sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Helpoin ja nopein vihersmoothie

Tiedättekö sen tunteen, kun välillä ei yhtään jaksaisi alkaa ostamaan ja keräilemään vihersmoothieaineiksia, tai viimeistäänkään ei viitsisi niitä kuoria ja pilkkoa. Välillä smoothie jää tekemättä, kun se tuntuu liian työläältä. Tuohon ongelmaan on helppo vastaus, sillä kaupan pakastealtaista löytyy helppoja smoothiepusseja, joissa hedelmät ja vihannekset on valmiiksi pilkottuina. Näitä prep-pusseja on muuten helppo tehdä itsekin, ja laiskuuden tullen ne on tosi helppo heittää blenderiin ja blendata herkulliseksi smoothieksi!


Kuvan aineksilla smoothie on valmista hetkessä. Pakastemango on mielestäni jopa helpompi käyttää kuin tavallinen tuore mango, jonka pilkkominen tuottaa aina päänvaivaa. Pakasteena mango on myös paljon tuoretta halvempaa ja ainakin takuuvarmasti kypsää!


Tarkkaa ohjeistusta tähän smoothiehen mulla ei ole, kolmeen lasilliseen käytin kaksi pussia valmiita vihersmoothieaineksia, pari desiä mangoa ja lorauksen päärynäsosetta. Purkki rahkaa ja kaksi desiä jogurttia. Päälle kookosta ja kurpitsansiemeniä ja omaan lasiini lusikallinen macajauhetta. 

1 kommentti:

  1. Näitä valmiita smoothie-pusseja olen hypistellyt, mutta eikö näissä ole usein ulkomaiset marjat? Mielestäni näiden helppous katoaa siinä jos nämä pitää ensin keittää ja jäähdyttää. Jos tuossa viher-versiossa ei ole niin se pääsee testiin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!