keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Reiman alesuosikit

 * sisältää mainoslinkkejä. 

Jos tykkää ennakoida tulevia kausia, kannattaa nyt tsekata Reiman verkkokauppa*. Siellä nimittäin on käynnissä aika hurjat alet varsinkin välikausivaatteista ja -kengistä, mutta paljon kivaa on myös ihan kesävaatteissa. Meidän pitäisi hankkia lapsille syksyn reissulle rantakengät, ja niistä huomasin aika kivan alen tuolla verkkokaupan puolella. 


Justukselle meillä on hankittuna nuo Reiman Patter Wash -kengät* syksyyn ja niistä saa nytkin verkkokaupassa -30% alen. Myös isompien malli* on samassa alessa. Talvikengät kannattaa katsoa nyt läpi myös, sillä noista Reiman kengistä* saa nyt jopa puolet hinnasta pois. Pienten mallille jää hintaa vaan 37 euroa* ja isojenkin vain vähän yli neljäkymppiä. 

Meillä on siitä ihana tilanne, että luulen edelliskausien vaatteiden menevän lapsille vielä oikein hyvin, joten mitään isompia hankintoja tulevalle vk-kaudelle ei oikeastaan ole. Ellen olisi niin pihi ja iloitsisi tästä siksi, että rahaa ei tarvitse kuluttaa, saattaisi tämä jopa harmittaa. Sen verran kivoja haalari*- ja takkivaihtoehtoja* Reimalta nimittäin löytyi, että olisi ollut kiva jos meilläkin olisi ollut hankintatarpeita. Olen nyt hurahtanut softshelliin materiaalina ja esimerkiksi tuo kuvan haalari* sopisi varmasti Justukselle hyvin. Haalarin kanssa voisi sitten samistella takeilla*, joita löytyi vielä hyvä valikoima isojen koossa. 

Mutta jos omissa kaapeissa ei ole ihan yhtä hyvä tilanne, tai jotain haluaa ostaa jemmaan, kannattaa selta nuo takit ja haalarit läpi. Myös talvivaatetta sieltä löytyy jonkin verran, meidän lasten koossa ei tosin ollut mieleisiä, mutta ainakin takkeja oli hyvä valikoima. Kuvan windfleecetakkia* löytyi useassa värissä, se on monikäyttöisyydessään mun mielestä parhaita vk-vaatehankintoja. 

Mä jään vielä pohtimaan noita talvikenkiä, houkuttaisi tilata, onhan ale niin hyvä, mutta elettälen vielä toiveita, että viime talviset menisivät tulevanakin talvena. Saa nähdä, että onko tämä kuitenkin ihan turha toive..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!