tiistai 14. heinäkuuta 2015

Joka mutsin lounasherkku

Pojat on vakiinnuttaneet päivärytminsä nyt niin, että lounasta syödään 11.30 jonka jälkeen suunnataan suoraan päiväunille. Päiväunet nukutaan vaunuissa(!) parvekkeella ja useimmiten hirsiä vedellään 2-3 tuntia. Sänkyihin poikia on lähes mahdotonsa saada päiväunille, tai sitten pitäisi istua vieressä kunnes he nukahtavat. Me on kuitenkin pidetty kiinni siitä, että poikia ei nukuteta, joten nämä vaunupäiväunet ovat selkeästi paras ratkaisu.

Miettikää, pojat mahtuvat edelleen sujuvasti vaunuihinsa nukkumaan, vaikka ikää onkin jo reilusti yli kaksi!Ihan huiput nuo Bumbleriden vaunut! Päiväunien kannalta nämä viileät ilmat avatkin olleet hyvät, sillä parvekkeesta tulee kuumalla kunnon sauna.. Silloin pojat on pakko erottaa, toinen nukkuu meidän sängyssä ja toinen omassa. "Onneksi" helteistä ei olla saatu nauttia ja vaunupäikkärit sujuvat loistavasti! Noita Bumbleriden vaunuja saa nyt muuten tilattua Babylandin verkkokaupasta ilmaisilla toimituskuluilla!* Verkkokaupasta kannattaa muutenkin käydä tsekkaamassa tarjonta, sillä monet tuotteet ovat nyt vielä hetken jopa 70%:n alella!

Poikien vedellessä hirsiä alkaa mun oma aika. Oma aika alkaa usein lounaan teolla ja jatkuu koneella surffaillessa. Tunnin pyhitän ihan vaan itselle ja sitten vasta teen blogijuttuja tai kotitöitä. Lounaalla useimmiten on salaatti, viime viikkoina se on melkein järestäin ollut broileri-vuohenjuustosalaatti.


Ihan ehdottomasti tuo herkku on mun alltime-salaattisuosikki. Ja tällä hetkellä ehdoton ruokasuosikki muutenkin. Mä olen kunnon juustohiiri, rakastan melkein juustoa kuin juustoa, mutta vuohenjuusto on niistä ihan ykkönen.

Parhaiten saldessa toimii broileri, vuohenjuusto ja mansikki, mutta kaveriksi menee myös punasipulia, tomaattia, paprikaa, kurkkua ja salaattia, vähän riippuen siitä, mitä kaapista löytyy. Myös suolatut cashewpähkinät toimivat loistavasti! Kuohuviini kruunaisi tämän herkun, mutta yritetään nyt pitää joku tolkku tässä kotiäitiarjessa ;)

Löytyykö teiltä salaattisuosikkeja?

* sisältää mainoslinkin

8 kommenttia:

 1. OII! Näyttää herkulle! Vuohenjuusto ja kana on munkin lemppari. Täytyis kyllä useemmin tehdä tälläsiä :)

  VastaaPoista
 2. Eikös teillä jossain vaiheessa nukuttu päikkärit sisällä?
  Musta päivän paras hetki on just nukuttaminen, ihanaa pötkötellä pienen viressä, nauttia läheisyydestä, silitellä ja antaa toisen nukahtaa ihan kiinni. Jokainen toki tyylillään. Ja joskushan nuo meidänkin hetket on ohi, mutta vielä nautin kun saan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, keväällä nukuttiin, mut sitte se alko mennä pelleilyksi ja riehumiseksi niin oli pakko siirtyä vaunu-uniin.

   Yhden kanssa se toimisikin, mutta kahden kanssa on hankala revetä kahteen sänkyyn pötköttelemään ja samassa sängyssä alkaa painiminen ja riehuminen :)

   Poista
  2. Joo uskon että kaks villitsee aika hyvin toisiaan. Meillä nukutaan paljolti perhepedissä niin nukutan meidän sänkyyn viereen.

   Poista
  3. No joo. :D Perhepedissä tuo on varmasti tosi kätevää!

   Poista
 3. Hauska toi reilusti yli kaksi. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!