torstai 16. heinäkuuta 2015

LEKMERin kesäale

Hei, oletteko bonganneet että Lekmerillä* on käynnissä huikeat kesäalet!? Lastenvaatteita, kenkiä, tarvikkeita ja leluja myydään nyt 20-70% aleilla!Lasten kengistä* kannattaa nyt ehdottomasti hamstrata syksylle isompaa kokoa, taas on nimittäin Crocsin saappaat ja Conssin tennarit alessa!* Miksi oi miksi, tuota turkoosi conssia ei ole poikien koossa! Nyt niistä saisi jopa 50% alen! Itken täällä.. Tytöille puoleen hintaan löytyy myös monien hehkuttamia Crocsin Busy day balleriinoja*! Nuo näyttää niin mukavilta jalassa!

Lastenhuoneen sisustukseen* on vaikka mitä herkkuja Kids Conceptilta ja Färg & Formilta*!

Lelujen* puolelta löytyy vaikka mitä kesäleluja kunnon aleilla, ja ompa siellä puoleen hintaan myös potkupyöriä! Pyöristä saa muuten vielä hetken 10% lisäalen! Siis jopa kaikista jo alennetuista tuotteista!

Lastenvaatteista kannattaa tsekata ainakin Reiman UV-tuotteet*, joista alea on 20%. Jos vaikka vielä saataisiin niitä helteitäkin..

Löytyikö aleista suosikkeja?

*sisältää mainoslinkin

2 kommenttia:

  1. Huippu vinkki, tämä täytyy hyödyntää! Meillä tarvittais Crocsin saappaita, mutta Conssin juurikin nuo turkoosit tennarit niiiin himottaisi ostaa *läählääh*. Mutta eihän niitä ole meidän pojan koossa :( Voi kun osaisi arvata, minkä kokoinen jalka Hugolla on ensi kesänä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!