sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Vaateuutuuksia kauppareissulta + lahjakorttiarvonta!

Kauniit ja laadukkaat lastenvaatteet ovat pikkuihmisten vaatekaapin kulmakivi. Vaatekaupoista vaatteita on löytänyt luonnollisesti aina, mutta nyt yksi omista suosikkimerkeistäni on rantautunut myöskin hypermarkettiin ja vieläpä meidän melkein aina käyttämään Prismaan. Moni Prismakävijä varmaan arvaakin jo mistä vaatemerkistä on kyse, sen verran ihania kuoseja merkiltä nimittäin löytyy, ettei niitä oikein voi olla huomaamatta! Kyseessä on tietysti suomalainen Blaa, hauskannäköisiä, eettisesti tuotettuja ja laadukkaita lastenvaatteita valmistava vaatebrändi, jonka mallisto on löytynyt viikosta 10 alkaen kaikista Suomen Prismoista. Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Prisman kanssa.


Meillä minä teen pääasiassa meidän perheen vaateostokset, varsinkin lasten kohdalla. Rakastan lapsekkaita ja hillittyjä kuoseja, joissa kuitenkin on joku juju. Meillä lapsia ei pueta pieniksi aikuisiksi, vaan lapsi saa näyttää lapselta ja vaatteissa sää olla lapsekkaita kuoseja. Eettisyys ja ekologisuus, sekä se, ettei vaatteessa ole mitään myrkkyjä on tottakai myös tärkeää minulle, niin vanhempana kuin kuluttajanakin. Haluan, että vaatteet jotka meille saapuu, olisi tuotettu mahdollisimman eettisesti ja luontoa säästäen. Toisaalta koen myös, että vaatteen on oltava lapsen päällä mahdollisimman mukavantuntuinen. Se ei saa kiristää eikä puristaa, eikä vaate saa estää lapsen leikkejä muillakaan tavoin.  Itse odotan lapsen vaatteelta kestävyyttä. Vaikka se saattaa parhaimmillaan käydä viikon aikana kolmasti pesussa ja kohdata jos jonkinlaista tahraa, odotan että laadukas vaate myös kestää käytössä lapselta toiselle. Toisaalta haluan myös vaatteen olevan edullinen.

Kuulostaa aika kovilta odotuksilta, mutta moni lastenvaate onneksi nykyisin täyttää nämä kaikki. Olen tosi iloinen, että lastenvaatemarkkinoilla mennään koko ajan enemmän siihen suuntaan, että tuotantoprosessissa kiinnitetään huomiota paitsi vaatteen eettisyyteen, myös kestävyyteen. Blaa täytti mun odotukset ihan täysin, kun vauva vetäisi papukaijapaita päällä mustikkapuurot rinnuksille, ja pelkäsin jo paidan olevan pilalla. Ei onneksi, pesun jälkeen se oli jälleen kuin uusi. Toki likaantunut vaate vaatii myös oikeanlaista tahranpoistoa pysyäkseen hyvänä. Laadukaskaan vaate ei toki kestä vääränlaista hoitoa, siksi nopea tahranpoisto on tosi tärkeää. Mun luottotuotteeni vaatteiden huolloss aon ollut pitkään sappisaippua, sillä nuo mustikkatahratkin lähti kokonaan pois. 


Jos edullisuus, eettisyys ja laadukkuus ovat minulle tärkeitä arvoja lastenvaatetuksessa, on sitä myös helppo ostoprosessi. Ja pakko myöntää, ettei kovin paljon helpompaa ostosprosessia ole, kuin pyörähtää vaateosastolla sillä aikaa kun isi tekee ruokaostoksia toisella puolella kauppaa tai pyöriä vaateosastolla hetki koko porukalla ennen tavallisia ruokaostoksia. Mä koen, että tämä Blaan saapuminen Prismoihin oli ihan huippujuttu, sillä ainakaan Lahdesta merkkiä ei tahdo löytää oikein millään. Nyt se on helposti meidän omassa ruokakaupassa. Valikoimakin on kivan kattava, vaikka vielä enemmän vaihtoehtoja kaipaisinkin. Ihastuin itsekin vaatemerkkiin tällä kokeilulla ja  haluaisin päästä testaamaan tuotteita itsekin! Vinkkasinkin jo isille yhdestä äitienpäivälahjatoiveesta, joka olisi minulle erittäin mieleinen. Saa nähdä, löytyykö tuo vaate toukokuussa sitten paketista.

Mutta palataanpa vielä niihin lastenvaatteisiin. Vaikka itse pääasiassa valitsenkin lastenvaatteet, tehtiin tällä kertaa niin päin, että pojat saivat valita vaatteensa itse. Ei ollut kovin yllättävää, että kumpikin isoista pojista valitsi pehmoiset collegehousut sekä kuumailmapallopaidat. On aika hauskaa, että pojat haluavat usein pukea ihan identtiset vaatteet päälleen, vaikka välillä yritänkin ehdottaa heille erilaisia vaihtoehtoja. Mutta minkäs teet, kun kiinnostuksenkohteet heillä ovat aika samat.  Vauvan kohdalla tein vielä valinnan itse ja otettiin hänellä kuvien kaksi t-paitaa kesäksi. Kummassakin kuosi oli tosi ihana ja tuo papukaijapaita varsinkin on jotenkin tosi ihanan värinen.


Kaupassa en vaatteita hypistellyt ihan kauheasti, valittiin oikeat koot ja suunnattiin sitten ruokaostosten tekoon. Kotona sitten käyttöönottopesun jälkeen tunnustelin vaatteita tarkemmin ja pakko sanoa, että kangas on ihan mahdottoman pehmeää! Isojen poikien paitojen malli on myös kivan pitkä, joten selkä ei vilku ihan kokoajan. Housuissa minua ilahdutti erityisesti vyötärön sisäpuolelta löytyvä nappikiristys, joka hoikkien lapsien housuissa on aika ehdoton. Meillä ei oikein nauhat pysy kollareissa kiinni, joten tällainen nappikiristys on paljon toimivampi. Näin housut pysyvät hyvin jalassa hoikemmallakin lapsella. Napakat ja leveät resorit lahkeiss aovat myös ihana yksityiskohta, ja ne toisaalta mahdollistavat myös reilumman koon valinnan. Resori pitää lahkeen hyvin ylhäällä, vaikka reiluutta vähän onkin.

Mä uskon, että me pyörähdetään jatkossakin Prismakäynneillä vaateosaston kautta kurkistamassa valikoima. Isoille pojille haluaisin myös tuollaiset papukaijapaidat, lapset voisi sitten samistella kesällä farkkushortseissa ja t-paidoissaan. 

Tuplilla (pituutta 112cm ja 108cm) vaatteet ovat kokoa 110/116 
ja vauvalla (pituutta 74cm) kokoa 86/92.

LUKIJAKILPAILU: Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus päästä tutustumaan Blaan vaatteisiin myös, sillä pääsin arpomaan 50 euron lahjakortin Prismaan Blaan tuotteisiin! Osallistumaan pääset kirjoittamalla kommenttiin suosikkituotteesi Blaan valikoimasta (koko valikoima löytyy TÄÄLTÄ) Muista jättää myös sähköpostiosoite, jotta onnettaren suosiessa saan sinuun yhteyden! Kilpailun säännöt täällä. Osallistua voit tasan viikon, eli aina ensi sunnuntaihin (25.3.18) saakka! Onnea arvontaan! 

207 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Se on nyt korjattu, ja pitäisi taas toimia! :)

      Poista
    2. Papukaija kuosi näyttää tosi kivalta:) sm.prusila@gmail.com

      Poista
  2. Housut ja kirahvi paita!😊
    hennuli85@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Kirahvipaita, vartiainen_anu@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Tuo kirahvi teepaita on ihan huippu!
    jennymariaheikkinen@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Venice-lappumekko oli supersöpö!
    maria.vee@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Flamingo mekko ois tytölle ihana! jenna.korkiakangas@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Papukaija paita on suosikki,väri vaan niin ihana:)
    miia.ryhanen@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Kuumailmapallopaita on ihana!
    krista.nissila@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kaikki kuosit olivat kivan näköisiä, poika piti eniten tuosta papukaijasta!
    sonjamantymaki@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Papukaija!

    hennahytonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Harmaat college housut <3
    jennn_yy@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Blaa Venice lasten lappuhame - tämä on jotenkin niin ihanan perinteinen ♥
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kirahvi ja papukaijapaita 😍
    Janica.K

    VastaaPoista
  14. Tuo kirahvi-t-paita on ihan mahdottoman söpö! anna.raappana@outlook.com

    VastaaPoista
  15. Ihana auringonkeltainen Budapest collegetakki olisi mieluinen molemmille pikkupojille! Tykkäävät väreistä ja siitä, että paidassa on vetskari ja kaulus, mutta ei huppua :)
    Mari.p.partanen@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Pojalle lemppari tuo ihana keltainen collegetakki ja tytölle Blaa Swansea Frill lasten trikootoppi. Meilläkin tosi hoikka poika joten vyötärökiristys on pakko olla. Kiitos vinkistä, hoikalle on vaikea löytää hyviä housuja.

    VastaaPoista
  17. Vetoketju college olisi kuopukselle syksylle passeli :)
    Henttonen.raila@gmail.com

    VastaaPoista
  18. papukaijapaita lähti meidän taaperolle mukaan, en voinut vastustaa väriä :) jos ois tyttö olisin sen vaaleanpunaisen tunikan ostanut, toivottavasti tulisi jatkossa muissakin väreissä..
    mirvamarjut1@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Kuumailmapallopaita! sariannajulin@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Blaa Ennis leggingshame 😍
    henna_k86@ hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Vilnius-pusero on söpö!🙂
    emba83@suomi24.fi

    VastaaPoista
  22. Flamingomekko on ihana!
    ellamarianne94@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Balloon paita ja collarit 😍 saijakinnunen@windowslive.com

    VastaaPoista
  24. Keltainen collegetakki �� johanna.naveri@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Blaa Budapest golletakit olis meitin pojille aikasta kivat.�� hennatorkko@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Kuumailmapallopaita :)
    hannele.hiltunen@outlook.com

    VastaaPoista
  27. https://www.prisma.fi/fi/prisma/blaa-bilbo-balloons-lasten-trikoopaita on suosikkini, Prismassa tulee käytyä useasti vuodessa juuri lasten vaateostoksilla.

    aiholapp(at)lailanet.fi

    VastaaPoista
  28. Kiraffipaita on ihana
    miikku@kotikone.fi

    VastaaPoista
  29. Blaa Akaa Flamingo lasten mekko! :)
    monzi_suutari@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Flamingo t-paidat tytöille kesäksi ��
    mira.alalantrla@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Zikzak housut ja ihana Flamingo mekko olisi tytölle just eikä melkein :)
    Mlellada5@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Balloons paita 😍 aivan täydellinen ellah-91@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Harmaat collegehousut vaikuttaa laadukkailta ja miellyttää myös silmää.
    tuija.m.jarvinen@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Oonkin noita Blaan vaatteita ihaillut meidänkin lähi-Prismassa mutta vielä en ole raaskinut ostaa. Tuo kuumailmapallopaita on kyllä ihana!
    laura.koivula@hotmail.com

    VastaaPoista
  35. Mun suosikki on tuo kuumailmapallopaita, luulisin että myös 4-v:n pojan mieleen olisi myös! koskelohanna@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kirahvipaita ja flamingomekko!
    ellu.takala @ hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Kuumailmapallo paita on täydellinen! 😍 no.remi@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Nuo housut ehdottomasti, ei oo enää kauhean helppoa löytää hoikalle lapselle noita kuminauhakiristys housuja, kuumailmapallo kuosi t-paidassa ihana <3
    kummunmaki_85@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Kaikki mekot on ihania!! Katjamaritavirta@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Suosikkini on kuumailmapallopaita 😃
    Siiri.otranen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  41. Tummansiniset collarihousut on kivat. Ja kirahvipaita!
    Jahasveros@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Lapsimessuilta ostettiin viime vuonna 8v tytölle mustat housut, on olleet huippuhyvät, kelpais äidillekin 👌😂 marjo.hottinen@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Aivan ihania vaatteita!
    Kivoja kuoseja ja värejä.
    Trikoopaidat ja collegehousut iskivät ensimmäisenä silmään.

    hvaarankorpi@gmail.com

    meidanpoijjat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  44. Ehdottomasti Zikzak leggarit ja budapest collegetakki!
    suhonen.ida@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Zigzag leggingsit!
    kooppi@luukku.com

    VastaaPoista
  46. Flamingo paita!
    laura.matasaho@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Venice-lappuhame 😍

    Hannakaisa.saastamoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Flamingomekko :)
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Kaikki on ihania! Papukaija-kuosi on lemppari :)

    jonnaharju@elisanet.fi

    VastaaPoista
  50. Kirahvipaita on ihan täydellinen! <3 inke-ri@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. Kuumailmapallopaita ja Blaa Valletta Baggy lasten collegehousut 😍
    raisa.hietanen@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Collegehousut
    ulla.kivioja@hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Lappuhame! :)
    saara.2@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. Flamingomekko olisi ihana mekkoja rakastavalle tytölle ��
    sanzu2@hotmail.com

    VastaaPoista
  55. Kuumailmapallopaita koossa 122cm. ☀
    leena.outaalhonen@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Vaaleanpunainen vilnius college paita on ihanin!
    jenna.jalo@hotmail.fi

    VastaaPoista
  57. Kirahvimekko kesäksi!
    aunomilla@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Flamingo mekko!:)
    isokoski.veronica@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Ehdottomasti kotiuttaisin tuon papukaija paidan pojalleni, se on niin ihanan raikkaan värinen.
    jonna.tiittanen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  60. Flamingo mekko on ihana! Voi kun tulis aikuisten vaatteitakin Blaalta Prismaan.

    VastaaPoista
  61. Papukaija paita olis ihana kummallekkin pojalle 😍
    nmoisander@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Juuri tänään ihastelin näitä Prismassa. Mun suosikkeja omille 3- ja 5-v. pojille: kuumailmapallopaita ja collarit -> hoikille pojille nuo sisäpuolen kiristysnapit ihan huiput. junlee@suomi24.fi

    VastaaPoista
  63. Kirahvipaita eevahleinonen@outlook.com

    VastaaPoista
  64. PapuKaija tai kirahvipaita menisi meidän ostoskärryyn, myös sellainen pirteän värinen hupparitakki olisi kiva piristys kevääseen. Tanja.susanna88@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Flamingo melko!
    jasmine.ojala@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Flamingo mekko on aivan supersuloinen!
    juulia.myllykangas@outlook.com

    VastaaPoista
  67. Flamingomekko on ihana!<3
    viivi_soininen@luukku.com

    VastaaPoista
  68. Collegetakki ja collegehousut tulis kovaan käyttöön ��

    camilla.rantaylitalo@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Vetoketjullinen collegepaita ja ilmapallopaita 😍
    jenni._90@suomi24.fi

    VastaaPoista
  70. Lappuhame tytölle ja baggy colleget pojalle :)
    pitkanen.m.katja@gmail.com

    VastaaPoista
  71. Leggingshame tai Budapest collegetakki.
    elina.punki@gmail.com

    VastaaPoista
  72. https://www.prisma.fi/fi/prisma/blaa-bilbo-balloons-lasten-trikoopaita voke1@luukku.com

    VastaaPoista
  73. Olis ihanaa ostaa 1- ja 4-vuotiaille samistelupaidat nyt kun ovat sitä kokoa että mahdollisesti löytyy samaa kuosia molempien koossa. Eli kuumailmapallopaidat päätyis meidän ostoskoriin. :)

    niina.pyykko@hotmail.com

    VastaaPoista
  74. Venice lappuhame :)

    otsoelmeri(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  75. Balloons-paita.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  76. Collegetakki olisi Suomen kesään erityisen kätevä! 😊
    Mari.makit89@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Sääntölinkki ei toimi... mutta papuksija on ihana, flamingokin kuulostaa kivalta mutta kuvia ei näy prisman sivuilla. Mukana silti<3 manicfatmom@gmail.com . T. Paulina www.lily.fi/blogit/manic-fat-mom

    VastaaPoista
  78. Budapest collegetakki. neaelf@hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Flamingo mekko 😍

    petra.muller(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  80. Vaaleenpunanen collegepaita olis meijän tytölle ihana😊
    hamalainen.susannamaarit@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Flamingo t-paita on ihana :) babystepblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Papukaija paita😍
    Hennahirvonen1@luukku.com

    VastaaPoista
  83. Flamingomekko❤

    Paiviperatalo@hotmail.com

    VastaaPoista
  84. Leggarihame, lappumekko ja zikzakleggarit on lemppareita 😍
    johanna.k.makinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Kirahvi-paita ja vetoketjullinen collegepaita!

    kisse_twilight@hotmail.com

    VastaaPoista
  86. Kuumailmapaita! :)
    jassu.nasu@hotmail.com

    VastaaPoista
  87. Kuumailmapallo paita olisi ihana .
    laura.malinen@outlook.com

    VastaaPoista
  88. Flamingomekko!! 😍😍🌹
    tiainen.nina@hotmail.com

    VastaaPoista
  89. Kuumailmapallopaita!
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  90. Kirahvi t-paita meidän molemmille pojille bongasin heti.
    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  91. Collegetakki!
    janetzki.s@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Mäkin kurkkasin nämä Prismassa! Suosikkini on kirahvi t-paita :)

    tittin_elamaa at luukku.com

    VastaaPoista
  93. Kuumailmapallopaita ehdottomasti :)

    valoatupaan@gmail.com

    VastaaPoista
  94. Turkoosi huutomerkkicollegepaita. 😊

    tiiattorvinen@gmail.com

    VastaaPoista
  95. Baggyt 😍
    Keijukainen89@hotmail.com

    VastaaPoista
  96. Kuumailmapallopaita on lemppari :)

    iida.pohjanen@luukku.com

    VastaaPoista
  97. Flamingo mekko, aivan ihana 😍

    minttusiitari@hotmail.com

    VastaaPoista
  98. Budapest-collegetakki.

    nannak@luukku.com

    VastaaPoista
  99. No toi lintupaita! Sitä on käyty hypistelemässä jo Prismassa :D

    Lapsekkaana(ät)Gmail.com

    VastaaPoista
  100. Kirahvipaita pojalle ja tytölle mekko. Igania vaatteita. Vaikea päättää suosikkia.
    am.nuoppola@gmail.com

    VastaaPoista
  101. Näin meidän prismassa vaaleanpinkin college mekon ja leggarit! Ne olis mageet💓
    margareta.korhonen@gmail.com

    VastaaPoista
  102. Näin meidän prismassa vaaleanpinkin college mekon ja leggarit! Ne olis mageet💓
    margareta.korhonen@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Legginshame oli ihana.
    str82taya@outlook.com

    VastaaPoista
  104. Flamingo paita!:)
    elli1@live.fi

    VastaaPoista
  105. Flamingo paita!:)
    elli1@live.fi

    VastaaPoista
  106. Harmaat baggy collegehousut on aivan ihanat, ehdoton suosikki!

    VastaaPoista
  107. ❤️ Blaa ❤️
    Kuumailmapallo paita!! Ja Budapest-huppari!!
    Stahl.susanna@gmail.com

    VastaaPoista
  108. Blaa Budapest collegepusero on ihana:)annekoponen380@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. Kirahvi kuosi tosi kiva! Ja Lappuhame myös ihana!
    mari-k@netti.fi

    VastaaPoista
  110. College-baggyt ja balloons-paita! :)
    katja_sarkkinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  111. Baggyt.

    Mijori@luukku.com

    VastaaPoista
  112. Budapest-kollaritakki, koska kevät, aurinko ja keltainen! laurajuujÄTyahoo.com

    VastaaPoista
  113. Flamingomekko tytölle ja kuumailmpallopaita pojalle :)

    Holmgren.nina@gmail.com

    VastaaPoista
  114. Pojille harmaat gollarit<3
    sarakortesoja_90@hotmail.com

    VastaaPoista
  115. Ennis legginsihame tai Paris zikzak legginsit :)
    aidafounnn@gmail.com

    VastaaPoista
  116. Vilnius- tunika ☺
    kata.ylikulju@gmail.com

    VastaaPoista
  117. Keltainen college-takki ja kuumailmapallo paita. Tosi kivoja kyllä kaikki! :) minna.e.westman@gmail.com

    VastaaPoista
  118. Lappuhame 😍 rannekaroliina@gmail.com

    VastaaPoista
  119. Kirahvimekko. :)
    sotonen@suomi24.fi

    VastaaPoista
  120. Venice-lappuhame.
    lumia_82@hotmail.com

    VastaaPoista
  121. Pojalle kesäksi collegeshortsit ja tuo papukaijapaita <3 Kuin söpöjä !

    millastiina.lapinoja@hotmail.com

    VastaaPoista
  122. Toi kuumailmapallopaita on kyllä ehkä mun suosikki kuitenkin, vaikka kaikkihan nuo oli ihania kyllä.
    leimu.neittamo@gmail.com

    VastaaPoista
  123. Harmaat collarit pojalle tai zikzak-leggarit tytöille :)

    myrsky2010@gmail.com

    VastaaPoista
  124. Kirahvipaita on hauska.
    peholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista
  125. Kaikki vaatteet mieleisiä, mutta ainakin collegetakit meidän kolmikolle olisi ihanat :) heini_t@hotmail.com

    VastaaPoista
  126. Flamingo mekko on ehkä kaikista ihanin :)
    katja.makinen@live.fi

    VastaaPoista
  127. Keltainen kollaritakki ja harmaat housut,vielä menee onneksi 134/140cm koko joka näyttää olevan suurin😊

    VastaaPoista
  128. Tuo kuumailmapallopaita on ihana :) riinapakkalen@luukku.com

    VastaaPoista
  129. Kirahvimekko.
    Laura.lattu@gmail.com

    VastaaPoista
  130. Kuumailmapallo paita! 😍
    Krista.naykki@gmail.com

    VastaaPoista
  131. Budapest collegepaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasi unohtua: johannawegelius@hotmail.com

      Poista
  132. Kirahvipaita ja collarit!

    snanna_87@hotmail.com

    VastaaPoista
  133. Vilnius collegepaita ja harmaat collegehousut. markettavesala@gmail.com

    VastaaPoista
  134. Collegatakki ja collarit! mervi.selanne@hotmail.fi

    VastaaPoista
  135. zikzak legginsit!

    juulijokela@gmail.com

    VastaaPoista
  136. Flamingo frilla t-paita ja ZikZak-leggarit. riiti81(At)gmail.com

    VastaaPoista
  137. Bilbo Balloons.😊
    emiliaaaltonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  138. En osaa valita! :D Joku eläinkuosi kyllä..

    Elamaltakaikensain@gmail.com

    VastaaPoista
  139. zikzak leggingsit :-) ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  140. Blaa Budapest lasten collegetakki
    niina490@gmail.com

    VastaaPoista
  141. Flamingot on ihanimmat! 😍😍

    VastaaPoista
  142. Collegehousut on lempparit.
    kirsi.huotari79@luukku.com

    VastaaPoista
  143. Flamingo paita! :)
    mari-w@jippii.fi

    VastaaPoista
  144. Keltainen blaa budapest <3 noora.laulumaa@gmail.com

    VastaaPoista
  145. College takki tai flamingomekko, molemmat huiput anu.sinivirta@hotmail.com

    VastaaPoista
  146. collarit ja kuumailmapallopaita :)
    pikkunen13@gmail.com

    VastaaPoista
  147. Flamingomekko, aivan ihana :)

    janniiii@hotmail.com

    VastaaPoista
  148. Kuumailmapallo paita <3

    VastaaPoista
  149. Flamingomekko 👍
    jeelpe1@gmail.com

    VastaaPoista
  150. Ennis legginsihame.
    marjut.modig@luukku.com

    VastaaPoista
  151. Harmaat collarit.
    lettuliinu@gmail.com

    VastaaPoista
  152. Kuumailmapallo, anna.dahlgren85@gmail.com

    VastaaPoista
  153. Flamingo ja kirahvimekko on suosikit!
    pikkuommel(a)luukku.com

    VastaaPoista
  154. Suosikkini on keväisen pirteä Budapest -collegetakki :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  155. Bilbo Balloons-paidat voisin pojilleni ostaa, tosin Blaan vaatteissa on monia muitakin ihania :)
    miia.paajanen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  156. Flamingo teeppari valikoitui tytön lemppariksi :)
    inna.aho@gmail.com

    VastaaPoista
  157. Kirahvi t-paita :) johanna.rannanjarvi@gmail.com

    VastaaPoista
  158. Zikzak leggarit Anuelina.silvennoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  159. Harmaat collegehousut :) miratsu88@hotmail.com

    VastaaPoista
  160. Kuumailmapallo paita on ehdottomasti lemppari 😍

    petra.puustinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  161. College housut tai budabest college takki :)
    rauhalae85@gmail.com

    VastaaPoista
  162. Collegehousut ja kirahvi t-paidat meiän pojille :)

    jonnahakkarainen2@gmail.com

    VastaaPoista
  163. Collegehousut! Ja miten huippua että Prismasta saa näitä :)
    jennijuntti@gmail.com

    VastaaPoista
  164. Budapest collegetakki, jarvineanna@gmail.com

    VastaaPoista
  165. Kuumailmapallopaita!
    T. Laura S

    VastaaPoista
  166. Kirahvipaita.
    -Arppa

    maijamummu1@luukku.com

    VastaaPoista
  167. kuumailmapallo paita ja collegehousut. Tätä merkkiä meillä vielä ei ole kaapissa. Olen miettinyt ostavani seuraavan kerran, kun vaihdetaan isompaan kokoon :) zeidi_@hotmail.com

    VastaaPoista
  168. Papukaija-paita :)

    -Riina, taaltasinne@gmail.com

    VastaaPoista
  169. Ihana keltainen Budapest collari:) Maria.westman@gmail.com

    VastaaPoista
  170. Hei! Ihan huippua että tulee Prismoihin! Ennis hameleggings oli super söpö, eikä ole ainakaan minun silmiini aikaisemmin osunut vastaavaa! grasbeck.sabina (at) gmail.com

    VastaaPoista
  171. Kuumailmapallopaita
    liisijalvanti@luukku.com

    VastaaPoista
  172. Ehdottomati budabest collegetakki ja balloons paita on lempparit!

    VastaaPoista
  173. Keltainen huppari olisi ihana kesäksi. Tai sitten collegehousut pojalle.
    tuomtuul(a)suomi24.fi

    VastaaPoista
  174. Kirahvipaita on ehdoton suosikki! 😍 susrgnda @ hotmail.com

    VastaaPoista
  175. Ehdottomasti pojan lempparit on collarihousut. Ja paidoista kaikki missä esiintyy jokin eläin(kirahvi, pupu tms.). Melkein 3v. poitsumme on jo melko tarkka mitä haluaa päällensä laittaa, joten siinäkin mielessä voi olla Blaa tyytyväinen :)

    Säpo: satu.turtiainen@gmail.com

    VastaaPoista
  176. Flamingo mekko. :)
    piia__m@hotmail.com

    VastaaPoista
  177. Flamingo sekä papukaijat on kivoja! :)
    ipe.kovanen@gmail.com

    VastaaPoista
  178. Tuo kirahvipaita on kyllä hauska!:)
    juliaana.moberg@gmail.com

    VastaaPoista
  179. Baggy collarit!

    heupi85@hotmail.com

    VastaaPoista
  180. 3v pojille kuumailmapallopaidat tai keltaset Budapest -collegetakit!
    johanna.koykka1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  181. Legginssihame on ihanin!
    marika.suosalo@hotmail.com

    VastaaPoista
  182. Kirahvi paita on ihana!
    heidi.kurki@hotmail.fi

    VastaaPoista
  183. Kirahvimekko on suloinen! :)
    ainosuklaa@gmail.com

    VastaaPoista
  184. https://www.prisma.fi/fi/prisma/blaa-venice-lasten-lappuhame

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  185. Lappuhame olis aivan ihana:-)
    kloklok@windowslive.com

    VastaaPoista
  186. Baloons paita :)

    liina.mamma(a)gmail.com

    VastaaPoista
  187. Papukaija!
    tstnkt@gmail.com

    VastaaPoista
  188. Kirhavit on mahtavia!
    merja.wright@luukku.com

    VastaaPoista
  189. Legginssihame lepppisansku@hotmail.com

    VastaaPoista
  190. Papukaijat on lemppari :) katja.zetterman@luukku.com

    VastaaPoista
  191. Flamingo lasten mekko on meillä suosikki. missyz85@gmail.com

    VastaaPoista
  192. Budapest-jumppis ja zikzak-legsut ;)
    Karlsson.milla@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!