sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Meidän häät: Photo Booth

Melkein siitä asti, kun hääsuunnittelut aloitettiin, tiedettiin että halutaan häihin photo booth -seinä. Tai minä tiesin. Miehellä ei ollut hajuakaan mikä se oli.

Monen mielestä koko photo booth -juttu saattaa olla niin nähty ja koettu, mutta itse en ole törmännyt siihen vielä yhdissäkään häissä. Haluttiin myös ikuistaa vieraamme, joten PB-seinä tuntui siltä kannalta fiksuimmalta ratkaisulta.

Toteutus meillä oli vähän hakusessa, ja ajateltiin vaan että kuvat otetaan seinää x vasten. Valosuunnittelupalaverissa Eastsoundin kanssa päätettiin kuitenkin jättää PB-seinän rakennus heidän huolekseen, sillä heillä tuntui olevaan useitakin visioita eri tavoin viritetystä taustakankaasta.

Muuta koristetta tai somistetta seinälle ei tullut, kuin itse askarreltu Photo Booth viiri. Somistuksesta huolehti sitten itse kuvattavat ja erilaiset tikkusomisteet. Ja kuvista tuli ihan loistavia! Vieraat intoutuivat ihailtavasti poseeraamaan, ja me ollaankin saatu nauraa vedet silmissä usealle PB-kuvalle! Ihan loistavaa materiaalia saadaan liittää vieraille kiitoskorttien kylkiäisiksi.

Kaikki Photo Booth -somisteet ovat muuten kaupan, mikäli joku kesän tai syksyn morsian kaipailisi niitä vielä itselleen!


4 kommenttia:

 1. Meidän häitä tanssitaan neljän vuoden päästä ja taidan varastaa tämän idean sinne ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Jos menisin nyt naimisiin, häissämme olisi ehdottomasti PB! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selina! Joo, oon kans iloinen että päätettiin ottaa tämä ohjelmanumero! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!