perjantai 8. tammikuuta 2016

Throwback: 2015 vuoden 10 suosituinta postausta

Mitkä olikaan viime vuoden 10 suosituinta postausta? Pieniä ylläreitä tässä joukossa oli ainakin itselle. Oli sinne päässyt muutama postaus myös kauempaa, mutta ne olikin aikalailla niitä, jotkä ovat nähtävissä myös hakusanaliikenteessä. Niistä postauksista enemmän myöhemmin, nyt näihin kuluneen vuoden suosikeihin!

1. Vaimo täällä moi!

Tuoreen vaimon ensitunnelmia pari päivää häiden jälkeen. Oi että, muistan niin tuon fiiliksen! Tuolloin oltiin vielä syvällä hääkuplassa!2. Taaperoiden välikausi

Tämä postaus oli vähän yllätys, mutta tuntuuhan nuo lastenvaatteet aina kiinnostavan! Niin itseäkin! Kevään välikausipostaus kiinnosti kuitenkin selvästi syksyistä enemmän.


 3. Arkiruokaviikko

Myös tämän postauksen löytyminen top kolmosesta yllätti mut! En ole tullut ajatelleeksi, että ruokajutut on näin luettuja! Talven aikana tulee varmasti näitä siis ainakin muutama.4. Puen poikani tyttöjen vaatteisiin!

Otsikko on hyvinkin provosoiva, joten sekin osaltaan vaikuttaa varmasti klikkauksiin. Edelleen kierrän lastenvaateostoksilla sekä tyttöjen että poikien osaston. Silti en koe pukevani poikiani tytöiksi tai tyttömäisesti. Enemmänkin heidän näköisellään tavalla. Unisex lastenvaateosastot tänne pliis!5. Suuri tuplavaunuvertailu

Olinkin ihan unohtanut koko postauksen! Tässä vertailtiin yleisimpiä tuplia sekun oli ainakin itselle ainakin iso juttu silloin valinta vaiheessa. Edelleen liputan Bumbleridejen puolesta, ne on olleet ihan huippuostos! Pian kylläkin nekin taidetaan laittaa myyntiin, sillä vaunujen tarve on nykyisin niin vähäinen.


6. P*ska äiti vie lapsensa päiväkotiin

Jo keväällä kirjoitin tästä aiheesta ja se keikkuukin kuudenneksi luetuimpina edelleen. Syksyllä kirjoitettu samaan aiheeseen liittyvä postaus ei kerännyt ihan yhtä paljon lukijoita. Tämä postaus sivuaa kovasti myös ihan yleistä supermutsiasennetta, joss atoisin tekeviä katsellaan nenänvartta pitkin.


7. Siskon baby shower -juhlat

Toukokuussa järjestetyt siskon juhlat keräsivät nekin isot määrät lukijoita! Oli meillä kyllä aika superkivat bileetkin!


8. Täältä löytyy sydänäänet ja kappas! Täältä toiset!

Joulukuinen muistelupostaus kolmen vuoden takaisesta tiedosta, että masussa majailikin kaksi vauvaa, keräsi lukijoita paaaljon! Noihin tunnelmiin on kyllä kiva palata myöhemminkin! Tällaiset jutut on ehdottomasti bloggaamisen huippujuttuja, eipä olisi muuten tullut kirjoitettu fiiliksiä muistiin!


9. Kodittomat

Helmikuussa julkaistu kuulumispostaus keräsi myöskin isot määrät klikkailuja. Oltiin juuri myyty meidän asunto ja edessä oli muutto Lahteen! Kovasti jo tuolloin haaveiltiin omakotitalosta, nyt se toteutuu ihan pian! Hurjaa!


10.  Meidän päivä! Lauantai
Kymmeneksi luetuin onkin ihan vaan meidän arjen kuvaus yhdeltä melkein vuoden takaiselta lauantailta! Aika samanlaista elämää elellään nytkin, mitä nyt eri osoitteessa ja vuotta vanhempina!


12 kommenttia:

 1. Paljolla aiot bumpleridet myydä? Voisiko ne ostaa suoraan sitten kun olet myymässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa vielä sanoa, pitää ensin katsoa se kunto ja lisäosat joita mukaan laitetaan! Ja toki voi ostaa suoraan jos vaan hinnasta päästään yhteisymmärrykseen! :) Laita mulle vaikka sähköpostia tai viestiä fbssä! :)

   Poista
 2. Heeei, mitä teidän omakotitalo projektille kuuluu? Olis kiva kuulla vähän väliaikatietoja? Ostitteko sen valmiin, mistä joskus loppu syksystä / alkutalvesta mainitsit? :) Innolla odottelen jo sisustuspostauksia ja tosi paljon tykkään myös noista arkiruokaviikko postaukista ja kaikesta mikä liittyy ruokaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEEEIII! Just tästä kirjoitin tänään! Käypä lukemassa! Ei ostettu sitä, se meni toiselle ostajalle ennen kuin ehdottiin tarjousta laittaa! :/
   Sisustuspostauksia tulee kuitenkin varmasti! Ja ruokaa kans!

   Poista
 3. Kivoja postauksia mahtui vuoteen! Hyvää tätä vuotta teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 4. Mukavaa uutta vuotta teille kaikille. Itselleni pisti heti silmään, ettei top10 sisällä yhtään "testasin tätä tuotetta" -postausta, jotka omastakin mielestä ovat tylsiä (noin yleisesti ottaen kaikilla). Tykkään tavastasi kirjoittaa ja kertoa oikeasta elämästä ja arjesta, joten testijuttujen sijaan toivoisinkin niitä. Niissä on kuitenkin aina, vaikka ei siihen pyrkisi, sellainen mainostamisen maku ja tuote on aina arvostelussa hyvä (kuka nyt yhteistyökumppanin tuotteen lyttäisi...). Tämä vain pienenä kritiikkinä, ei tarkoitus loukata tai haukkua blogiasi (vakkarilukija siis olen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin sinnekin! <3
   Huomasin itse ihan saman tätä tehdessä! Vaikka toisaalta, olihan tuo suosituin postaus kuitenkin omalla tavallaan yhteistyö, mutta ymmärrän kyllä pointtisi! :)

   Voin luvata, etten sitä arkea jättäkään blogista pois, yhteistöitä täällä kuitenkin tulee jonkin verran näkymään, se kun on kuitenkin niitä joilla rahoitan koko bloggaamisen. Ymmärrän kyllä, ettei ne aina ole mieleisiä, ei niitä aina itsekään tule suosikkiblogeista luettua. Mainos on aina mainos, mutta voi niistä löytyä hyviä vinkkejä myös lukijoille! :)

   Ja kiitos sinulle vielä asiallisesta kritiikkikommentista! :)

   Poista
 5. Hyviä postauksia oli vuosi täynnä - kiitos! :) Hääjuttuihin palatakseni - mitä kukkakauppaa käytitte lasiterassin tilakoristeluun ja tuohon ihanaan morsiamen kimppuun? :) Olikos sinulla tuo myös heittokimppuna vai oliko sellainen erikseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkakauppana oli se Karhunmäestä löytyvä puutarha, jonka nimeä en nyt kuollakseni muista! Tosi kohtuuhintainen ja oltiin kyllä tosi tyytyväisiä kukkiin! :)
   Erikseen mulla oli sellainen pieni heittokimppu muutamalla kukalla. Tää isompi luovutettiin mun isovanhemmille :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!