keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Hääkampauksen pohjana kauniit ja hyvinvoivat hiukset

Muistatte varmaan, että aloitin matkan kohti täydellistä hääkampausta jo hyvissä ajoin keväällä Top Studion avustuksella? Kevään aikana hiuksia hoidettiin kosteuttavilla ja kiiltoa-antavilla tuotteilla, eikä hiusta rasitettu värikäsittelyillä lainkaan. Tyvikasvu oli hirveä, sitä tasoittivat vain aiemmin keväällä tehdyt raidat. Lopullisen värinsä hiukseni saivat vasta viikkoa ennen häitä, kun Anne-Mari värjäsi koko värjäyshistoriani parhaalla värillä!

Tavoitteena oli saada luonnollisen värinen vaalea kylmään taittava hius, joka ei kuitenkaan olisi harmaa. Myös liika keltaisuus ja oljensävyt oli ehdoton ei. Täydelliset värit löytyivät Schwarzkopfin valikoimasta ja värikartassa värit taittoivat selvästi vaaleanpunaiseet ja hopeaan. Vähän mua taas jännitti, niinkuin aina värjätessä, sillä kaikki tuntuu silloin aina niin lopulliselta! Entäs jos väri ei onnistukaan, tai se ei olekaan mun tyyliä?


Turhaan huolin, sillä väri oli ihan täydellinen! Niin luonnollinen, niin vaalean ja niin minua! Kevyt vaaleanpunainen sävy toi ihanan säväyksen häätukkaan! Hiukset saivat vielä kunnon syväpuhdistuksen sekä loppullisen sävytteensä pesupaikalla.

Pituudesta leikattiin vain huonot ja kerrosta tehtiin vain vähän, jotta tulevalle kampaukselle jäisi riittävästi rakennusaineita. Otsatukkaa kevennettiin ja muotoiltiin hieman. Lopuksi Anne-Mari kiharsi vielä hiuksiini ihanat kesäkiharat!

Jotta sävyte pysyisi mahdollisimman pitkään, sain vinkin käyttää KC:n Color Mask tuotteita sävyissä Pearl ja Silver. Erityisesti tuo Pearl sai vaalenpunertavan sävyn säilymään hiuksissa pitkään. Näitä käytin ennen hääkampauksen tekoa jokatoisessa pesussa, viimeisen kerran häitä edeltävänä iltana.


Hiukset olivat, ja ovat edelleen, ihan täydelliset. Ihan vinkkinä tuleville morsioille, ja miksei muillekin, että jos varmasti onnistuva uusi tukka/kampaus/meikki kiinnostaa, niin suunnatkaahan Top Studiolle. Voin suositella ihan täydestä sydämestäni. Mulla itselläni olisi seuraavaksi tarkoitus laitattaa rouvatukka! Väristä tykkään edelleen, joten sitä tuskin muutellaan, mutta pituudesta voisi leikata ihan kunnolla.. Mitenhän long bob.. sopisikohan se? :D

Top Studio on muuten yksi ainoita Joensuulaiskampaamoita, joissa on tarjolla huikea Olaplex-käsittely! Top Studiolle saat ajan varattua helposti netistä!

Yhteistyössä:20 kommenttia:

 1. Onko tuossa color maskissa siis vöriä? Voisiko sitä käyttää värjäämättömiin hiuksiin, vai pitääkl se siis vain värin paremmin hiuksissa kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy siinä jotain sävyttävää olla, sillä se on ihan kirkkaan violettia! Mutta tän tarkemmin en osaa valitettavasti kertoa. En itse ole koskaan huomannut vaikutusta värjäämättömään, mutta voithan koittaa! Tuon pitäisi taittaa pois keltaisuutta! :)

   Poista
  2. Color mask sisältää väripigmenttejä ja ne tarttuu sähkövarauksella hiuksen pintaan. Eivät siis kuluta hiusta ollenkaan. Paremmin tarttuvat käsiteltyyn, huokoiseen hiukseen kun taas käsittelemättömään, luonnontilassa olevaan hiukseen heikommin. Silloin hius on parempikuntoinen eikä pinnaltaan niin avoin kuin käsittelmätön. Jonkin verran vivahdetta suoravärit kuitenkin antavan värjäämättömäänkin hiukseen ja niistäkin taittaa keltaisuutta pois, joskin lopputulos ei ole niin huomattava.

   Jos punaista color maskia menee laittamaan vaaleaan värjäämättömään hiukseen, niin varmasti näkyy väri, sen verran ärhäkkää on ;)

   Poista
  3. Mun värjäämättömään tukkaan ei ainakaan tarttunut ihan ollenkaan väriä, olen kokeillut useampaa sävyä ja sekä shampoota että hoitoainetta.. :( hoitoaineesta kuitenkin pakko sanoa että tekee hiuksista muuten aivan ihanan tuntuiset! :)

   Poista
  4. Se tosiaan kannattaa ottaa huomioon, että jos on kovin lasimainen hiuslaatu niin eivät nuo sävyt silloin tartu hiukseen. Minullakaan ne eivät näkyneet käsittelemättömässä hiuksessa juuri ollenkaan. Pari tuttuani on käyttäneet juuri tuota punaista (pepper) vaaleaan värjäämättömään hiukseen ja heillä on tarttunut väri, mutta poispeseytyy tosi nopeasti. Mutta, kokeileminen ei onneksi ole kallista eikä hintakaan juuri poikkea eisävytetyistä tuotteista :) Ja tehohoitoaine tekee kyllä hyvää hiuksille :)

   Poista
 2. Ihanaa! Mulla on myös koekampaus ja leikkaus&väri vasta viikkoa ennen häitä, en jaksa stressata sitä yhtään :) ajattelin myös itsekseni että hoidan hiuksia nyt kunnolla enkä värjää lainkaan, se on selvästi parantanut hiusten kuntoa. Sulla oli upea häätukka!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! <3 Joo, mitä turhia! Mua ainakin kampaaja muistutti aina, että harvoin hiuksille voi tehdä mitään peruuttamatonta. Kannattaa vaan kertoa kertoa ja kertoa mitä haluaa, mistä ei tykkää ja mitä toivoisi enemmän! :)

   Kauniit ja hyvinvoivat hiukset tekee hääkampauksestakin upean! :)
   Kiitos, tykkäsin siitä itsekin ihan hirveästi!

   Poista
 3. On kyllä aivan upeat hiukset sulla! Tuohon pituuteen kun pääsis joskus itsekin :) kc colorilta on myös pearl shampoo,jota ei tarvitse käyttää kuin silloin tällöin, pitääkseen kauniin sävyn hiuksissa. Itse olen ainakin kokenut sen tehokkaammaksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, olinpas hätäinen kun en antanut tuon tuotekuvan latautua.. Sultahan löytyi jo se shampoo.. Hyvä juttu, huippu tuote! :)

   Poista
  2. Kiitti Iina! Mulla kasvaa hiukset ihan liian nopeasti! :D
   Joo toi pearl on tosiaan omakin suosikki! Silveriä oon käyttänyt jo vuosia, mutta toi pearl kiilasi kyllä reippaasti sen edelle!

   Poista
  3. Mulla myös kasvaa nopeasti, mutta hyvistä tuotteista huolimatta on tosi kuivuuteen taipuva hiuslaatu. Latvat sitten kuluu ja niitä on pakko napsia pois. :( Vuosi sitten olin jo hyvässä pituudessa (lapojen väliin), mutta imetys ohensi hiuksia, niin oli pakko leikata tosi lyhyeksi.. No, nyt uudelleen yrittämään ja pakko kyllä välttää kaikki mahdolliset rasitukset. :)

   Poista
  4. Voi ei! Jospa ne nyt palaisi normaaliksi! Mulla oli vähän samaa ongelmaa, raskauden jälkeen ohimoille kasvoi sellasta haituvahiusta ja muutenkin tukkaa tuntui lähtevän.. Aiemmassa postauksessa olevalla öljyhoidolla sain taas elinvoimaa hiuksiini! :)

   Poista
 4. Opalex käsittelyä saa kyllä Joensuusta jo aika monesta paikkaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisitko vinkata paikasta? Itse olen törmännyt vain Top Studiolla :)

   Poista
  2. On melkein kaikissa Joensuun kampaamoissa :) Tuo Top Studio taisi olla niitä ensimmäisiä, josta se käsittely löytyi :)

   Poista
  3. Hienoa että muualtakin löytyy tuota käsittelyä! :)

   Poista
  4. Itse etsin olaplex käsitelyä juuri muutama viikko sitten joensuussa ja moni paikka myi ei-oota. Kaikkia muita käsittelyjä oli, muttei tota olaplexia. Topstudiolle pääsin kuitenkin onneksi! Eli ei sitä kyllä kaikkialla ole.

   Poista
 5. Ihana paita sulla. Mistä olet ostanut sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yläkuvan paita/tunika on Vilasta, ja alakuvassa oleva neule on Vero Modasta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!