sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Äidin lauantainenLOOK !

House of Brandon* muisti mua pienellä vuoden alkajaislahjalla ja sainkin taas valita heidän valikoimistaan jotain ihanaa itselleni! Olen aika surkea ostamaan itselleni uutta, joten tällainen pieni spesiaalijuttu on aina mieleeni.

Mun vaatekaapissa valtaosa vaatteista on Vilaa. Se vaan on jotenkin niin kovasti mun tyylinen merkki, että mieleisten tuotteiden löytäminen on helppoa. Kokojen kanssa ei tarvitse arpoa ja mallit tuntuvat istuvan juuri mun kropan mallille hyvin.

Siksi nytkin valikoin HOB:in valikoimista itselleni työvaatteiksi pari uutta Vilaa. 


Noita raitatunikoita mulla löytyy Vilalta jo neljä kappaletta. Ne vaan on monikäyttöisyydessään ihan loistavia! Menevät kivasti töissä, mutta eivät ole yhtään liian virallisia kotonakaan käytettäväksi! Tällekin lauantaille vetäisin tämän Tinny New Dress -mekon* päälleni legginsien kaveriksi. Oma mekkoni on kokoa S ja se tuntuu ainakin itselle juuri sopivalta. Pituutta on sen verran, että ilman liukkaita legginsejä helma tulee kuitenkin tarpeeksi alas. Mekkoa voi siis hyvin käyttää sekä sukkiksilla, että kesällä ilmankin. Mä valitsin mekkooni 3/4 osa hihat, mutta saatavilla on myös teepparihihaisia!

Mekon ainoita yksityiskohtia on niskassa kulkeva kultainen vetoketju, joka on kiva lisä muuten niin perusmekkoon!
Kengät - Crocs*

Mä yhdistän vaatteisiin usein huiveja, niistä löytyy oikeastaan ne mun kaapin ainoat väripilkut. Muuten valikoima on aika musta-valko-harmaata. Tämä huivi on muuten ainoita itselleni löytämiäni ale-löytöjä! Nappasin tuon joulun aleista puoleenhintaan! House of Brandonilta samaista huivia ei enää löydy, mutta tämä on aika samantyylinen*! Persikansävy sopii ihanasti alkavaan kevääseen!

Mekon kaveriksi valitsin ohuen vibuzz Cover up Light -puseron*, joka on helppo vetäistä mekon päälle jos noilla lyhyillä hihoilla ei tarkene! Puserosta löytyy vähän pellavaa ja se tuntui tosi ihanalta ihoa vasten! Tuollaisen puseron saa helposti yhdistetty farkkuihin ja toppiinkin, joka on varmaan mun toiseksi yleisin asu heti näiden mekko+leggari -yhdistelmien jälkeen! 

Puseron pinnassa on kevyt raitakuosi, mutta kovin selvästi se ei näy. Hyvin voi siis yhdistää myös tuollaiseen raidalliseen mekkoon!


House of Brandonille on nyt tullut valtavasti kevään uutuustuotteita, joista ajattelin ainakin itselleni muutamat tilailla! Kaappini huutaa nimittäin jouluisen tyhjennyksen jäljiltä uusia monikäyttöisiä vaatteita. Ainakin nämä* taidan haluta kesään mennessä kaappiini!

* Mekko ja pusero saatu House Of Brandonilta
*Kengät saatu Crocsilta

* sisältää mainoslinkkejä

11 kommenttia:

  1. Mä ostin just Helsingin reissulta yhden Vilan mekon, yllättäen raitaa :D Siinä on paksummat raidat ja istui kyllä täydellisesti ja vieläpä koossa XS, nyt vihdoin sain sen pesusta, niin saa sen käyttöön :) Mä kanssa tykkään tuon tyylisistä huiveista :) Mulla olis kevääksi hakusessa uusi trenssi, vanha kun on jo varmaan kuusi vuotta vanha! Siinä ei sinänsä oo mitään vikaa, mitä nyt nappeja puuttuu sieltä täältä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidat ne vaan uppoaa! <3 Nää vilan mekot on kyllä ihania leikkaukseltaan!
      Ja trenssi joo, mullakin ollut ostoslistalla jo vuosiavuosia.. :D Jospa aktivoidutaan nyt molemmat ja tilataan uudet! :D

      Poista
  2. Mää oon kattonu kanssa noita mekkoja, tarpeeksi yksinkertasia ja menis arkena ja juhlana ainaki mulla. :) Noi huivit on kanssa mulla käytössä, tällä hetkellä löytyy kolme, muuten kun tulee aika paljon mustaa käytettyä niin huivi on sitten kiva laittaa kaulaan. Tuo heti vähän väriä ja eri näköä asuun. :)

    -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Nää on monikäyttöisyydessään aivan ihania! <3

      Poista
  3. Nöytät ihan minulta tänään, paitsi itselläni on tumma tukka.

    Sama mekko, lähes samanlainen neule ja huivi olivat asunani tänään :)

    Voin siis sanoa, että näytät erityisen hyvältä! :)

    VastaaPoista
  4. Mie oon toinen joka rakastan Vilaa! En oo piiiiitkään aikaan shoppaillut itselleni vaatteita! Joten suuri kiitos, kun muistutit Vilan olemassa olosta ja shoppailusta. Tällei kotiäitinä päässyt hieman unohtumaan tuo oma entinen rakas (vaateshoppailu) vaikka oon mie välillä yrittänyt, mut ain sitä löytää itsensä lastenvaateosastolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitten shoppailemaan vaan! Verkkokaupoilla toi shoppailu on tehty vieläpä vähän turhan helpoksi! :D

      Poista
  5. Mie oon kerran tilannut House of Brandonilta yhteistyön merkeissä ja täytyy kyllä sanoa, että olin niin onnellinen kun sieltä tuli tuotteet NIIIIN nopeasti :D

    VastaaPoista
  6. Mahtavaa huomata että alkupään kommentointi ei lopulta koitunutkaan kärkkääksi, vaan löytyi kultainen keskitie.pisteet molemmille osapuolille!! Välissä kun ei taho ihmiset osata näyttää sivistynyttä puoliskoaan somessa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!