sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Keväisen ihana viikonloppu

Voi ihana kevät! Huomaa, että päivät ovat viime viikkoina pidentyneet huimasti, sillä enää ei tarvitse kasin aamuinakaan lähteä pimeässä, vaan aurinko alkaa jo pikkuhiljaa nousta aiemmin! Lumet on sulaneet vauhdilla, vaikka vielähän tuota riittää.

Loppuviikko ainakin täällä meillä oli aika kovaakin pakkasta, mutta nyt viikonlopuksi tuli ihanat plussakelit ja se paras, aurinko! En nyt ehkä ihan kaamosmasennuksesta kärsi, mutta kyllä omasta fiiliksestä huomaa, kuinka se on niin paljon parempi valoisan aikaan. Odotan kyllä jo niin kovin niitä lämpimiä ja aurinkoisia kevätkelejä, voikun sellainen kevät tulisi tänäkin vuonna!


Meidän viikonloppu on mennyt tosi perinteisesti, oltiin lasten kanssa vapaalla jo perjantaina ja ehdittiin silloin käydä niin parturissa kuin siivota kotiakin. Olen selvästi laskenut rimaa siivouksen suhteen töihin palattuani ja vaikka tekemättömät kotityöt välillä kiukuttaakin, ihmeen hyvin olen saanut työnnettyä ne taka-alalle. Mitäs siitä, jos pyykkikori on ääriään myöten täynnä, makuuhuoneiden ikkunat pesemättä ja eteisen kaapit ihan mullinmallin. Tai näin ainakin yritän ajatella, todellisuudess atuo kaappi ärsytti eniten ja sen kimppuun kävinkin eilen illalla miehen ollessa salilla. 

Mä kävin itsekin perjantai-iltana pitkästä aikaa kunnolla treenaamassa, ja sen kyllä huomaa taas jaloista. Oli niin huippufiilis taas vetää (melkein) täysillä ja haastaa itseään tosissaan. Samalla saikin sitten ruoskia itseään siitä, kuinka viime kerrasta oli ihan liian pitkä aika, ja lihakset menikin tästä syystä ihan totaalijumiin. Tää päivä on ehkä kaikki pahoin, ja tuntuu etten pysty kyykistyä lainkaan, sillä etureidet on niin jumissa. Mutta niinhän se ekoissa treeneissä aina on, ensi kerta on jo helpompi!


Sunnuntaiaamuna nautittiin raikkaasta ja aurinkoisesta ulkoilmasta järven jäällä ja nyt pienimmän nukkuessa istahdin sohvalle kirjoittamaan tätä postausta. Ollaan iltapäivällä lähdössä vielä isojen uimakouluun ja siitä suoraan siskolleni pikkuruista serkkutyttöä katsomaan. Meidän pojat ei olekaan häntä ehtineet vielä kunnolla tapaamaan, joten katsotaan mitä mieltä he vauvasta oikein ovat! Tiedossa siis vielä vauvantuoksua, mieheni veikkasi myös mun sairastumista kuumeiluun, mutta epäilempä. Saa nähdä! :D

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!