keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Hän on....

Viime viikolla oli se kauan odotettu rakenneultra. Mä pelkäsin ihan hirveästi ettei kaikki olisi kunnossa. En tiedä edes mistä se pelko kumpusi, ehkä siitä ajatuksesta, ettei meillä millään voitaisi suoda kolmea tervettä lasta, ja että jossain ihan varmasti olisi jotain vialla. Tai siitä, että raskaus alkoi ei niin suunnitellusti ja vielä viikko ennen plussaa, olin juhlimassa aika railakkaastikin tyttöjen kanssa. Tai ehkä siitä, että Nt-ultrassa niskapoimumitta oli yli kahden.

Tai ehkä se pelko oli tän kaiken summaa, sekä sitä että tiesin vaan liikaa. Ihan liian paljon on nyt viime aikoina tullut luettua kohtukuolemista, rakennepoikkeavuuksista ja ihan liian kipeistä lapsista. Kaikki oli kuitenkin paremmin kuin hyvin ja mun pelot aivan turhia. Bebe oli oikein vilkasliikkeinen tapaus. Hyppi ja pyöri masussa, taputteli sormiaan yhteen ja hikkaili. Kasvoi tasaisesti keskikäyrää kaikissa mittaustuloksissa ja vastasi hyvin arvioituja viikkoja. Oli ihan piirun verran pikkuisempi kuin isoveljensä näillä viikoilla. Kaikki rakenteet, jotka nähdä pitikin, löytyi. Ja löytyihän sieltä muutakin, sellainen uloke jonka olemassa olosta mä ainakin olin aivan varma!


Jep, meillä odotellaan pikkupoikakolmosta! Pojat saavat pikkuveljen, isin hyökkäysketju täydentyy keskihyökkääjällä ja mä jään sille meidän perheen ansaitulle prinsessan paikalle.

Aika moni tuntui meille tyttöä veikkaavan tai ainakin odottavan, mutta oma fiilikseni oli kyllä sen verran vahva, etten kauheasti yllättynyt. Ihan täyttä luottamusta en kuitenkaan omaan fiilikseen uskaltanut laskea, menihän se Rasmuksen ja Kasperinkin kohdalla niin suohon!

Vaikka vielä ultrasta lähtiessa sanoinkin Henkalle, että tällä kertaa pidetään sitten vaatehankinnat järkevissä rajoissa, enkä oikeastaan aio ostaa paljon mitään uutta. Ihan muutamia vaan. Ihan höpöhöpöksihän se meni ja jo samana iltana mun oli vaan aivan PAKKO päästä hakemaan muutamat uudet pikkupikkuvaatteet vauvalle. Täällä ollaan siis aikamoisessa vaaleansinisessä (tai oikeastaan navyssa) kuplassa, vaikka yritänkin jotain rajoitinta tässä pitääkin päällä! Toki tyttö olisi ollut tänne aivan yhtä tervetullut ja pientä luopumisen tuskaa tässä podetaankin, jäähän tämä vauva kuitenkin viimeiseksemme. Kolme poikaa tuntuu nyt kuitenkin juuri oikealta, enkä oikein malttaisi odotella vielä kahtakymmentä viikkoa, että saan tavata tän meidän uuden tulokkaan. (ja pääsen muuten viimein kierrättämään poikien juttuja seuraavalle, hahah :D vaikka tuntuu, että nyt taas on niin paljon kaikkea kivaa uutta, että poikien vanhat tuntuu, no vanhalta) 

Blogikin tulee säilyttämään nyt tutun ja turvallisen nimensä, jonka senkin suhteen koin jo pientä luopumisen vaikeutta, jos tulokas olisikin ollut tyttö. Mutta Mistä on pienet pojat tehty? on edelleenkin Mistä on pienet pojat tehty? Näin se pitikin mennä.

Hei, voitteko uskoa? Meille tulee KOLMAS poika?! Ja mikä vielä ihmeellisempää, mä olen KOLMEN poikasen äiti <3 Kaikki on just nyt aika upeasti. 

16 kommenttia:

 1. Olet kyllä ihan mahtava kirjoittaja!:D helppo eläytyä teksteihisi. Onnea pikkukolmosesta<3 hänellä on varmasti maailmanparhaat vanhemmat ja isot veljet, ja R:llä ja K:llä pikkuveli lellittävänä ehkä sitten hieman isompana!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea kolmannesta pojasta! Jotenkin kirjoitit aivan ihanasti tuon kohdan että sinulle jää perheen ansaittu prinsessan paikka! En ole oikeastaan tuollaiten sitä osannutkaan ajatella jos on useampi lapsi samaa sukupuolta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että kaikki oli hyvin ja kovasti onnea pienestä pojasta! <3

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea poikasen odotukseen! :)

  VastaaPoista
 5. Meilläkin rakenneultra takana ja pikkuveli tulossa myös meille. Oma arvaukseni meni mönkään,kuten tytönkin kohdalla viimeksi. No nyt pääsen hypistelemään jotain ihanaa pikku pojalle. On se kumma että tämä toinen raskaus osaa jännittää ihan eri tavalla.. Tieto lisää tuskaa! Ihanaa odotusta ja hyviä vointeja sinne siniseen kuplaan :)

  Nyyti

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että kaikki oli pienellä hyvin ja onnea kovasti pienen pojan odotukseen.♥

  VastaaPoista
 7. Onnea kolmannesta pojasta! Minun siskonikin odottelee poikavauvaa ja ystävä sai elokuussa pojan. Pojat on ihania <3

  VastaaPoista
 8. Ihanaa! Kolme pientä poikaa ♡♡ Mä odottelen jännityksellä vielä kuukauden ennen kuin päästää kurkistaamaan pikkuista. Olisi huikeaa saada poika mutta tyttökin on vallan tervetulut tyttöjoukkion jatkoksi.

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea ♥ Taidetaan olla melkein samoilla viikoilla :D Mulla nyt 21+2 :)

  VastaaPoista
 10. Täällä myös odotetaan kolmannen pojan syntymää hetkellä millä hyvänsä <3 pojat on ihania ja saanhan olla perheen ainut tyttö joka saa ostaa itselle mekkoja niin paljon kun haluan :)

  VastaaPoista
 11. Onnea onnea onnea! Meillä on myös kolme pientä poikaa, ihanat veljekset. 💕 Ihan mahtava kokoonpano, ei ole yhtään huono juttu jäädä itse perheen prinsessaksi. ;)

  VastaaPoista
 12. Täälläkin odotetaan poikaa viikolla 21+6 <3 Esikoinen on tyttö :)

  VastaaPoista
 13. Onnea pikkupojasta, saat ihanan poikatrion :)
  Miten isoveljet ovat suhtautuneet tulevaan vauvaan?
  Oletteko muuten ehtineet miettiä uuden tulokkaan nimeä? Nimipohdintapostaus olisi mielenkiintoinen, millaiset kriteerit on nimelle ja onko kolmannen pojan nimen valitseminen vaikeaa jne.

  VastaaPoista
 14. Onnea pojasta. <3 Mahtaakohan meilläkin olla keskihyökkääjä.. 🙊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!