sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Vaateuutuuksia kauppareissulta + lahjakorttiarvonta!

Kauniit ja laadukkaat lastenvaatteet ovat pikkuihmisten vaatekaapin kulmakivi. Vaatekaupoista vaatteita on löytänyt luonnollisesti aina, mutta nyt yksi omista suosikkimerkeistäni on rantautunut myöskin hypermarkettiin ja vieläpä meidän melkein aina käyttämään Prismaan. Moni Prismakävijä varmaan arvaakin jo mistä vaatemerkistä on kyse, sen verran ihania kuoseja merkiltä nimittäin löytyy, ettei niitä oikein voi olla huomaamatta! Kyseessä on tietysti suomalainen Blaa, hauskannäköisiä, eettisesti tuotettuja ja laadukkaita lastenvaatteita valmistava vaatebrändi, jonka mallisto on löytynyt viikosta 10 alkaen kaikista Suomen Prismoista. Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Prisman kanssa.


Meillä minä teen pääasiassa meidän perheen vaateostokset, varsinkin lasten kohdalla. Rakastan lapsekkaita ja hillittyjä kuoseja, joissa kuitenkin on joku juju. Meillä lapsia ei pueta pieniksi aikuisiksi, vaan lapsi saa näyttää lapselta ja vaatteissa sää olla lapsekkaita kuoseja. Eettisyys ja ekologisuus, sekä se, ettei vaatteessa ole mitään myrkkyjä on tottakai myös tärkeää minulle, niin vanhempana kuin kuluttajanakin. Haluan, että vaatteet jotka meille saapuu, olisi tuotettu mahdollisimman eettisesti ja luontoa säästäen. Toisaalta koen myös, että vaatteen on oltava lapsen päällä mahdollisimman mukavantuntuinen. Se ei saa kiristää eikä puristaa, eikä vaate saa estää lapsen leikkejä muillakaan tavoin.  Itse odotan lapsen vaatteelta kestävyyttä. Vaikka se saattaa parhaimmillaan käydä viikon aikana kolmasti pesussa ja kohdata jos jonkinlaista tahraa, odotan että laadukas vaate myös kestää käytössä lapselta toiselle. Toisaalta haluan myös vaatteen olevan edullinen.

Kuulostaa aika kovilta odotuksilta, mutta moni lastenvaate onneksi nykyisin täyttää nämä kaikki. Olen tosi iloinen, että lastenvaatemarkkinoilla mennään koko ajan enemmän siihen suuntaan, että tuotantoprosessissa kiinnitetään huomiota paitsi vaatteen eettisyyteen, myös kestävyyteen. Blaa täytti mun odotukset ihan täysin, kun vauva vetäisi papukaijapaita päällä mustikkapuurot rinnuksille, ja pelkäsin jo paidan olevan pilalla. Ei onneksi, pesun jälkeen se oli jälleen kuin uusi. Toki likaantunut vaate vaatii myös oikeanlaista tahranpoistoa pysyäkseen hyvänä. Laadukaskaan vaate ei toki kestä vääränlaista hoitoa, siksi nopea tahranpoisto on tosi tärkeää. Mun luottotuotteeni vaatteiden huolloss aon ollut pitkään sappisaippua, sillä nuo mustikkatahratkin lähti kokonaan pois. 


Jos edullisuus, eettisyys ja laadukkuus ovat minulle tärkeitä arvoja lastenvaatetuksessa, on sitä myös helppo ostoprosessi. Ja pakko myöntää, ettei kovin paljon helpompaa ostosprosessia ole, kuin pyörähtää vaateosastolla sillä aikaa kun isi tekee ruokaostoksia toisella puolella kauppaa tai pyöriä vaateosastolla hetki koko porukalla ennen tavallisia ruokaostoksia. Mä koen, että tämä Blaan saapuminen Prismoihin oli ihan huippujuttu, sillä ainakaan Lahdesta merkkiä ei tahdo löytää oikein millään. Nyt se on helposti meidän omassa ruokakaupassa. Valikoimakin on kivan kattava, vaikka vielä enemmän vaihtoehtoja kaipaisinkin. Ihastuin itsekin vaatemerkkiin tällä kokeilulla ja  haluaisin päästä testaamaan tuotteita itsekin! Vinkkasinkin jo isille yhdestä äitienpäivälahjatoiveesta, joka olisi minulle erittäin mieleinen. Saa nähdä, löytyykö tuo vaate toukokuussa sitten paketista.

Mutta palataanpa vielä niihin lastenvaatteisiin. Vaikka itse pääasiassa valitsenkin lastenvaatteet, tehtiin tällä kertaa niin päin, että pojat saivat valita vaatteensa itse. Ei ollut kovin yllättävää, että kumpikin isoista pojista valitsi pehmoiset collegehousut sekä kuumailmapallopaidat. On aika hauskaa, että pojat haluavat usein pukea ihan identtiset vaatteet päälleen, vaikka välillä yritänkin ehdottaa heille erilaisia vaihtoehtoja. Mutta minkäs teet, kun kiinnostuksenkohteet heillä ovat aika samat.  Vauvan kohdalla tein vielä valinnan itse ja otettiin hänellä kuvien kaksi t-paitaa kesäksi. Kummassakin kuosi oli tosi ihana ja tuo papukaijapaita varsinkin on jotenkin tosi ihanan värinen.


Kaupassa en vaatteita hypistellyt ihan kauheasti, valittiin oikeat koot ja suunnattiin sitten ruokaostosten tekoon. Kotona sitten käyttöönottopesun jälkeen tunnustelin vaatteita tarkemmin ja pakko sanoa, että kangas on ihan mahdottoman pehmeää! Isojen poikien paitojen malli on myös kivan pitkä, joten selkä ei vilku ihan kokoajan. Housuissa minua ilahdutti erityisesti vyötärön sisäpuolelta löytyvä nappikiristys, joka hoikkien lapsien housuissa on aika ehdoton. Meillä ei oikein nauhat pysy kollareissa kiinni, joten tällainen nappikiristys on paljon toimivampi. Näin housut pysyvät hyvin jalassa hoikemmallakin lapsella. Napakat ja leveät resorit lahkeiss aovat myös ihana yksityiskohta, ja ne toisaalta mahdollistavat myös reilumman koon valinnan. Resori pitää lahkeen hyvin ylhäällä, vaikka reiluutta vähän onkin.

Mä uskon, että me pyörähdetään jatkossakin Prismakäynneillä vaateosaston kautta kurkistamassa valikoima. Isoille pojille haluaisin myös tuollaiset papukaijapaidat, lapset voisi sitten samistella kesällä farkkushortseissa ja t-paidoissaan. 

Tuplilla (pituutta 112cm ja 108cm) vaatteet ovat kokoa 110/116 
ja vauvalla (pituutta 74cm) kokoa 86/92.

LUKIJAKILPAILU: Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus päästä tutustumaan Blaan vaatteisiin myös, sillä pääsin arpomaan 50 euron lahjakortin Prismaan Blaan tuotteisiin! Osallistumaan pääset kirjoittamalla kommenttiin suosikkituotteesi Blaan valikoimasta (koko valikoima löytyy TÄÄLTÄ) Muista jättää myös sähköpostiosoite, jotta onnettaren suosiessa saan sinuun yhteyden! Kilpailun säännöt täällä. Osallistua voit tasan viikon, eli aina ensi sunnuntaihin (25.3.18) saakka! Onnea arvontaan! 

207 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Se on nyt korjattu, ja pitäisi taas toimia! :)

   Poista
  2. Papukaija kuosi näyttää tosi kivalta:) sm.prusila@gmail.com

   Poista
 2. Housut ja kirahvi paita!😊
  hennuli85@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Kirahvipaita, vartiainen_anu@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Tuo kirahvi teepaita on ihan huippu!
  jennymariaheikkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Venice-lappumekko oli supersöpö!
  maria.vee@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Flamingo mekko ois tytölle ihana! jenna.korkiakangas@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Papukaija paita on suosikki,väri vaan niin ihana:)
  miia.ryhanen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kuumailmapallopaita on ihana!
  krista.nissila@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kaikki kuosit olivat kivan näköisiä, poika piti eniten tuosta papukaijasta!
  sonjamantymaki@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Papukaija!

  hennahytonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Harmaat college housut <3
  jennn_yy@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Blaa Venice lasten lappuhame - tämä on jotenkin niin ihanan perinteinen ♥
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kirahvi ja papukaijapaita 😍
  Janica.K

  VastaaPoista
 14. Tuo kirahvi-t-paita on ihan mahdottoman söpö! anna.raappana@outlook.com

  VastaaPoista
 15. Ihana auringonkeltainen Budapest collegetakki olisi mieluinen molemmille pikkupojille! Tykkäävät väreistä ja siitä, että paidassa on vetskari ja kaulus, mutta ei huppua :)
  Mari.p.partanen@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Pojalle lemppari tuo ihana keltainen collegetakki ja tytölle Blaa Swansea Frill lasten trikootoppi. Meilläkin tosi hoikka poika joten vyötärökiristys on pakko olla. Kiitos vinkistä, hoikalle on vaikea löytää hyviä housuja.

  VastaaPoista
 17. Vetoketju college olisi kuopukselle syksylle passeli :)
  Henttonen.raila@gmail.com

  VastaaPoista
 18. papukaijapaita lähti meidän taaperolle mukaan, en voinut vastustaa väriä :) jos ois tyttö olisin sen vaaleanpunaisen tunikan ostanut, toivottavasti tulisi jatkossa muissakin väreissä..
  mirvamarjut1@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kuumailmapallopaita! sariannajulin@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Blaa Ennis leggingshame 😍
  henna_k86@ hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Vilnius-pusero on söpö!🙂
  emba83@suomi24.fi

  VastaaPoista
 22. Flamingomekko on ihana!
  ellamarianne94@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Balloon paita ja collarit 😍 saijakinnunen@windowslive.com

  VastaaPoista
 24. Keltainen collegetakki �� johanna.naveri@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Blaa Budapest golletakit olis meitin pojille aikasta kivat.�� hennatorkko@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Kuumailmapallopaita :)
  hannele.hiltunen@outlook.com

  VastaaPoista
 27. https://www.prisma.fi/fi/prisma/blaa-bilbo-balloons-lasten-trikoopaita on suosikkini, Prismassa tulee käytyä useasti vuodessa juuri lasten vaateostoksilla.

  aiholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 28. Kiraffipaita on ihana
  miikku@kotikone.fi

  VastaaPoista
 29. Blaa Akaa Flamingo lasten mekko! :)
  monzi_suutari@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Flamingo t-paidat tytöille kesäksi ��
  mira.alalantrla@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Zikzak housut ja ihana Flamingo mekko olisi tytölle just eikä melkein :)
  Mlellada5@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Balloons paita 😍 aivan täydellinen ellah-91@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Harmaat collegehousut vaikuttaa laadukkailta ja miellyttää myös silmää.
  tuija.m.jarvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Oonkin noita Blaan vaatteita ihaillut meidänkin lähi-Prismassa mutta vielä en ole raaskinut ostaa. Tuo kuumailmapallopaita on kyllä ihana!
  laura.koivula@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Mun suosikki on tuo kuumailmapallopaita, luulisin että myös 4-v:n pojan mieleen olisi myös! koskelohanna@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Kirahvipaita ja flamingomekko!
  ellu.takala @ hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Kuumailmapallo paita on täydellinen! 😍 no.remi@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Nuo housut ehdottomasti, ei oo enää kauhean helppoa löytää hoikalle lapselle noita kuminauhakiristys housuja, kuumailmapallo kuosi t-paidassa ihana <3
  kummunmaki_85@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Kaikki mekot on ihania!! Katjamaritavirta@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Suosikkini on kuumailmapallopaita 😃
  Siiri.otranen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Tummansiniset collarihousut on kivat. Ja kirahvipaita!
  Jahasveros@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Lapsimessuilta ostettiin viime vuonna 8v tytölle mustat housut, on olleet huippuhyvät, kelpais äidillekin 👌😂 marjo.hottinen@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Aivan ihania vaatteita!
  Kivoja kuoseja ja värejä.
  Trikoopaidat ja collegehousut iskivät ensimmäisenä silmään.

  hvaarankorpi@gmail.com

  meidanpoijjat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 44. Ehdottomasti Zikzak leggarit ja budapest collegetakki!
  suhonen.ida@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Zigzag leggingsit!
  kooppi@luukku.com

  VastaaPoista
 46. Flamingo paita!
  laura.matasaho@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Venice-lappuhame 😍

  Hannakaisa.saastamoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Flamingomekko :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kaikki on ihania! Papukaija-kuosi on lemppari :)

  jonnaharju@elisanet.fi

  VastaaPoista
 50. Kirahvipaita on ihan täydellinen! <3 inke-ri@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Kuumailmapallopaita ja Blaa Valletta Baggy lasten collegehousut 😍
  raisa.hietanen@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Collegehousut
  ulla.kivioja@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Lappuhame! :)
  saara.2@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Flamingomekko olisi ihana mekkoja rakastavalle tytölle ��
  sanzu2@hotmail.com

  VastaaPoista
 55. Kuumailmapallopaita koossa 122cm. ☀
  leena.outaalhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Vaaleanpunainen vilnius college paita on ihanin!
  jenna.jalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 57. Kirahvimekko kesäksi!
  aunomilla@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Flamingo mekko!:)
  isokoski.veronica@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Ehdottomasti kotiuttaisin tuon papukaija paidan pojalleni, se on niin ihanan raikkaan värinen.
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 60. Flamingo mekko on ihana! Voi kun tulis aikuisten vaatteitakin Blaalta Prismaan.

  VastaaPoista
 61. Papukaija paita olis ihana kummallekkin pojalle 😍
  nmoisander@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Juuri tänään ihastelin näitä Prismassa. Mun suosikkeja omille 3- ja 5-v. pojille: kuumailmapallopaita ja collarit -> hoikille pojille nuo sisäpuolen kiristysnapit ihan huiput. junlee@suomi24.fi

  VastaaPoista
 63. Kirahvipaita eevahleinonen@outlook.com

  VastaaPoista
 64. PapuKaija tai kirahvipaita menisi meidän ostoskärryyn, myös sellainen pirteän värinen hupparitakki olisi kiva piristys kevääseen. Tanja.susanna88@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Flamingo melko!
  jasmine.ojala@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 67. Flamingomekko on ihana!<3
  viivi_soininen@luukku.com

  VastaaPoista
 68. Collegetakki ja collegehousut tulis kovaan käyttöön ��

  camilla.rantaylitalo@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Vetoketjullinen collegepaita ja ilmapallopaita 😍
  jenni._90@suomi24.fi

  VastaaPoista
 70. Lappuhame tytölle ja baggy colleget pojalle :)
  pitkanen.m.katja@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Leggingshame tai Budapest collegetakki.
  elina.punki@gmail.com

  VastaaPoista
 72. https://www.prisma.fi/fi/prisma/blaa-bilbo-balloons-lasten-trikoopaita voke1@luukku.com

  VastaaPoista
 73. Olis ihanaa ostaa 1- ja 4-vuotiaille samistelupaidat nyt kun ovat sitä kokoa että mahdollisesti löytyy samaa kuosia molempien koossa. Eli kuumailmapallopaidat päätyis meidän ostoskoriin. :)

  niina.pyykko@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Venice lappuhame :)

  otsoelmeri(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Balloons-paita.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 76. Collegetakki olisi Suomen kesään erityisen kätevä! 😊
  Mari.makit89@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Sääntölinkki ei toimi... mutta papuksija on ihana, flamingokin kuulostaa kivalta mutta kuvia ei näy prisman sivuilla. Mukana silti<3 manicfatmom@gmail.com . T. Paulina www.lily.fi/blogit/manic-fat-mom

  VastaaPoista
 78. Budapest collegetakki. neaelf@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Flamingo mekko 😍

  petra.muller(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 80. Vaaleenpunanen collegepaita olis meijän tytölle ihana😊
  hamalainen.susannamaarit@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Flamingo t-paita on ihana :) babystepblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Papukaija paita😍
  Hennahirvonen1@luukku.com

  VastaaPoista
 83. Flamingomekko❤

  Paiviperatalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 84. Leggarihame, lappumekko ja zikzakleggarit on lemppareita 😍
  johanna.k.makinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Kirahvi-paita ja vetoketjullinen collegepaita!

  kisse_twilight@hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Kuumailmapaita! :)
  jassu.nasu@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. Kuumailmapallo paita olisi ihana .
  laura.malinen@outlook.com

  VastaaPoista
 88. Flamingomekko!! 😍😍🌹
  tiainen.nina@hotmail.com

  VastaaPoista
 89. Kuumailmapallopaita!
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 90. Kirahvi t-paita meidän molemmille pojille bongasin heti.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 91. Collegetakki!
  janetzki.s@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Mäkin kurkkasin nämä Prismassa! Suosikkini on kirahvi t-paita :)

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 93. Kuumailmapallopaita ehdottomasti :)

  valoatupaan@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Turkoosi huutomerkkicollegepaita. 😊

  tiiattorvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Baggyt 😍
  Keijukainen89@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Kuumailmapallopaita on lemppari :)

  iida.pohjanen@luukku.com

  VastaaPoista
 97. Flamingo mekko, aivan ihana 😍

  minttusiitari@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. Budapest-collegetakki.

  nannak@luukku.com

  VastaaPoista
 99. No toi lintupaita! Sitä on käyty hypistelemässä jo Prismassa :D

  Lapsekkaana(ät)Gmail.com

  VastaaPoista
 100. Kirahvipaita pojalle ja tytölle mekko. Igania vaatteita. Vaikea päättää suosikkia.
  am.nuoppola@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Näin meidän prismassa vaaleanpinkin college mekon ja leggarit! Ne olis mageet💓
  margareta.korhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Näin meidän prismassa vaaleanpinkin college mekon ja leggarit! Ne olis mageet💓
  margareta.korhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Legginshame oli ihana.
  str82taya@outlook.com

  VastaaPoista
 104. Flamingo paita!:)
  elli1@live.fi

  VastaaPoista
 105. Flamingo paita!:)
  elli1@live.fi

  VastaaPoista
 106. Harmaat baggy collegehousut on aivan ihanat, ehdoton suosikki!

  VastaaPoista
 107. ❤️ Blaa ❤️
  Kuumailmapallo paita!! Ja Budapest-huppari!!
  Stahl.susanna@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Blaa Budapest collegepusero on ihana:)annekoponen380@hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Kirahvi kuosi tosi kiva! Ja Lappuhame myös ihana!
  mari-k@netti.fi

  VastaaPoista
 110. College-baggyt ja balloons-paita! :)
  katja_sarkkinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 111. Baggyt.

  Mijori@luukku.com

  VastaaPoista
 112. Budapest-kollaritakki, koska kevät, aurinko ja keltainen! laurajuujÄTyahoo.com

  VastaaPoista
 113. Flamingomekko tytölle ja kuumailmpallopaita pojalle :)

  Holmgren.nina@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Pojille harmaat gollarit<3
  sarakortesoja_90@hotmail.com

  VastaaPoista
 115. Ennis legginsihame tai Paris zikzak legginsit :)
  aidafounnn@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Vilnius- tunika ☺
  kata.ylikulju@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Keltainen college-takki ja kuumailmapallo paita. Tosi kivoja kyllä kaikki! :) minna.e.westman@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Lappuhame 😍 rannekaroliina@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Kirahvimekko. :)
  sotonen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 120. Venice-lappuhame.
  lumia_82@hotmail.com

  VastaaPoista
 121. Pojalle kesäksi collegeshortsit ja tuo papukaijapaita <3 Kuin söpöjä !

  millastiina.lapinoja@hotmail.com

  VastaaPoista
 122. Toi kuumailmapallopaita on kyllä ehkä mun suosikki kuitenkin, vaikka kaikkihan nuo oli ihania kyllä.
  leimu.neittamo@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Harmaat collarit pojalle tai zikzak-leggarit tytöille :)

  myrsky2010@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Kirahvipaita on hauska.
  peholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 125. Kaikki vaatteet mieleisiä, mutta ainakin collegetakit meidän kolmikolle olisi ihanat :) heini_t@hotmail.com

  VastaaPoista
 126. Flamingo mekko on ehkä kaikista ihanin :)
  katja.makinen@live.fi

  VastaaPoista
 127. Keltainen kollaritakki ja harmaat housut,vielä menee onneksi 134/140cm koko joka näyttää olevan suurin😊

  VastaaPoista
 128. Tuo kuumailmapallopaita on ihana :) riinapakkalen@luukku.com

  VastaaPoista
 129. Kirahvimekko.
  Laura.lattu@gmail.com

  VastaaPoista
 130. Kuumailmapallo paita! 😍
  Krista.naykki@gmail.com

  VastaaPoista
 131. Budapest collegepaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasi unohtua: johannawegelius@hotmail.com

   Poista
 132. Kirahvipaita ja collarit!

  snanna_87@hotmail.com

  VastaaPoista
 133. Vilnius collegepaita ja harmaat collegehousut. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 134. Collegatakki ja collarit! mervi.selanne@hotmail.fi

  VastaaPoista
 135. zikzak legginsit!

  juulijokela@gmail.com

  VastaaPoista
 136. Flamingo frilla t-paita ja ZikZak-leggarit. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 137. Bilbo Balloons.😊
  emiliaaaltonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. En osaa valita! :D Joku eläinkuosi kyllä..

  Elamaltakaikensain@gmail.com

  VastaaPoista
 139. zikzak leggingsit :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Blaa Budapest lasten collegetakki
  niina490@gmail.com

  VastaaPoista
 141. Flamingot on ihanimmat! 😍😍

  VastaaPoista
 142. Collegehousut on lempparit.
  kirsi.huotari79@luukku.com

  VastaaPoista
 143. Flamingo paita! :)
  mari-w@jippii.fi

  VastaaPoista
 144. Keltainen blaa budapest <3 noora.laulumaa@gmail.com

  VastaaPoista
 145. College takki tai flamingomekko, molemmat huiput anu.sinivirta@hotmail.com

  VastaaPoista
 146. collarit ja kuumailmapallopaita :)
  pikkunen13@gmail.com

  VastaaPoista
 147. Flamingomekko, aivan ihana :)

  janniiii@hotmail.com

  VastaaPoista
 148. Kuumailmapallo paita <3

  VastaaPoista
 149. Flamingomekko 👍
  jeelpe1@gmail.com

  VastaaPoista
 150. Ennis legginsihame.
  marjut.modig@luukku.com

  VastaaPoista
 151. Harmaat collarit.
  lettuliinu@gmail.com

  VastaaPoista
 152. Kuumailmapallo, anna.dahlgren85@gmail.com

  VastaaPoista
 153. Flamingo ja kirahvimekko on suosikit!
  pikkuommel(a)luukku.com

  VastaaPoista
 154. Suosikkini on keväisen pirteä Budapest -collegetakki :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 155. Bilbo Balloons-paidat voisin pojilleni ostaa, tosin Blaan vaatteissa on monia muitakin ihania :)
  miia.paajanen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 156. Flamingo teeppari valikoitui tytön lemppariksi :)
  inna.aho@gmail.com

  VastaaPoista
 157. Kirahvi t-paita :) johanna.rannanjarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 158. Zikzak leggarit Anuelina.silvennoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 159. Harmaat collegehousut :) miratsu88@hotmail.com

  VastaaPoista
 160. Kuumailmapallo paita on ehdottomasti lemppari 😍

  petra.puustinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 161. College housut tai budabest college takki :)
  rauhalae85@gmail.com

  VastaaPoista
 162. Collegehousut ja kirahvi t-paidat meiän pojille :)

  jonnahakkarainen2@gmail.com

  VastaaPoista
 163. Collegehousut! Ja miten huippua että Prismasta saa näitä :)
  jennijuntti@gmail.com

  VastaaPoista
 164. Budapest collegetakki, jarvineanna@gmail.com

  VastaaPoista
 165. Kuumailmapallopaita!
  T. Laura S

  VastaaPoista
 166. Kirahvipaita.
  -Arppa

  maijamummu1@luukku.com

  VastaaPoista
 167. kuumailmapallo paita ja collegehousut. Tätä merkkiä meillä vielä ei ole kaapissa. Olen miettinyt ostavani seuraavan kerran, kun vaihdetaan isompaan kokoon :) zeidi_@hotmail.com

  VastaaPoista
 168. Papukaija-paita :)

  -Riina, taaltasinne@gmail.com

  VastaaPoista
 169. Ihana keltainen Budapest collari:) Maria.westman@gmail.com

  VastaaPoista
 170. Hei! Ihan huippua että tulee Prismoihin! Ennis hameleggings oli super söpö, eikä ole ainakaan minun silmiini aikaisemmin osunut vastaavaa! grasbeck.sabina (at) gmail.com

  VastaaPoista
 171. Kuumailmapallopaita
  liisijalvanti@luukku.com

  VastaaPoista
 172. Ehdottomati budabest collegetakki ja balloons paita on lempparit!

  VastaaPoista
 173. Keltainen huppari olisi ihana kesäksi. Tai sitten collegehousut pojalle.
  tuomtuul(a)suomi24.fi

  VastaaPoista
 174. Kirahvipaita on ehdoton suosikki! 😍 susrgnda @ hotmail.com

  VastaaPoista
 175. Ehdottomasti pojan lempparit on collarihousut. Ja paidoista kaikki missä esiintyy jokin eläin(kirahvi, pupu tms.). Melkein 3v. poitsumme on jo melko tarkka mitä haluaa päällensä laittaa, joten siinäkin mielessä voi olla Blaa tyytyväinen :)

  Säpo: satu.turtiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 176. Flamingo mekko. :)
  piia__m@hotmail.com

  VastaaPoista
 177. Flamingo sekä papukaijat on kivoja! :)
  ipe.kovanen@gmail.com

  VastaaPoista
 178. Tuo kirahvipaita on kyllä hauska!:)
  juliaana.moberg@gmail.com

  VastaaPoista
 179. Baggy collarit!

  heupi85@hotmail.com

  VastaaPoista
 180. 3v pojille kuumailmapallopaidat tai keltaset Budapest -collegetakit!
  johanna.koykka1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 181. Legginssihame on ihanin!
  marika.suosalo@hotmail.com

  VastaaPoista
 182. Kirahvi paita on ihana!
  heidi.kurki@hotmail.fi

  VastaaPoista
 183. Kirahvimekko on suloinen! :)
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 184. https://www.prisma.fi/fi/prisma/blaa-venice-lasten-lappuhame

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 185. Lappuhame olis aivan ihana:-)
  kloklok@windowslive.com

  VastaaPoista
 186. Papukaija!
  tstnkt@gmail.com

  VastaaPoista
 187. Kirhavit on mahtavia!
  merja.wright@luukku.com

  VastaaPoista
 188. Legginssihame lepppisansku@hotmail.com

  VastaaPoista
 189. Papukaijat on lemppari :) katja.zetterman@luukku.com

  VastaaPoista
 190. Flamingo lasten mekko on meillä suosikki. missyz85@gmail.com

  VastaaPoista
 191. Budapest-jumppis ja zikzak-legsut ;)
  Karlsson.milla@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!