perjantai 7. heinäkuuta 2017

Parhain Chorizopasta



Me ollaan koko perhe oikein kunnon pastasieppoja. Pastaa ja makaronia syödään meillä selvästi perunaa ja riisiä enemmän. Erityisesti viikonloppuisin tykätään kokkailla yhdessä joku herkullinen pasta.

Henkka on meillä useimmiten se joka kokkaa viikonloppuisin ja nää pastat tuntuukin olevan hänen bravuurinsa. Chorizopasta nousi äkkiä ykkössuosikiksi kun sitä ensi kerran syötiin. Se kaipaa kaveriksi tilkan punaviinia, mutta on muuten parasta sellaisenaan, jopa ilman parmesania.

Paras juttu tässä pastassa on ehkä se, ettei sen valmistukseen kulu aikaa juuri lainkaan. Vain se hetki, kun pastat kiehuvat.

CHORIZOPASTA

2 PUNAISTA PAPRIKAA
2 DL KEVÄTSIPULISILPPUA
200G CHORIZOMAKKARAA
1 PRK KOSKENLASKIJA CHILI RUOKA
2 KOURALLISTA BASILIKAA

300G PASTAA

1. PILKO PAPRIKAT, SIPULI JA CHORIZO PIENEKSI. MITÄ PIENEMPÄÄ SILPPUA, SEN PAREMPAA. LAITA PASTA KIEHUMAAN SUOLATTUUN VETEEN.

2. PYÖRÄYTÄ PANNULLA JA SEKOITA KOSKENLASKIJA JA BASILIKA SEKAAN. LISÄÄ VIELÄ KYPSÄT PASTAT JA NAUTI!



6 kommenttia:

  1. Kiva resepti, kiitos! Syövätkö pojat tätä myös? Meillä on ainakin se ongelma, että lapset eivät suostu syömään meidän vanhempien rakastamia mausteisia ruokia, joten jouduttaisiin tässäkin tapauksessa tekemään lapsille muuta 🙁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, useimmiten syövät! Tää ei kauhean tulista ole joten kelpuuttavat lautaselleen. Rasmus vaan jättää paprikat syömättä.

      Mutta koska täähän on aika suolaista, tarjoan pojille aina jotain muuta kun itse syön tän tähteitä. Monesti pakastan joitain muita tähteitä sellaisten tilanteiden varalle, kun tarjolla on jotain tulisempaa tai mausteisempaa jota lapset ei syö. Kun esim ite söin tän ruuan tähteet seuraavana päivänä, pojat sai parin viikon takaista soijamakaronilaatikkoa pakkasesta! Voisko tätä soveltaa teilläkin?

      Poista
  2. Kiitos reseptistä, oli hyvää! Korvasin vaan paprikat kirsikkatomaateilla..! Ihanaa kesää!
    Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Tuota täytiikin kokeilla itsekin! Ihanaa kesää myös sulle Hanna! :)

      Poista
  3. Kiitos ideasta, tehtiin tätä (2 aikuisen kotona) ja tuli ihan mielettömän hyvää, käytin lidlin raakamakkara chorinzoa ja se on kyllä aika tulista mutta niin hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tota lidlin makkaraa pitkääkin kokeilla! Tulinen ruoka on ihanaa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!