maanantai 1. helmikuuta 2016

Hei Hei Tammikuu !

Tammikuu on taas tältä vuodelta taputeltu, ja ajattelin tänäkin vuonna jatkaa tätä viime vuoden puolella hyväksi havaittua kuukausikoostetta menneestä kuusta! Nämä postaukset taisivat syksyllä olla kovasti tykättyjä, ja jotenkin näillä sai itsekin kasattua menneen kuukauden kokoon. Parhainta näitä tehdessä on muistella taas niitä pieniä arjen hetkiä, jotka ainakin mulle on tässä kiireisessä arjessa parhainta.

Tammikuun kooste tulee siis totuttuun tapaan instan mukaan kasailtuna, insta kun on se mun pääasiallinen päivityspaikka, sinne tallentuu ne pienet hetket ja hetken räpsyt. Blogi tulee aina vähän jälkijunassa, tai sitten tänne ei päädy mitään noista instan jutuista!

Vuosi alkoi meillä sairastelun merkeissä. Niin terveitä kuin lapset olikin syksyllä, on aloitettu kyllä tämä vuosi kaikilla mahdollisilla taudeilla! Vaikka niin se taitaa vaan mennä vähän joka perheessä. Tammikuuta starttailin myöskin maidottomalla ruokavaliolla, mun vatsa reagoi tosi herkästi maitotuotteisiin joten ajattelin kokeilla josko turvotus vähenisi maidottomilla vaihtoehdoilla! Tulokset oli aika hyviä, ja pari tuotetta onkin tullut meille jäädäkseen! Kerron näistä teille myöhemmin enemmän! Eteläänkin saatiin viimein lunta ja me ulkoiltiin niin paljon kuin sairasteluilta pystyttiin!


Ihana aurinkokin pilkisteli tammikuun alussa, josta mä sain ainakin ihan valtavasti energiaa! Syksy ei ole yhtään mun juttu, vaikka nautinkin myös siitäkin ajasta. Keväällä jotenkin vaan herään eloon ja jaksan paljon enemmän touhuta kaikkea uutta! Lasten kanssa starttailtiin montaa askarteluprojektia ja tutustuttiin joulupukin tuomiin uusiin leluihin yhdessä!


Tammikuulle ajoittui myös mun eka käytä hääpukuasi-päivä, jolloin myös mun oli pakko kaivaa rakkausmekkoni kaapista! Hetken olin myös jääkiekkoleski, kun telkkarista tulviva jääkiekko vei mieheni multa. Onneksi on kuitenkin Grey ;) Yritin metsästää maidotonta palkkaria, mutta eipä sellaisia taida vaan olla!

Tammikuussa leivottiin monet sämpylät, meidän suosikki on ehdottomasti rouheiset ja jyväiset sämpylät! Nämä sämpylät toteutettiin hiivattomina, sillä tuo raaka-aine oli juuri päässyt kaapista loppumaan.. Ikävöitiin kesää ja kaipailin aurinkoa ilman jäätävän kovaa pakkasta! Vietin pitkästä aikaa vapaa iltaa työkavereiden kanssa, paettiin Escape roomista ja herkuteltiin. Anoppi ilahdutti meitä myös pehmoisella paketilla, joka nytkin lämmittää mun varpaita! Olen ihan mahdoton vilukissa!

Ihastuttiin uudelleen proteiinipannukakkuihin ja shoppailtiin koko perheen voimin. Yhtenä sunnuntaina herkuteltiin lounaan merkeissä mun isovanhempieni luona Hollolassa. Ja rakastuttiin taas uudelleen tuohon mekkoon. Fiilisteltiin hääpäivää ja vietettiin vähän parisuhde laatuaikaa iltaisin lasten mentyä nukkumaan. Rakkausrakkausrakkaus, halipusipusi. :D


Tammikuussa oli hirveät pakkaset! Meidän auto teki parinakin aamuna yllärit eikä käynnistynyt yrityksistä huolimatta. Ei muuta kuin pikaisesti bussiin lapset hoitoon ja toisella bussilla kotiin ja taas töihin. Saatiinpa vähän motivaatiota auton akkuremppaan.. Vaikka pakkaset olikin ihan mahdottomia välillä, nautittiin kirkkaista pakkaspäivistä. Käytiin jäällä stigailemassa ja kerroin teillekin hyvät vinkit lämpöiseen pakkaspukeutumiseen. Tammikuussa vietettiin vähän sisko/veli laatuaikaa kun suunnattiin pikkuveljeni kanssa katsomaan uusin Star Wars. Saattoipa pieni kärpänen puraista ja viikonloppuna piti katsoa niitä ekoja episodeja. On nimittäin mulla episodi 1-6 kokoinen aukko sivistyksessä!


Vinkkasin teille yhdestä suosikki instailijastani ja kuvasin upeita maisemia bussipysäkillä bussi odotellen. Pitkästä aikaa tuli myös herkuteltua Cafe Annikan salaatilla, kyllä se niiden joululoma vaan tuntui aivan liian pitkältä! :D Otimpa myös pitkästä aikaa käyttööni salijäsenyyden ja jatkossa tämä tyttö jumppailee Fressillä! Lasten vaatekaappia on täytetty aika ronskilla kädellä, mutta vähintään yhtä reilusti sieltä on vaatetta napsittu pois. Helmikuussa lupaan viimein teille sen lastenvaatepostauksen!


Lapset pääsivät ekaa kertaa luistimille ja voi sitä ilon määrää! Huikeeta nähdä miten innoissaan nuo pienet ovat niinkin pienestä jutusta. Toinen supersuosikki oli matkass aollut kaakao. Viikonlopun aamiaisia nautittiin myöhäisten brunssien merkeissä ja rakastuttiimpa tammikuussa yhteen taloonkin. Jokohan se on se meidän THE talo ? Niin ja totta, ratkaistiimpa tammikuussa se meitä mietityttänyt dilemma rivarin ja omakotitalon välillä. Pohdittiin josko napataan vielä välimuoto ennen sitä unelmien kotia, mutta päädyttiin kuitenkin jälkimmäiseen. Miksi tyytyä kakkosvaihtoehtoon jos ykkösvaihtoehto miellyttää enemmän!

Mua puraisi kunnon salikärpänen tammikuun lopulla, juuri sopivasti ennen kun lapset starttasivat vuoden toisella taudilla ja meillä hoivattiinkin pieniä kuumepotilaita kotona. Pojat olivat alkukuun uhmaan verrattuna aivan valloittavia ja me vietettiin superihana viikonloppu! Mä innoistuin kokkaamaan koko viikon sapuskat kerralla, eipä tarvitsisi viettää aikaa keittiössä sillä viikolla enää!


Sittenpä sairastettiin. KAtsottiin paljon Ryhmä HAuta ja luettiin kirjoja. Ihastuttiin kaikki noihin Raikastamon pillimehuihin. Ja mä nautin niista pari tuntisista omista hetkistä kun lapset nukkuivat. Kotiäitiydessä oli kyllä puolensa! Tammikuussa ihastuttiin joulupukin tuomiin designletters-astioihin ja juotiin monta isoa taikakupillista kahvia!


Viikonloppuna ostettiin jäätävä pussi karkkia ja katsottiin Star Warsia. POikien kanssa oltiin niinkin innokkaita lenkkeilijöitä, että ekan bussipysäkin tullessa vastaan hypättiin bussiin ja huristeltiinkin sillä. Ei aina viitsi! Varsinkaan noilla jäätiköillä! Sunnuntaina pojat pääsivät paloauton kyytiin, ja olipa muuten hienointa taas ikinä!! Kerroimpa teille vielä tammikuun viimeisen päivän unniaksi oman vaatekaappini uutuuksista, noista ihanista Vilan mekoista!


Sellainen tammikuu oli meillä Instagramin kautta. Mitkä tammikuun jutut teillä on jääneet päällimmäisenä mieliin? Ja hei huomiselle onkin tulossa kaksosten päivän kunniaksi juttua kaksosista! Stay Tuned! <3

4 kommenttia:

  1. Maidoton valmis palkkarivaihtoehto on kyllä olemassa! Evoken proteiini mehut! Omaan makuuni sairaan hyviäkin vielä, etenkin kylmänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on! Hei huippua! Mistä niitä saa?

      Poista
    2. Ite oon ostanut meillä päin ihan K-Supermarketeista, evokeenergy.com löytyy kartta jälleenmyyjistä ja nopeella vilkaisulla ainakin parissa Lahden s-marketissa pitäis olla :)

      Poista
    3. Pitikin heti kurkata, ja meidän lähikaupastakin tuota löytyy! Jes kiitos, käynkin heti huomiselle salille ostamassa yhden testiin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!