tiistai 5. tammikuuta 2016

Parhaat juomapullot lapsiperheisiin

Hei vaan, ja ihanaa alkanutta viikkoa! 
 
 
Meillä viikko jatkuu samoissa merkeissä kuin edellinenkin, eli kotona podetaan nuhakuumetta. Eilen käytiin varmistamassa vielä mun epäilykset oikeiksi lääkärissä, kun Rasmuksenkin korvasti löytyi otiitti. Ihan hirveän kipeä korva ei kuitenkaan taida olla, ei poika sitä ainakaan hirveästi valittele. Yskä ja nuha vaan on kova ja limaa tuntuu olevan vaikka muille jakaa! Keuhkoissa onneksi äänet ihan normaalit, joten vaikka pitkittynyt tauti onkin, ei se onneksi ole keuhkoihin levinnyt.

Kuumeen vuoksi kaivoin pojille taas pitkästä aikaa juomapullot esiin. Heistä juominen pulloista on hirveän hauskaa ja yksi lasten lempipuuhista on olla "retkellä" olohuoneen lattialla syöden välipalaa ja juoden juomapulloista.

Mä sain tuon harmaan lifefactoryn -pullon äitienpäivälahjaksi viime vuonna ja sen jälkeen se onkin ollut kovalla käytöllä. Lapset sen vaan oikeastaan omivat, joten isommalla käytöllä se heillä on kuin mulla. Tuohon pulloon on helppo pakata lenkille vettä mukaan ja ompa tuolla testattu kaupunkikierroksella vihersmoothiekin! Smoothien pitää vaan olla tosi löysää, jotta se tulee pillistä läpi.

Oon tykännyt näistä lasipulloista ihan valtavasti, niistä kun ei irtoa veteen mitään ylimääräistä ja ne on helppo pestä myös pesukoneessa. Vaikka välillä noi pullot on aika ronskilla käytöllä, on lasi pysynyt aina ehjänä. Hankin näihin pulloihin lisäksi vielä kierrekorkit, jotta erityisesti niiden smoothieden juominen helpottuu. Kuskasinpa muuten kerran kasvissosekeitonkin töihin lounaaksi tuossa pullossa! 

Sain joululahjaksi TiiperoTaapero -verkkokaupan Lauralta oman pulloni*, joka onkin kulkenut mulla siitä saakka laukussa vesipullona. Töissäkin tuo koko on aika passeli, eikä tarvi pelätä veden kaatumista näppäimistölle! Tänään annoin sen kuitenkin myös lapsille, jotta kuumepotilaat joisivat tarpeeksi. Hittijuttu tuo olikin, sillä pullot kulkivat koko aamupäivän lasten leikeissä, ja kiitettävällä vauhdilla niistä muistettiin myös juoda.

Erityisen hauskaa tuntuu olevan tuo, että pulloa voi kantaa kantokahvasta ja juomapillin voi kääntää välillä kiinni. Äidistä taas huipuin juttu on, ettei pullo kumollaankaan ollessaan valuta vettä ollenkaan. 

Vielä taidan kuitenkin hankkia kolmannenkin pullon, on nuo vaan sen verran käteviä! Lisäksi oon himoinnut jo pidemmän aikaa itselleni muutamia muitakin lasi-silikonituotteita. Erityisesti Jococupsin kahvikuppi on mun toivelistalla, kuten myös lasinen eväsrasia! Joco Cupseja löytyy myös TiiperoTaaperon valikoimista!

* punainen pullo saatu

8 kommenttia:

 1. Mä olen kuullut noista pulloista paljon hyvää! :)Paranemisia sinne! ❤

  VastaaPoista
 2. Mä rakastin mun omaa pulloa! Kunnes tänääb tipahti expedit hyllyltä lattialle ja hajos tuhannen päreiksi :/ tipahti vielä muovimatolle että en olis uskonu niin helposti hajoavan! Ehkä oli huonoa tuuria vaan matkassa ;( mutta hyvä pullo, ikävä tuleen:D

  VastaaPoista
 3. Tutustumassa blogiisi :) Taidankin jäädä seurailemaan. T.Annim /Emmiko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Tulen vastakyläilylle kunhan kerkiän! :)

   Poista
 4. Nämä pullot ovat parhaita! Itselläni ihan jokapäiväisessä käytössä milloin missäkin tilanteessa.
  Löysin juuri tänne blogiisi, kiva blogi! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!