maanantai 18. helmikuuta 2019

Elinvoimaa talvi-iholle saven avulla

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä MayBeautyn kanssa.

Muistatte ehkä, että viime syksynä kirjoitin testanneeni MayBeautyn kasvotuotteita. Silloin testissä oli kolme eri tuotetta, nyt kerron tarkemmin juuri siitä yhdestä. Nimittäin talviajan suosikistani,  Incredible Pore Maskista. Mun ihoni on normaali sekaiho eikä siinä tällä hetkellä ole juurikaan ongelmakohtia. Kyllähän se toki näin talvella kuivuu ja kiristää, mutta hyvällä kosteutuksella iho pysyy siistinä ja hyvinvoivana. Olen nyt käyttänyt parin kuukauden ajan Pore Maskia suunnilleen parin viikon välein, eikä koko talvena ole tarvinnut ongelmoida rasvoittuvan tai tukkeutuvan ihon kanssa, jotka on aiempina vuosina olleet mun ihoni ongelmia. 

The Incredible Pore Mask: in käyttö

Pore Mask on mulle sellainen pre-sauna-tuote, laitan sen yleensä ennen saunaa kasvoille vaikuttamaan. Ja annan olla koko suositellut 30 minuuttisen vaikutusajan. Kyseessä on mudasta valmistettu naamio, joka tuntuu ihanan viileältä kasvoille. Tuotteen tuoksu on miellyttävä ja vaikka sen huomaakin selvästi, ei se ole lainkaan liian voimakas. Tuoksu on muuten itselleni monesti ongelma erilaisissa kasvonaamioissa, sillä en pysty laittamaan kasvoilleni liian vahvasti tuoksuvia tuotteita. Naamion saa levitettyä kätevästi sormin ja se levittyy helposti. Tuote lähtee kovettumaan aika nopeasti ja alkaa äkkiä kiristää kasvoilla.

Maskin kiristyminen kuuluu asiaan, eikä se sinänsä haittaa normaalia olemista. Puhuminen alkaa olla maskin vaikutusajan loppuvaiheess ahankalaa ja silloin usein siirrynkin itse saunaan ja istun lopun vaikutusajan siellä. Maskia voi oikein hyvin käyttää ilman saunaakin ja sauna onkin vain sellainen itse lisäämäni osa-alue maskin käyttöön. Mielestäni nimittäin maskin pesu sujuu suihkun puolella paljon helpommin kuin lavuaarin ääressä. Maskin poisto vaatii nimittäin runsasta vettä, ja se on lavuaarin ääressä paljon hankalampaa kuin suihkussa. 

Vaikutukset kasvoilla The Incredible Pore Maskin jälkeen

Hoidon jälkeen kasvojen iho punoittaa aina pienesti, mutta rauhoittuu nopeasti kunnon kosteutuksella. Ihon puhtauden oikein tuntee, ja iho on hoidon jälkeen ihanan pehmoinen ja puhdas. Ihohuokoset tuntuvat pienemmiltä ja ihon rasvaisuus on poissa. Pore Mask jättää iholle kivan freesin tunteen, sellaisen heleän loisteen, mitä en ole koskaan ennen saanut muilla tuotteilla. 

Olen muistaakseni ennenkin kertonut, etten koskaan ole ollut kovin intohimoinen ihonhoitaja ja olenkin aina mennyt sieltä mistä aita on matalin. Tämä piirre minussa on kuitenkin mennyt kokolailla ohi sen jälkeen kun sain MayBeauty tuotteet hyppysiini, sillä niiden avulla ihonhoito on edelleen helppoa. Naamion saa laitettua kasvoille äkkiä, sen vaikutusajan voi vaikka pestä lasten hampaita tai laittaa heidät nukkumaan. Sitten vain saunaan pesemään tuote pois. 

Vaikka tämä tuote ihana onkin, ei se varsinaisesti ole hemmottelutuote. Hemmotteluosuus tulee ehkä siinä vaiheessa kun naamion pesee pois ja pääsee nauttimaan sen tuomista tuloksista. Itse hoidon loppuvaihe on aika epämiellyttävä, naamio nimittäin kovettuu tosi kovaksi ja oikein halkeilee ja varisee kasvoilla! Mutta ainakin itse valitsen mielummin tällaisen tuotteen, jolla näkyviä tuloksia saa heti!

Tuttuun tapaan, pääsen tarjoamaan teille lukijoille alekoodin tuotteisiin. Koodilla nellikpore saat -30 % alennuksen 8 kpl Pore Set -tuotepaketista, eli saat tilattua tuotteet suoraan kotiin 18,20e hintaan (norm.26e).  Ostoksille MayBeautyn verkkokauppaan pääset tästä. Koodi on voimassa 28 päivän ajan, aina 17.3 saakka ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!