sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Lastenhuoneen uutuudet

Mä olen ollut viime kuukaudet todella laiska sisustaja. Tämä koti on vain se välipysähdys matkalla siihen _oikeaan_ kotiin, joten varmaan vähän tietoisestikin yritän olla hankkimatta tänne mitään ylimääräistä. Eikä täällä vaan sitä sisustusfiilistä ole, kun ei asunto tunnu ensinkään omalta.

Jotain pientä piristystä täytyy kuitenkin välillä hankkia, ja lastenhuoneen viiri on ollut ostoslistalla jo iät ajat. Olen metsästänyt harmaan ja mintun sävyistä viiriä, sitä koskaan kuitenkaan bongailematta. Melkein jo tilasin sellaisen virkatun keväällä, mutta virkattu ei sitten tuntunutkaan omimmalta.

Olin jo unohtanut koko viirin, kunnes se tuli mua vastaan Lekmerillä. Sävyt ja värit ihan oikeat ja tälle viirille olisi varmasti käyttöä myös tulevassa poikien nukkumahuoneessa. Sinne kun on jo sisustus ja sävyt päätettynä, vaikka huonetta konkreettisesti ole vielä olemassakaan. Hölmö minä :D
huh kun oon niin kypsä tuohon lattian väriin! Tuntuu että se vaan korostuu kun huone on muutenkin niin hämärä ja pieni!

Myös joulupukin tuomat legolaatikot ja uusi automatto ovat huoneen uusia juttuja. Tuo automatto nousi yhdeksi poikien suosikkilahjaksi, sen päällä päristellään nyt monta kertaa päivässä. Autot parkkiin, isoksi ruuhkaksi tielle ja taas parkkiin. Tuo on matto, jota ei tarvitse edes siivota pois, käyhän se huoneeseen kuin nenä päähän! Viimein siis automatto, joka kelpaa sekä lapsille että äidille! 

Legolaatikot pääsivätkin nyt autosäilytys käyttöön, sillä poikien duplot ei millään mahtuisi noihin kahteen laatikkoon. Palikoille pitää varmaan kohta hankkia isompi laatikko, sillä nyt ne täyttävät jo yhden ison stuvan vetolaatikon..

Tuo Stuva on muuten ollut ihan loistava lelusäilytys järjestelmä ja sitä tullaankin varmasti hankkimaan tarpeen tullen lisäosia! Vielä en silti osaa ihan sanoa, onko stuva vai expedit lelusäilytyksessä parempi.. Kumpaistakin taidetaan nähdä lasten tulevassa leikkihuoneessa, mahtuuhan sinne taas vähän toisellalailla kalusteita kun sängyt eivät ole viemässä tilaa.

8 kommenttia:

 1. Hei! Mistä löysit tuon automaton vai onko viime vuotinen joululahja? :) Voisin nimittäin meidänkin autofanille tuollaisen kotiuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Automatto on H&M homen valikoimista! Vähän ennen joulua tilattu, eli eiköhän niitä vielä löydy! :)

   Poista
  2. Ei ollu ennää :/ voiihan! jospa niitä tulis taas lisää joskus,kun aina missaan

   Poista
  3. Voi ei! :/ Ootko koittanut laittaa viestiä aspaan? JOs niillä olisi jossain varaston perällä tai voisi ottaa ainakin varauksen?

   Poista
 2. Kivaltahan huone näyttää :)

  Mistä on nuo pilvikuvioiset säilytyslootat? Näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se juu, hirmuisen hankalan mallinen vaan ja aivan liian pieni kahdelle lapselle! :)
   Pilvilaatikot on färg & formin ja tilattu pari vuotta sitten Lekmeriltä!

   Poista
 3. Tuo automatto on niin hieno! Mistä sait hankittua sen? (tai mistähän pukki sai?) ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!