lauantai 11. heinäkuuta 2015

Kesäpäivän kuulumiset

Lippikset - H&M, Shortsit - H&M, Kengät - H&M, Banaanitoppi - Lindex, Raitatoppi - H&M
 
Heinäkuu lähestyy jo puoltaväliä, mutta vieläkään ei olla kunnolla päästy nauttimaan helteistä! Voikun ne vielä tulisi! Eilen aurinko pilkahteli ainakin täällä ja pitkästä aikaa ulos piti laittaa aurinkorasvaa ja lyhythihaista paitaa. Me suunnattiin poikien ja piknikkorin kanssa Yli-Marolan kotieläinpihalle ihastelemaan eläimiä! Se olikin ihan huippu paikka tämän ikäisille! Eläimiä oli paljon ja ne olivat pienellä alueella, joten taaperoidenkin oli niitä helppo bongailla!


Meidän pojille on muuten alkanut muodotua ensimmäisiä suosikkeja! Kasper on kovasti poliisiautojen, paloautojen ja ambulanssien perään, eikä ulkona liikkuessa jää kyllä yksikään hälytysajoneuvo huomaamatta. Niille pitää aina heiluttaa ja jäädä piiiiiitkäksi aikaa ihastelemaan. Myös linnut ja ankat ovat Kasperin mieleen ja poika onkin nimennyt jokaisen lentävän elukan tityyksi tai kraaksi. Rasmus taas on kunnon bussi-fani. Tai Busiooo, ninkuin Rasmus sanoo. JOKAINEN bussi bongataan, jokaista osoitetaan ja jokaiselle heilutetaan. Jokaista äidin pitää myös kommentoida, muuten on vastassa kiukkuinen taapero. Rasmus pysähtyy myös ihastelemaan isoja työkoneita, kaivureita ja asfalttikoneita. Jokaiselle ohikulkijalle tehdään selväksi, että nää on muuten nyt _UPEITA_.
 
Paidat - Raila Design (saatu), Shortsit - Name it
 
Poikien luonne-erot vahvistuvat myös päiväpäivältä. Veli on kaikki kaikessa, parinkin tunnin erossa olon jälkeen ikävä on valtava. Mutta veljen kanssa otetaan myös yhteen harvase tunti. Kumpikin tietää tasantarkkaan kumpi niistä samanlaisista mopoista on hienompi. Pojat ovat valtavan huomaavaisia toisiaan kohtaan, mutta toisaalta taas pitävät tiukasti omia puoliaan. Heillä on oma koodisana, josta kumpikin tietää että nyt vaihdetaan leluja/ostoskärryjä/kirjoja päikseen. Jos toinen ei haluakaan vaihtaa nousee meteli. Kädestä he harvoin vievät, jos vievät huudosta sen viimeistään huomaa.


Uhmaa, erityisesti äitiä kohtaan on paljon. Kotona hypitään seinille ja tehdään joka ainoa kielletty juttu. Mulla on hermot tosiaan koetuksella, kun hampaat irvessä yritän pitää nuo kakarat aisoissa. Kylässä ja ulkona pojat ovat tosi kiltisti, tottelevaisia ja hyväkäytöksisiä, mutta sisällä kolmisin mun kanssa meno on ihan toista. Kovasti yritän nauttia näistä viimeisistä kotiäitikuukausista, sillä syksyn tullen pojat aloittavat päiväkodissa. Välillä se vaan on todella vaikeaa, kun kaihoisasti ajattelen niitä hetkiä kun saan hetken hengähtää ja tehdä vaikka vaan ruuan ihan ilman keskeytyksiä. 


Parisuhde meillä kukoistaa. Vaikkei naimisiinmeno varmasti oikeasti mitään muutakaan, meidän suhde ainakin sai kunnon piristysruiskeen, tuntuu että on rakastuttu uudelleen, ja muistetaan taas ottaa toisiamme vähän enemmän huomioon arjessa. Tosin tämä saattaa johtua ihan siitäkin, että stressi on hellittänyt. Meillä on takana aika kiireinen kevät, ja nyt saa ihan luvan kanssa rauhoittua ja rentoutua.


Kesä on jo puolessa välissä, joten nyt yritetään keskittyä ihan vaan siihen, ilman sen suurempia projekteja. Syksy tuo tullessaan paljon uutta ja mielenkintoista, ja ehkä päästään starttailemaan meidän omakotitaloprojektiakin viimeistään vuodenvaihteen tienoilla! Viikon päästä ainakin suunnataan asuntomessuille fiilistelemään ja hakemaan ideoita! Mutta nyt tosiaan hetki ihan rauhassa ja perheeseen keskittyen!


Mitä teille kuuluu? Onko lomat käynnissä vai tuleeko teille kiireinen loppukesä?

Me lähdetään nyt mökkeilemään, instagramin puolelta (@nellienoor) löytyy enemmän meidän kuulumisia, kurkkikaahan sieltä! Ihanaa viikonloppua kaikki! <3


1 kommentti:

  1. Käy niin kateeksi nämä kesäiset kuvat, vaikka tiedän ettei sielläkään järin lämmin oo ollut. Meiän pojilla on ollu sortsit jalassa tasan yhtenä päivänä! Että terveisiä vaan Oulusta...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!