lauantai 3. maaliskuuta 2018

Kevään MUST haalarisisältää mainoslinkkejä *

Loppuviikosta kirjoittelinkin lasten ulkovaatteista ja mainitsin myös ne kurahaalarit. Kurahaalareista kirjoitin kertaalleen jo syksylläkin, ne meidänhän saatiin silloin Ellokselta*. Nämä haalarit on olleet ihan mahtavat ja en tosiaan tiedä miten on oikein selvitty aiemmin ilman. Joskus monikkopalstaan on uskomista, nämä ovat myös päiväkodintätien suosikkihaalarit ja jos he saisi päättää, nämä löytyisi loskasäällä ihan joka lapsen kaapista!

Haalareissa on sisällä fleecevuori ja ulkokuori on paksua kuriskangasta. Me ollaan käytetty haalaria pitkin talvea loskakelien sattuessa. Nyt talviaikaan on laitettu alle vielä villakerros, mutta keväämmällä sille ei ole tarvetta. Vyötäröllä on kiristyskuminauha, joten vaikka haalari aika reilua mitoitusta onkin, ei koko 116 ollut edes meidän hoikkeli esikoiselle liian iso, kiitos noiden kuminauhojen! Jalkalenksut löytyy myös ja irrotettava huppu on ehdoton plussa!

Mä tykkään näistä haalareista* myös siksi tosi paljon, että nämä on liukkaan pinnan takia helppo suihkuttaa puhtaaksi. Meillä ainakin kurishousujen pinta on jotenkin sellaista huokoista, että kura pinttyy niihin jättäen ne ikävän harmaiksi. Näissä haalareissa ei ole ollut sitäkään ongelmaa.

Syy miksi näistä kirjoitin nyt uudelleen, löytyy Elloksen kamppiksesta, jossa kaikista lasten vaatteista ja kengistä saa 5.3 saakka -25 % alennuksen. Koskee siis myös näitä haalareita! Alennus tulee vasta ostoskorissa, ja se päivittyy kun tuotteen klikkailee sinne. Kuosivalikoimaa on huimasti, oma suosikkini on tuo meilläkin oleva mustavalkoinen*, mutta veikkaan että moni poika innostuisi myös formuloista*, dinoista* ja roboteista. Salamat ja siniraita* olisi myös omaan silmään tosi kivat. Tyttömäistä kuosia löytyy hyvin myöskin ja useita vaihtoehtoja. Oma suosikkini on nuo  sydämet* . Myös hento sudenkorento** on suloinen, sekä kollaasista puuttuva pinkki haalari jossa on kissankuvia*!

Koska alennus koskee myös lasten kenkiä, kannattaa kumpparit päivittää samalla kuntoon. Noista kuvien ihanan värikkäistä Tretorn -saappaista* saa myös tuon -25% alen. Sieltä löytyi myös noita matalampivartisia saappaita*, jotka mun mielestä on pienille tosi kätevät!


Saappaat ja haalarit käy hauskasti yksiin ja yhdistelemällä sävyjä saa tosi pirteitä kokonaisuuksia. Vai mitäs sanot vaikka mustavalkoisesta haalarista turkooseilla tai keltaisilla* saappailla höystettynä? Melkein jo toivon loskakelejä! No ei, ei ehkä kuitenkaan. Mutta sieltä ne vaan pikkuhiljaa saapuvat.

Kannattaa olla nopea, kokoja on ainakin vielä haalareissa ja saappaissa kivasti jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!