tiistai 23. lokakuuta 2018

KYSYMYSpostaus

Pitkästä aikaa, se vanha kunnon kysymyspostaus! Tätä on jo useaan kertaan toivottu, mutta nyt voisin  viimein toteuttaa tämän. Mietin jopa, josko vastaisin kysymyksiin videon muodossa. Videota täällä blogissa ei vielä ikinä olekaan nähty, joten se voisi olla mielenkiintoinen uusi aluevaltaus! 

Jos sulla on jokin kysymys, jonka haluat kysyä, laita ihmeessä tulemaan! Lisää perään vielä toive, toivotko vastauksen tekstinä vai videona! 

Kysymyksiä voi laittaa aina perjantaihin 26.10 saakka, yritän saada ne sitten seuraavan viikon perjantaihin mennessä vastattua. 


40 kommenttia:

  1. Onko sinulla mielestäsi hyvä itsetunto? Oletko käynyt terapiassa tai onko psykiatriasia hoitoja tai diagnooseja? Miten käytät päihteitä? Oletko tupakoinut? Kokeillut huumeita? Kuinka usein otat alkoholia?

    VastaaPoista
  2. Olet varmaan aiemmin jo kertonutkin, mutta mikä koulutus sulla on? :)

    Ja toinen kysymys, minkälainen suku teillä on? Oletteko läheisiä, onko lapset paljon tekemisissä serkkujen/isovanhempien kanssa yms.

    VastaaPoista
  3. Miten lapset kerkiävät leikkiä leluillaan kun koko ajan saatte uusia leluja ja krääsää?

    VastaaPoista
  4. Unelmien matkakohde?

    VastaaPoista
  5. Mitä kaikkea kannat aina käsilaukussasi?
    -Niina

    VastaaPoista
  6. Kun jatkuvasti jotain uutta vaatetta saatte niin eikö jo ole valinnanvaikeus mitä pukevat päälle?

    VastaaPoista
  7. Riitelettekö koskaan?

    VastaaPoista
  8. Oletteko aina Joulun sukulaisten kanssa...eikö olisi joskus kiva olla vain oman perheen kanssa ?

    VastaaPoista
  9. Mistä sait motivaatiota laihdutukseen? Miten pystyt pitämään itsehillintäsi esim. herkkuja kohdatessa? Millaista ruokavaliota noudatat? Olen seurannut FIT-projektiasi ja olet saanut hienoja tuloksia! Olen yrittänyt laihduttaa kesästä asti aika aktiivisesti, eikä vaan onnistu. Aina repsahdan enkä enää tiedä mitä tekisin kun paino vaan hilaa ylöspäin jatkuvasti.

    VastaaPoista
  10. Kuinka paljon sinulla on rahaa käyttää itseesi/hömpötyksiin/ kahviloihin tms.kuukaudessa kun olet hoitovapaalla?

    VastaaPoista
  11. Millaiset ruokamenot teillä on kuukaudessa? Kuinka usein syötte jossain muualla kun kotona? Syödäänkö teillä pikaruokaa?

    VastaaPoista
  12. Rehellinen vastaus tähän kysymykseen: harmittaako sinua, kun et ole saanut tyttölasta? Haaveiletko, että olisi ihana pukea joskus omalle tytölle ihania mekkoja/tunikoita tai letittää tytön tukkaa?

    VastaaPoista
  13. Ihailen valtavasti sun tapaa olla äiti, joten kertoisitko sun parhaat vinkit äitiyteen?

    Miten hoidatte parisuhdetta lapsi arjen keskellä?

    Mitä muita nimivaihtoehtoja teillä oli ja mietittekö tyttöjen nimiä lainkaan?

    Suosikkitvsarjat?

    VastaaPoista
  14. Missä olet matkustellut ?

    VastaaPoista
  15. Onko vanhempasi parisuhteessa, jos niin mikä on heidän liittonsa salaisuus ?

    VastaaPoista
  16. Voisitko lopettaa lihansyömisen?

    VastaaPoista
  17. Minua kiinnostaa myös ruokamenot. Miten usein käytte ruokakaupassa ja suositteko jotain kauppaketjua? Onko teillä omat vai yhteiset tilit/rahat? Miten jaatte talouden menot, meneekö kaikki puoliksi vai maksaako toinen esim. ruoat ja toinen sitten jotain muuta? Onko teillä budjetti, jonka mukaan jaatte menoja? Lukisin mielelläni vaikka oman postauksen näistä talousasioista. Instan puolella videot ovat kivoja, mutta täällä blogissa luen mieluiten ihan perinteisiä postauksia.

    VastaaPoista
  18. Nykyään puhutaan kovasti siitä miten huonosti pojilla menee, he eivät pärjää koulussa, syrjäytyvät tyttöjä helpommin ja vielä 2010-luvulla on kulttuuri, jossa oletetaan miehen näyttävän tunteidensa sijasta nyrkkejä. Pyrittekö kasvatuksessanne ja arjessanne aktiivisesti ehkäisemään tätä toksista maskuliinisuutta ja miten se näkyy? :)

    VastaaPoista
  19. Mua kiinnostaa myös kuinka teillä saadaan rahat riittämään nyt kun olet hoitovapaalla? Ostatteko paljon luotolle vai riittääkö kaikkeen rahat heti?

    VastaaPoista
  20. Miksi muutitte pois Pohjois-Karjalasta ?

    VastaaPoista
  21. Pitääkö jopa lelujen olla sävy sävyyn sisustuksen kanssa...?!

    VastaaPoista
  22. Lasten juttuja isästä olisi kiva näin isänpäivän lähestyessä. Tai lasten juttuja toisistaan siten etteivät kuulisi mitä toinen vastannut etteivät voisi matkia toisiaan.

    VastaaPoista
  23. Jos teiän pojat olisikin tyttöjä, niin minkä nimisiä he olisivat? :)

    VastaaPoista
  24. Onko teillä ollut koskaan lemmikkejä? Vaikkapa kun olet itse ollut nuori ja asunuy vanhempien kanssa?
    Voisiko teille tulla joskus esim koira tai joku pienempi eläin? Oletteko allergisia ?

    VastaaPoista
  25. Omistatteko kaksi autoa? Minkä merkkinen on teidän mielestä paras jos pitää turvaistuimet mahtua takapenkille?

    VastaaPoista
  26. Eikö sua ikinä häiritse se, kuinka paljon elät arkea ns. Linssin läpi? Eli kuvaten päivässä esim. Monia instavideoita, ottaen kuvia, jne... tai etenkin siis lasten kannalta ajateltuna. Ootko ajatellut, että lapsille voisi jäädä lapsuudesta muisto, missä äiti oli vaan aina kännykkä/kamera kädessä ja höpötti Kännykälle? Tai kuinka paljon ns. Menetät lasten lapsuudesta, kun katsot sitä linssin läpi, etkä ole aidosti läsnä?
    Enkä tarkoita tätä pahalla tai tarkoita, ettet ollenkaan keskittyisi lapsiin ilman linssiä :) tämmönen ajatus vaan tullut monen someaktiivi/bloggari äidin kohdalla..

    VastaaPoista
  27. Mitä ajattelet sukupuolisensitiivisyydestä erityisesti lasten kasvatuksessa? Mahdollistuuko sun mielestä teidän lapsille sukupuolisensitiivinen kasvatus?

    VastaaPoista
  28. Mitä ehkäisyä käytät? Oletko harkinnut sterilisaatiota jos ei tule enää lapsia?

    VastaaPoista
  29. Eikö myös isojen paikka olisi ollut kotona kun itsekin olet , kerkiävät olla kyllä hoidossa mutta jokainen tavallaan . ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nellihän teki tästä aiheesta postauksen! Lukaseppa!!

      Poista
  30. Voisitko ajatella tekeväsi vuorotyötä?

    VastaaPoista
  31. Onko sinulla tatuointeja ? Entä miehelläsi ?

    VastaaPoista
  32. Osaatko huoltaa autoa esim.katsoa öljyt, nesteet, vaihtaa renkaat yms. ?

    VastaaPoista
  33. Mikä on lempi.tv.ohjelmasi ja miksi ?

    VastaaPoista
  34. Miten jaksat pitää blogia,vaikka saat tosi ilkeitä kommentteja? Tässä kysymyspostauksen kysymyksissäkin on mielestäni todella loukkaavia ja typeriä kysymyksiä mukana. Ei tietenkään kaikki. Miksi ei voi olla vain hiljaa jos ei ole kaunista sanottavaa.. Kateutta kenties? Kiitos kivasta blogista :)

    VastaaPoista
  35. Onpa Typerä kommentti! Kysymys osoittaa kyllä kaiken kysyjän älykkyydestä... Aiheesta on tehty postaus aiemmin, joten luepa se aikasi kuluksi. Pienet pojat on huippuja, hellyyttäviä, tunteikkaita ja empaattisia❤️ Nää nykyajan tytöt, varsinkin teini-iässä olevat, on suoraan sanoen hirveää katseltavaa... Joten tsemppiä kovasti sinulle tulevaisuuteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ylläoleva kommentti oli siis tarkoitettu kysyjälle, joka kysyi harmittaako ettei sinulla ole tyttöä.... Ei suinkaan yllä olevalle fiksulle kommentoijalle!

      Poista
  36. Hei, täällähän on jo vastauksia kysymyksiisi...vaiko onko sinulla joku joka kommentoi näihin ennen sinua ?! Olisin vaan kysynyt, että jos asuisitte ulkomailla niin mikä olisi unelmiesi asuinpaikka/maa ? Toivottavasti vastaat itse eikä tämä joku muu joka kommentoi?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!