tiistai 26. tammikuuta 2016

Viikonlopun TOP 3


Huomenta kaikki! Piti tulla kertomaan teille meidän viikonlopun top-jutut jo eilen, mutta pitkästä aikaa kylään tullut migreeni estikin nuo toimet. En tiedä kaivanko nytkin kuoppaa vaan itselleni, kun tulin koneelle kirjoittelemaan vaikka lääkkeet alkavat vasta nyt purra tuohon tykytykseen. Toivotaan, että kohtaus on tältä erää ohi, eikä tämä aamun koneella olo ja pian alkava työpäivä pahenna sitä.. Aamun sain onneksi nukkua pitkään ja parannella migreeniäni, kun Henkka hoiti poikien aamujutut ihan kokonaan ja vei heidät vielä hoitoonkin.

Mutta se meidän viikonloppu! Mitä huippujuttuja sieltä löytyi?

1. Ehdoton ykkönen on ilmojen lauhtuminen! Vaikka aurinkoinen keli onkin aina kivempi kuin pilvinen, oli ihan huippua että pakkanen laski viimein sellaisiin lukemiin, että ulkona pystyi tekemään muutakin kuin hytisemään! Lapset ei koko viikon aikana käyneet hoidossakaan ulkona, joten voitte kuvitella, että seiniä pitkin mentiin! Päikkytätikin päivitteli perjantaina, että olipahan viikko! 

Viikonloppuna otettiinkin ilo irti paitsi pulkkailusta ja kelkkailusta, pääsivät pojat myös korkkaamaan ekaa kertaa ulkojäät! Olin valmistautunut siihen että nyt vasta kokeillaan ja heti kun lapsilla hermo menee kaatuiluun, lopetataan. Mutta meillähän oltiinkin ihan virtuooseja, eikä äiti ja isi olisi saaneet auttaa YHTÄÄN. Pystyyn sai nostaa, mutta sen jälkeen tuli heti palautetta, että ITTE! Ja hienostihan se sujuikin. Pyllähdyksiä toki tuli, mutta mutta kyllä siellä jäällä eteenpäinkin päästiin! 



Mikä tärkeintä, pojat tykkäsivät kovasti! Hymy oli herkässä ja pyllähtäessä vaan kikatettiin. Lämmikkeenä ollut "kaakkaooo" oli sekin huippujuttu.

2. Viikonlopun kakkonen voisi ihan yhtälailla olla tuo ykkönenkin, ja tavallaan onkin. Sunnuntaina käytiin katsomassa taloa, johon rakastuttiin kumpikin aika kovasti! Talo oli kaksikerroksinen, vaikka ensisijaisesti etsitäänkin yksikerroksista, mutta tuo talo kun nähtiin, ei oikein enää päästä irti siitä! Mun tekisi nytkin vaan mieli suunnitella sisustuksia tuohon taloon! Siinä vaan yhdistyy kaikki mitä meidän must have -listalta löytyy. Sijainti on ihan ykkönen, päiväkotiin ja kouluun matkaa alle kilometri ja kaikki palvelut muutenkin ihan lähellä. Hinta vaan on himpun verran yli meidän budjetin, joten katsotaan nyt kuinka tuossa käy. Tarjous siitä varmaan kuitenkin on jätettävä! Iik, en malttaisi millään odotella! 



3. Kolmostilalta löytyy sitten ihan vaan perheen yhteinen aika. Viime viikko tuntui aika rankalta ja blogissakin kerroin tuosta lasten uhmailusta ja kiukuttelusta. Viikonloppuna oli kiva huomata, että löytyyhän sieltä uhman alta ihania pikkumiehiä, jotka osaavat kyllä tarvittaessa olla oikein kilttejä ja reippaita. Taisi nuo kovat pakkaset ja pitkä hoitoviikko koetella heidänkin hermojaan? Innolla odotellaankin nyt parin viikon päästä koittavaa koko perheen minilomaa Saimaan kylpylässä, meitä on sinne lähdössä isompikin porukka, eli hauskaa varmasti tulee! Taidetaan käydä poikien kanssa katsastamassa myös se Angry Birds -park! Onkohan se kuitenkaan vielä näin pienille kiva paikka? Kertokaahan te, jotka siellä olette käyneet. Löytyykö tekemistä alle kolmevuotiaille?


Viikonlopun huippujuttuihin kuulunee myös se, että mulla oli hurja inspis kaappien siivoiluun joka varmasti jatkuu vielä ensi viikonloppunakin! Aluksi suunnittelin vieväni lasten tavaroita ja vaatteita kirpparille, mutta kiinnostaisiko teitä jonkinlainen blogikirppis? Facebookissa noita jokunen onkin jo ollut ja aika kivasti on tavara lähtenyt kiertoon.. Vaatetta on siis enimmäkseen koossa 92cm mutta löytyy sieltä jokunen pienempikin! :)

26 kommenttia:

  1. Ihana viikonloppu! Toivottavasti talon kanssa käy hyvin! <3

    VastaaPoista
  2. Meidän tytöt tykkäsivät änkkäripuista vaikka se onkin tarkoitettu ilmeisesti isommille. Meillä isimies pääsi kiipeilemään lasten kanssa putkia pitkin ja minä tyydyin vastaanottajan rooliin. Ihan kivaa oli vaikkakin liput hinnakkaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liput joo on aika arvokkaat! Jospa meilöäkin sitten viihdytään! :)

      Poista
  3. Mä oon kans miettinyt blogikirppistä taas, tai facekirppua blogin fb-sivuille :) Tyttöjen vaatteita, etenkin ulkovaatteita on mennyt kivasti monikkokirpparilla, mutta olis tarkotus siistiä myös omaa vaatehuonetta ja myydä kaikki vaatteet, mitä ei oo tullut käytettyä :D 25 perustoppia ja saman verran erilaisia pitkähihaisia peruspaitoja on vaan liikaa :D Osan taidan viedä johonkin keräykseen :) Mutta nyt likat pukeisiin ja takapihalle lumiukon tekoon :) Täällä on nyt +1 astetta, joten ei taida topan alle tarttea laittaa paljoa vaatetta :D Jänskäään niin tuota teidän asuntoasiaa, iik! Sisustuspostauksia odotellessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon sitä monikkokirppistä kans miettinyt, mut en koskaan tunnu saavan aikaiseksi+ :D

      Niin mäkin! Ärsyttää kun tää etenee niiiin hitaasti! :D

      Poista
  4. Joo, ehdottomasti tavaraa myyntiin! Meiän pikku-ukot tarttee aina uusia vaatteita :D
    -A

    VastaaPoista
  5. Hei,
    Blogikirppis kiinnostaa toki. Facessa en ole. Laitoinkin sinulle jo sähköpostia, toivottavasti tuli perille?!
    Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoitko sähkäpostia? En ainakaan huomannut että olisi tuölut!

      Poista
  6. Kiinnostaa blogikirppis! :)

    VastaaPoista
  7. Kirppis olisi aivan mahtava. Meillä tyttö, mutta varmasti vaatteista löytyisi myös hänelle sopivaa. :) Ja juuri ollaan siirtymässä 92 kokoon. :)
    Kiitos kivasta Blogista!:)
    -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän! Aika unisex vaatetta meillä enimmäkseen on!

      Poista
  8. Mä ostaisin mielelläni 92cm kokoisia vaatteita :)

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus☺ itse kävimme lasten (tyttö 4v.ja poika 3v.) kanssa syksyllä Angry Birds -park:ssa.. oli tosi kiva käydä, lapset nautti! Paljon oli pienempiäkin lapsia ja hyvin sielä touhusivat:) itse tykkäsin kun sielä oli ns.leikkipuisto alueita missä oli erilaisia tunneleita ja liukumäkiä missä lapset itsekin pystyi menemään eikä tarvinut perässä ryömiä kuten hoplopissa:) suosittelen käymään! Varmasti teidän "touhutaaperot" pystyy sielä leikkimään ja touhuilemaan..;)
    Ja minulla ainakin kiinnostais blogikirppis!
    Tätä blogiasi on kiva seurailla ja kaikki postaukset tulee luettua vaikken aina kommenttia jätäkkään:)
    -SaraKe-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Eiköhän me siis viihdytä siellä myös! :)

      Ja hei hirmu kiva kuulla et oot viihtynyt! ♡

      Poista
  10. Hei, minua kiinnostaisi ihan mahdottomasti jos vaan järjestäisit blogi kirppiksen. Kolmen tytön jälkeen luen blogiasi jatkuvasti. Imen kaikki vinkit poikien leluihin ja pukemiseen sinulta...kiitos siis kivoista vinkeistä. Poikani on nuorempi kuin sinun pojat joten selaan aina blogia siihen kohtaan missä poikasi olivat samanikäisiä. Meille siis ainakin 92cm vaatteet enemmän kuin tervetulleita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppistä tulossa siis! Pitää vielä miettiä laitanko blogiin vai fbhen! :)

      Ja ihanaa että saat vertaistukea myös vanhemmista postauksista!

      Poista
  11. Moikka! Täällä kaksospojat 1v 3 kk ja käyttävät tällä hetkellä kokoa 86. Mutta siis ainakin minua kiinnostaisi noi vaatteet :)!

    -Sanna

    VastaaPoista
  12. Blogikirppis ensin ja sitten facebookkirppis. 😂 -A

    VastaaPoista
  13. Moikka! Muistelen että teillä oli playtray tarjottimet syöttötuoleissa? Olisin kiinnostunut ostamaan yhden jos oot ajatellut luopua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Mutta ne on laitettu eteenpäin jo reilu vuosi sitten! :)

      Poista
    2. Jos fb:n laitat niin ilmotahan ryhmä niin osaa kytätä. :)
      -anu

      Poista

Kiitos kommentistasi!