keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Oot niin ihana !


Kaupallinen yhteistyö: Oot niin ihana!
 Nimikin on niin osuva, ettei oikein parempi voisi olla. Tää vauvakirja vei mun sydämeni heti kun sen näin, joten pakkohan se oli myös meidän minille saada. Nyt vähän harmittelen, ettei poikien syntyessä ollut tällaisia, nää olisi nimittäin aivan ihanat jokaiselle lapselle! Oot niin ihana! Onko täydellisempää nimeä pikkuisen vauvakirjalle olemassakaan?

Parhainta kirjassa on ehkä se, että itse voi valita kuinka sen täyttää. Ihanat sivut antavat tilaa luovuudelle ja rauhassa sinne voi taiteilla vaikka ja mitä! Meillä ollaan ehditty tietysti vasta katsella ja ihastella kirjaa, onhan vauvakin vielä tiiviisti masun puolella. Innolla silti jo odottelen, milloin sivuja pääsen täyttämään oikein kunnolla! 

Itse tykkään tosi paljon siitä, että kirja on rakennettu muokattavaksi. Edes sivujen paikkoja ei ole päätetty puolestani, vaan voin laittaa nekin ihan omaan järjestykseen! Ja kirjan mukana tulee ihana säilytyslaatikko, jonka voi sitten täyttää pienillä muistoilla. Äitiyskortti, sairaalaranneke, ekat omat sukat.. 


Toinen ihana juttu, joka Oot niin ihana! :lta löytyy on tuo instakuvissakin vilahdellut neuvolakortin kuori. Vai mitäpä tykkäätte tästä ihanan simppelistä kuoresta, joka on kyllä miljoona kertaa persoonallisempi kuin neuvolan sponssikuoret?

Tulette varmasti näkemään Instagramin puolella ainakin vielä moneen otteeseen, kuinka meillä kirjaa on täytetty. Raskaussivua jo aloittelinkin ja Mistä kaikki alkoi -sivulle meinasin kirjoittaa vähän meistä vanhemmista. Instassa Mistä on pienet pojat tehty? -blogi on nimellä @nellienoor ja Oot niin ihana! -vauvakirja löytyy @ootniinihana

* kirja ja neuvolakortinkuoret saatu bloginäkyvyyttä vastaan

4 kommenttia:

 1. Tää vauvakirja on nimensä mukaan ihana. <3 Voikun ois esikoisen aikana ollut jo myynnissä niin olisin hankkinut. Seuraavalla lapselle tää menee sitten hankintalistalle!

  VastaaPoista
 2. Ei liity mitenkään tähän postaukseen tää mun kysymys. Mut minkä valmistajan tulisija teidän kodissa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hups, olen unohtanut tähän vastailla, meillä on tulikiven takka! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!