perjantai 20. heinäkuuta 2018

Meidän kodin lempparinurkka

* Sisältää mainoslinkkejä

Varmaan aika moni osaa nimetä kodistaan sen suosikkinäkymän tai paikan. Ehkä niitä on usempikin, mutta luultavasti kaikilta löytyy ainakin yksi, jossa silmä lepää. Mulle se on meidän ihana lukunurkkaus, jossa nyt viime aikoina on tullut löhöttyä enemmän kuin ennen, sillä lukukärpänen on puraissut taas pitkästä aikaa. 

Meidän lukunurkan keskipiste on varmasti tuo Ikean ihana divaani, jonka kaveriksi haaveilen edelleen saman sarjan sohvaa. Taistelen vaan pienesti itseni kanssa, onko mitään järkeä ostaa uutta sohvaa jos vanhassakaan ei ole juuri mitään vikaa? Uuden sohvan ostaminen jäänee ainakin siihen hetkeen, kun olen itse taas palannut töihin. Mutta siihen saakka nautin tuosta divaanista. 

Divaanin kaverina meillä on jo jonkin aikaa ollut musta rautainen Oxford -valaisin*, joka hieman yllättäen löytyi Elloksen valikoimasta. Yleensä minulle on tosi vaikea löytää mitään kivoja jalkalamppuja ja siksi ne ovat jääneet hankkimattakin. Tämän lampun huomasin ihan sattumalta, ja se oli niin ihana, etten enää osannut muita kuvitellakaan. Meidän pitäisi vaan hankkia vähän valkoisemman sävyinen polttimo lampun sisään, nyt siellä on hieman liian keltainen ja se ei oikein sovi talon muuten niin viileään värimaailmaan. Tuo valaisin on nyt Elloksen alessa -20% hintaan*.

Lukunurkkaan kaipailin pientä pöytää, ja täydellisesti siihen istuukin tuo meidän Norman Copenhagenin tarjoiluvaunu.  Toiselle puolelle divaania olen sijoittanut tuon ison viherkasvin, jonka istutin Ellokselta tilattuun koriin. Korin sisällä on tavallinen kasteluruukku, sillä pelkkä kori ei pidä kasteluvesiä sisällä, vaan laskee ne lattialle.

Nurkka on ihana tällaisena. Divaanilla on aina kasa tyynyjä, omia suosikkejani ovat pellavaiset tyynyt*, jotka sain yhden kamppiksen myötä Ellokselta. Suunnittelin niitä ensin ulos, mutta ne sopivatkin lopulta paremmin meille sisälle.


Elloksesta on muutenkin tullut yksi suosikki nettiputiikkini, sillä huomaan etsiväni sieltä aina ensimmäisenä. Heti jos kotiin tarvitaan jotain uutta, taitavat Ellos ja Ikea olla ensimmäisenä listalla. Myös tuo kuvissakin vilahtava matto* on Ellokselta, tilasin sen joskus alekoodilla, joten hintaakaan ei kovasti tullut. Nytkin maton saa itselleen -20% alella täältä*.

Useimmiten käperryn tuohon nurkkaan lasten käytyä nukkumaan ja miehen ollessa omilla menoillaan. Silloin on ihana nauttia hiljaisuudesta ihan vaan yksin. Ottaa ehkä kuppi teetä tai muuta juomaa ja syventyä omaan suosikkikirjaan. Paljon olen myös alkanut kuunnella kirjoja Storytelin kautta, siinä saa mukavasti lepuutettua silmiäkin!


1 kommentti:

  1. Moi. Minkä värinen tuo matto on sinun silmääsi? Elloksen kuvissa näyttää jotenkin ns. likaisen vaalealla 😀

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!