maanantai 18. helmikuuta 2019

Paras haalari LOSKAAN -40% alella


Postaus sisältää mainoslinkkejä Elloksen verkkokauppaan*. 

Mikä loska ja märkyys! Enpä muista ihan heti, että edellisinä helmikuina olisi ollut näin märkää! Vastaavat loskasäät ovat tulleet ainakin näille meidän leveysasteille selvösti myöhemmin aiempina vuosina. Tänään oli onneksi vielä pakkasta, mutta koska säätiedotus lupaa plussaa, piti meidän katsoa lasten kurasetit kuntoon.


Mä olen liputtanut tätä Elloksen kurahaalaria* jo kauan, niin paras vaate juuri näihin keleihin. Haalariss aon fleecevuori, joten alle ei välttämättä tarvita edes lisäkerroksia. Talvisin olen pukenut lapsille vielä villahaalarit alle, mutta keväämmällä haalari menee sellaisenaan. Päiväkodin aikuiset kiittelee, sillä tän haalarin lapsikin pukee itselleen äkkiä, eikä kurahousuja tarvita. Myös lapset meillä rakastaa tätä haalaria juuri tuon helppouden vuoksi. 

Isojen poikien haalarit* saatiin Ellokselta pari vuotta sitten ja nyt huomasin, että samaiset haalarit ovat jälleen alessa. Nyt niistä saa -40% ovh-hinnasta, valikoiduista väreistä, mikä on jo tosi kiva alennus. Haalarin saa nimittäin itselleen alle neljälläkympillä.  Meidän pojilla haalarissa on koko 116 mikä menee mun yllätykseksi edelleen, vaikka pidempi pojista onkin jo 120cm. Viimeisiä hetkiä tosin mennään, ja mietinkin tilaisinko molemmille varuiksi jo seuraavassa tai sitä seuraavassa koossa. Kokoja on vielä tosi hyvin jäljellä, mutta nyt kannattaa olla nopea! Nämä menee nimittäin aina hetkessä!

Sinisessä haalarissa* on jääkarhuja ja violettia* koristaa sadepilvet. Tässä salamakoristeisessa haalarissa* on vielä muutamia kokoja jäljellä. 2 kommenttia:

  1. Joo aivan huippu ja meilläkin päiväkodissa kiitelleet! Valitettavasti isompaa lasta oli joku kaveri myös jo kiusannut, että "joutuu laittamaan kurikset, kun muut ei". Tämä siis joskus syksymmällä, kun ei ollut litimärkää, mutta oli silti paras ja kestävin vaihtoehto sinne pihalle. No, on sitä silti käytetty vieläkin.

    Nyt vaan mietin, et viitsinkö pian kuusi vuotiaalle enää haalaria ostaa, vai pitäisikö olla takki ja housut.

    VastaaPoista
  2. Hankkisitko vielä 1-1,5-vuotiaalle?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!