasmiina :) Innolla odotan kuulla vauvan oikean nimen sitten kun sen paljastatte!

  VastaaPoista
 11. Oliver (R)eino Samuli :D
  Ja sitten myös Julius, Oskar(i) ja Topias kuulostaa kivoilta

  VastaaPoista
 12. Oliver (R)eino Samuli :D Ja myös Topias, Julius ja Oskar(i) kuulostaa kivalta. Ja Viljami passais myös kolmanneksi nimeksi

  VastaaPoista
 13. Oliver Nooa Nestori. Toinen veikkaus etunimestä on Lukas.

  Meiltä löytyy 2kk ikäinen Veeti poika joten se nimi on oma lemppari :) Myös pojan toinen nimi löytyy listasta.

  VastaaPoista
 14. Ihania nimiä. Meil jos olis ollut tyttö hän olis ollut Evelia Milla Isabella ��Poika tuli ja nimeksi tuli Elias Jonathan ❤️

  VastaaPoista
 15. Jos saan joskus lapsia niistä tulis Aarni Pietari ja Saana Aurora. Näihin olisi kiva keksiä vielä jotkut nimet väliin, mutta en ole keksinyt sopivia. Muita joista tykkään on Iisa, Kaisla, Aatos, Nuura..

  VastaaPoista
 16. Oskari kuulostaa hyvältä jatkolta :)

  VastaaPoista
 17. Viktor Armas Henrikki

  VastaaPoista
 18. Niklas Ilo Oskari 😊

  VastaaPoista
 19. Toisten nimiasioihin on kieltämättä vaikea sanoa, kun on niin makuasioita. Mulla oli kyllä monta sellaista nimeä listoilla, joista jälkikäteen olen ihan kummissani "mitä mä oikein ajattelin" -tyyppisesti. Onneksi annettuihin nimiin kuitenkin tyytyväinen :)

  Mun mielestä tuo Eelis on kiva ja riittävän sopiva sekä omanlainen. Mieltymyksiä nämäkin, mutta mä olen enemmän sen perään, että nimen täytyy olla riittävän erilainen muuhun perheeseen nähden :)

  VastaaPoista
 20. Sebastian Samu Simeon tai Samuel Otto Iivari

  VastaaPoista
 21. Oliver Kaapo Oskari?

  VastaaPoista
 22. Marius Mi(i)o Oliver
  Marius Onni Oliver

  VastaaPoista
 23. Lukas Eemi Oskari tai Joel Miio Daniel kuulostaa minusta kivoille nimille☺

  VastaaPoista
 24. Veeti Sulo Viljami :)

  VastaaPoista
 25. Meillä on Daniel Miro Joonatan (bongasin kaksi nimeä tuolta sun listalta) :)
  Musta teidän kööriin sopis mainiosti Julius!

  VastaaPoista
 26. Oskar Aimo Verneri
  Liinus Valto Nestori
  Verner Olli Alvari

  VastaaPoista
 27. Miten voikaan olla noin paljon samoja lemppareita 😊

  VastaaPoista
 28. hauska kun meiän esikoisen nimet löytyy tuosta tyttöjen listalta ja nyt toiselle, joka on poika, oon miettiny montaa just noista mitä olit itsekin listannu :) luultavasti Miio on tulossa tästä <3

  VastaaPoista
 29. Paulus Pekko Paavali , Patrik Eino Eemeli , Nicolas Nooa Ossian , Tuomas Teppo Tapio

  VastaaPoista
 30. Samuel Ilo Henrik tai Gabriel/Daniel/Mikael/Rafael Ilo Henrik

  VastaaPoista
 31. Aaron Voitto Oskari :)

  VastaaPoista
 32. Oliver olis noista minun suosikki. Oma poika on Rasmus ja toinen voisi olla Oliver. :) Riittävän samanlainen, mutta kuitenkin omanlaisensa.
  Toiseksi ja kolmanneksi nimeksi Armas Oskari, Voitto Viljami tai Veikka Nestori.

  VastaaPoista
 33. Oliver, Aatos, Justus tai Topias sopisi veljien kanssa hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 34. Joonatan on ihan yksi mun suosikkipojannimistä, ja se sopisi myös Rasmuksen ja Kasperin kanssa hyvin yhteen. Jotenkin olisi kiva että viimeinen kirjain olisi kaikissa konsonantti, mutta eri konsonantti.

  VastaaPoista
 35. Hyvä nimimaku! Meidän tyttö kastettiin just Beaksi ;) meillä on myös poika; Alvar. Oli pakko vinkata tää nimi, koska sopis tosi hyvin poikien nimiin, eikä listallakaan sitä ollut. Oon itse siihen(kin) nimeen aivan ihastunut :) toisaalta myös Oliver sopisi todella hyvin.

  VastaaPoista
 36. Joakim sopisi hyvin, sopivan erilainen ja toisaalta samantyylinen molempien veljien kanssa. En usko, että tulee olemaan r tai s päättyinen, ettei ole sama vain toisen veljen kanssa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!