tiistai 7. heinäkuuta 2015

Persikkaiset hääkynnet + kavitaatio- ja hiushoitotarjous !

Ihanat hääkynteni taiteili hääviikon keskiviikkona Hyvänolon keskuksen Anne. Saavuin ideakuvani kanssa, josta Anne muutamalla lisäkysymyksellä selvitti mitä halusin. Pakko tähän väliin sanoa, että se oli juuri sitä, mitä toivoin. Kynsien väri kävi yksiin kimpun ja hääpaikan koristeiden kanssa ja kynsissä oli juuri sopivasti blingblingiä! Jopa kynnen muoto oli juuri hyvä, eikä nämä kynnet ole kovin pahasti haitanneet arkirutiineja. Näihin saattaisi jäädä jopa koukkuun! 


Ainoa kynsien huono puoli on ehdottomasti se, etten näillä oikein saa sormia liukumaan näppäimistöllä. Kirjoittaminen ei ole kovin sujuvaa, eikä kynsiä voi enää käyttää samalla lailla työkaluna kuin miten niitä käytin ennen.

Mutta ei haittaa. Hääkynsinä nämä oli ihan täydelliset! Kovetettaessa kynsien geeliä sormia poltteli ikävästi, mutta aika pian sekin helpotti. Ja oli ehdottomasti vaivan väärti!
 
Tulevien morsiamien kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä Hyvänolon keskukselle ja tiedustella tarjusta hääpaketista! Hyvänolon keskus nimittäin pystyy räätälöimään juuri sinulle sopivan setin hoitoja, aina kavitaatiosta kasvohoitoon ja kampauksista kynsiin! Kaikki löytyy samankaton alta!

Häissä kynnet saivat kovasti kehuja ja valokuvissa sormukset tuntuvat kimaltavan vielä enemmän, kun niiden kaverina on glitterin hohtoinen nimetön!Oletteko te ottaneet hääkynsiä? Tai kynsiä muuten vaan? Täällä suositellaan ehdottomasti Hyvänolon keskusta!

Hyvänolon keskus tarjoaa teille lukijoille taas heinäkuulle huikeita etuja! Kavitaatiohoitoon pääsee vielä heinäkuun ajan hintaan 69e! Omista kavitaatiokokemuksistani voi lukea täältä! Jos nopea slimmiytyminen kiinnostaa, niin käypä kurkistamassa! 

Lisäksi heinäkuussa lukijaetuna saatte hiusten hoitokäsittelyn ILMAISEKSI kampaamokäynnin yhteydessä! Edun arvo 20-30e. Ammattitaitoiset kampaajan valitsevat juuri SINUN hiustesi tarvitseman käsittelyn ja toteuttavat sen ilmaiseksi, kunhan muistat varatessa mainita koodin HOKheinä! Nyt kaikki hakemaan uutta elinvoimaa hiuksille!

4 kommenttia:

 1. Hei hei hei!! Aivan sairaan upeet sormukset!!!! Mitkä ne on? Mulla on princess merkkinen rivisormus ja vihkiä olen ajaitellut samanlaista ku sulla!! Ne sopii aivan älyttömän hyvin yhteen! Vau vau ja vau!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rakastan niitä itsekin! <3
   Mulla myös kihla on princess ja tuo vihki on kohinoor! Estelle muistaakseni nimeltään! Nämä käy kyllä yksiin ihan loistavasti! Kiitos!

   Poista
 2. Kauniit kynnet ja nuo sormukset ovat todella hyvä pari! Onko vihkisormuksen valinnasta tulossa postaus? Minua aina kiinnostaa tietää iskikö vihkisormus täysillä heti vai pitikö sitä etsiä kissojen ja koirien kanssa? Onnet vielä teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on niin ihanat!
   Enköhän mä kirjoittele! Vielä on niin pitkä lista kaikkea tulossa, että pitää laittaa se sinne jonnekin sopivaan väliin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!