perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuoden ensimmäinen

Ihanaa vuoden 2016 alkua jokaiselle!
Lupasitteko itsellenne tai läheisillenne jotain tulevalle vuodelle?
Me on perinteisesti uuden vuoden aattona mietitty aina jotain, mitä tehdään toisin tulevana vuotena. Ei sen tarvitse olla mitään isoa, mutta jotain tavoitteita tai haaveita, joiden eteen viitsii tehdä vähän työtä.

Mulla on tammikuu ollut jo vuosia herkuton. Sellainen se on tänäkin vuonna, siihen malliin tuli nimittäin syksyn mittaan vedettyä suklaata! Poikkeuksena muihin vuosiin, jolloin yleensä herkuttomaan on liittynyt tavoite kilojen tiputtamisesta, nyt keskityn vaan ihan yleiseen hyvinvointiin. 

Vuonna 2016 lupaan panostaa paitsi terveellisempaan ja monipuolisempaan ruokaan, myös ulkoiluun ja liikkumiseen. Tavoitteena se kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Ilman painetta kilojen pudottamisesta.

Lupaanpa myös itselleni sen, että tänä vuonna me muutetaan siihen unelmiemme kotiin. Se ei ole mikään linna tai arkkitehtuurin riemuvoitto. Se on meidän näköinen, kokoinen ja oloinen. Unelmien Koti.

Voisimpa vielä luvata tälle vuodelle ottaa vähän enemmän aikaa itselleni, panostaa kaverisuhteisiin ja olla lapsilleni parhain mahdollinen äiti. Unohtamatta tietenkään myöskään mieheni huomiointia.

Meidän vuosi vaihtui hyvinkin rauhallisesti. Vapaat alkoivat jo keskiviikkona, kun herättiin aamuun korvaa kipuilevan pikkupojan kanssa. Suunnattiin aamulla päiväkodin ja työpaikan sijaan lääkäriin, josta saatiinkin Kasperille korvatulehdusdiagnoosi. Kovasti kumpikin myös rohisee ja yskii, joten yöt on olleet viime päivinä aika katkonaisia. Ventoline auttaa, ja varmaan se limakin alkaa pikkuhiljaa irrota.

Aattona ei lasten kanssa muuta tehtykään kun käytiin ulkona syömässä ja katsastamassa kaupungin järjestämä ilotulitus. Lapset kävi pian sen jälkeen nukkumaan ja me juhlistettiin Henkan kanssa aattoiltaa sohvalla herkutellen. Vuoden vaihdetta kilisteltiin vielä, mutta sitten mekin valuttiin jo nukkumaan. Uuteen vuoteen olikin sitten kiva heräillä pirteänä ja fressinä.


Tämä vuoden ensimmäinen päivä on sitten mennytkin lähes yhtä rauhallisesti kuin eilinenkin. On katsottu sohvalla Inside Outia ja käyty Messilässä kokeilemassa joululahjaksi saatujen Stigojen luistoa. On ollut aika ihanaa, kun minnekään ei ole ollut kiire ja yöpuvuissakin pyörittiin varmaan lähes puolille päivin! Tällaisia päiviä tulee toivottavasti lisää vielä tälle vuodelle!

p.s yksi päivä ilman suklaata jo takana! ;)

6 kommenttia:

 1. Täälläpä aikalailla samat tavoitteet kuin sulla :D Oikeestaan n. 99% samat! :)

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulostaa teidän päivä! Pikaista paranemista 😊 Ps. Aikuisetko teillä katsoo tuota Inside Outia? Sehän on K7 ja aikuisenkin seurassa K4. Ei siis ihan pienille tarkoitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Koko perheen voimin katsottiin, alku meni pojilta ohi kun olivat päiväunilla! Monissa ikärajoissa voi varmasti käyttää harkintaa, ja me koettiin että soveltui lapsille ihan hyvin! :)

   Poista
 3. Ihanaa vuoden alkua! Onkohan hääpostauksia vielä luvassa? :) Kysyisin myös vinkkiä: mistä teillä oli hääauto ja onko antaa vinkkejä hääautoasiaan Joensuun suunnalta? Näyttää aika nihkeästi netistä mitään äkkiseltään löytyvän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne!
   Joo on tulossa, pitäisikin oikein kunnolla käydä kuvat läpi!
   Meidän hääauto oli isäni naisystävän auto, sattui sopivasti olemaan mieluinen! Mutta huomattiin sama, että autot oli vähän tiukassa tai sitten hinnat tooosi kovia!

   Jos me ei olisi saatu tuota, oltaisiin varmaan vuokrattu sopiva! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!