lauantai 16. tammikuuta 2016

The Dress

Kuinka moni teistä kaivoi eilisen käytä hääpukuasi -päivän kunniaksi oman puvun kaapista? Sovititteko, hypistelittekö vai käytittekö mekkoa ihan ajan kanssa? Tai muistelitko ehkä hääpäivää ihan vain muilla tavoin?


Mun the mekkoni löytyi aika tasan vuosi sitten, kun kaasojen kanssa oltiin Helsingissä sovituskierroksella. En oikeestaan uskonut siihen kyllä sen tietää kun sen näkee -väitteeseen. Mutta kyllä sen tiesi. Ei silloin kun sen näki vaan silloin kun sen puki.

Mun ihanuuteni on Pronovias Groupin St. patrick Arosa mekko, jonka helmass on monia tyllikerroksia, yläosa rypytettyä morsiusharsoa strassivyöllä ja yläosassa höyheniä. Alla mullä oli vielä kolmivanteinen alushame joka nosti mekon tyllit ihanaksi tyllipilveksi! Mekko oli aivan täydellinen.
Meidän hääauto oli muuten tuo taustalla näkyvä valkoinen Audi. Harmittavasti siitä ei oikein muita kuvia olekaan, konepellillä oli linjassa muutamat harmaat kukat ja perässä just married tarra. Perässä roikkui sitten karjala ja lahden erikois oluttölkkejä ;)  Auto saatiin lainaan mun isäni naisystävältä ja sepä sattuikin olemaan juuri se auto, jota hääautoksi toivoin. Hauska sattuma.


Selässä on vetoketjukiinnitys, joten vähän kevään mittaan jännitin kuinka mekko istuisi. Mutta sehän olikin hääpäivänä kuin ommeltu mun vartalolleni. Hiuksissa koristekampa ja käsissä orkidea, ruusu ja pionikimppu kruunasi mun häälookin. Tavoittelin simppelin yksinkertaista mutta näyttävää, onnistuen siinä mielestäni hyvin. Koruista päälläni oli vain mummini helmirannekoru, kihla- ja vihkisormukset, sekä pisaran muotoiset korvakorut.

Kaikki oli just eikä melkein. <3

Tarkoitus oli myydä tuo ihanuuteeni häiden jälkeen eteenpäin, mutta niin se vaan vielä roikkuu työhuoneen kaapissa. Näinköhän raaskin sitä koskaan myydä? :D

3 kommenttia:

 1. Upea mekko <3
  Mun oli kans tarkoitus myydä oma mekkoni häiden jälkeen, mut tuolla se vaan edelleen roikkuu, kohta on jo 3 vuotta häistä! Mihin se aika katoaa??

  VastaaPoista
 2. Oi, olipa sattumaa, kun mietin eilen, että kaivan häämekkoni esiin ja kokeilen. Mutta se jäi taas kerran ajarusasteelle. En tiennyt moisesta päivästä yhtään.

  Äläkä myy! :) Ihana muisto vaikkei enää käyttäisi. Itse aion pitää muistona omani :)

  VastaaPoista
 3. Toi on upee <3 mie en voinu osallistua käytä hääpukua päivään kun olin just Helsingissä,saa nähä mahtuuko enää päälle :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!