maanantai 20. heinäkuuta 2015

Viikonlopun TOP3

Ihanaa maanantaita kaikki! Tai meillä maanantait ainakaan harvoin on kovin ihania, tuntuu että viikonlopun jäljiltä on aina yhtä vaikea asennoitua uuteen viikkoon. Kaksipäiväinen viikonloppu menee aina niin nopeasti!

1. Asuntomessut
Meidän viikonloppuun kuului taas hirveästi kivaa tekemistä, ykkösenä varmasti kauan odotetut asuntomessut! Viisastuttiin viime vuodesta sen verran, että jätettiin lapset hoitoon ja suunnattiin messuilemaan ihan aikuisporukalla vaan! 

Mulla oli kovat odotukset asuntomessuista, sillä kahdilta aiemmilta oli saatu valtavasti vinkkejä ja ideoita omaan kotiin. Nyt suunnattiinkin messuille erityisesti katselemaan pohjaratkaisuja ja erilaisia talomalleja. Itselle mieleistä taloa ei ainakaan messuilta valmiina löytynyt, joten meidän unelmien pohjaa siis hiotaan vielä pitkään! Muutenkin tarjonta oli aika iso pettymys. Sisustuksissa toistui samat teemat, mitään kovin uutta ja innovatiivista sinne ei oltu kehitetty, yhtä keittiön välitilanratkaisua lukuunottamatta. 


Lastenhuoneita olisin katsellut myös mielelläni, mutta ne tuntuivat uupuvan kokonaan?! Meidän messusaalis olikin siis enemmänkin vahvistunut visio siitä, mistä ei tykätä ja mistä tykätään. Meille tarkeintui vahvasti, että uudessa kodissa pohjaratkaisu on isossa osassa, koti tulee olemaan avara ja korkeakattoinen, keittiö-olohuone muodostavat yhdessä yhden suuren tilan, kodinhoitohuone on iso ja sieltä löytyy kurasuihku. Talo on yksikerroksinen tai korkeintaan avara puolitoistakerroksinen. Makuuhuoneet ovat sopivan suuria ja niistä löytyy paljon kaappitilaa. Mua puraisi rakennuskärpänen oikein kunnolla, mutta silti pidetään kaikki vaihtoehdot avoinna, eikä suljeta myöskään vanhan talon ostamista ja remontoimista pois!

2. Toinen viikonlopun huippujutuista oli yhteinen aika. Se niin helposti lapsiperhearjessa unohtuu, eikä kahta pientä ole ihan yksinkertaista saada kerralla hoitoon. Paitsi että vietettiin koko päivä asuntomessuilla kaksin poikien riehuessa korkeasaaressa, vietiin pojat vielä la-su yöksikin hoitoon! Illalla otettiin tosi rennosti, avattiin häälahjashampanja, syötiin hyvin ja katseltiin leffaa. Nukuttiin kerrankin aamulla pitkään, ihan juuri siihen asti kun nukutti! Kunnon arjen luksusta!

3. Näihin viikonlopun topkolmosiin tuntuu aina päätyvän se ruoka ainakin jossain osassa. Niin nytkin ja paitsi että koko viikonloppuna tuli syötyä useaan otteeseen hyvää ruokaa, kaiken kruunasi ehdottomasti sunnuntaiaamun brunssi. Lahden seurahuoneella tarjoillaan viikonloppuisin ihan mahtavaa brunssia! Meidän makuun sieltä ei muutu mitään, vaan s on juuri sopivan aamupalamainen, korvaten kuitenkin silti myös lounaan. Huippuherkullinen, erityisesti tuoreet hedelmät ja erilaiset leikkeleet on mun makuun. Käykää joskus testaamassa jos Lahdessa liikutte! Kaiken herkuttelun kruunasi vielä jälkkäriksi jäätelöbuffet!


2 kommenttia:

  1. Sama fiilis messujen suhteen, hienoinen pettymys ja lastenhuoneilta varsinkin odotin enemmän. Mutta olipa kiva törmätä ja nähdä livenä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! :) kiva olisi törmäillä toisteki ! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!